Momente marca BRIT Motor AG 

BRIT Motor AG a participat la a șasea ediție ZACARIA Golf Competition

Pentru al șaselea an consecutiv, Zacaria Golf Competition a reunit cei mai entuziasmați jucători de golf din țară, în perioada 5 - 6 septembrie 2020, pe cele două terenuri din județul Alba, Theodora Golf Club și Golf Club Paul Tomiță. Competiția este printre puținele din țară care se derulează pe parcursul a două zile și care se impune atât prin organizarea admirabilă, cât și prin atmosfera energizantă ce se crează în jurul acestui eveniment. Peste 100 de jucători de golf au pe teren. 

În cadrul acestei ediții modelul F-PACE a reprezentat prestigioasa marcă britanică de autoturisme Jaguar

Jaguar F-PACE - SUV de înaltă performanță, combină bucuria de a conduce cu eficiență. Avansat tehnologic în toate privințele, modelul F‑PACE promite o călătorie sigură și incitantă. Poate parcurge orice traseu și poate face față cerințelor zilnice. F-PACE este un Jaguar pentru tine, un Jaguar pentru familia ta. Modelul combină interiorul spațios, unic în clasa sa, cu dinamica excepțională şi utilitatea a 5 locuri, într-un crossover cu adevărat performant. Iluminarea ambientală a habitaclului creează un efect vizual impresionant și primitor, o atmosferă relaxantă pentru toți pasagerii. Sistemul Jaguar All Surface Progress Control (ASPC) este un control al vitezei de croazieră la viteze mici, care va permite să păstrați o manevrabilitate optimă în condiții de aderență redusă. Descoperă ofertele pentru acest model: https://www.britmotorag.com/oferte-jaguar-f-pace

Noul Range Rover Evoque și Noul Defender au reprezentat rafinata și legendara lume Land Rover.

Noul Range Rover Evoque - Un echilibru perfect între lux și tehnologie. Continuarea filozofiei de design Land Rover. Cu silueta sa dinamică, asemănătoare unui coupé, Range Rover Evoque este un succesor demn al modelului care a fost apreciat în lumea întreagă ce se remarcă printr-un stil minimalist și rafinat. Suprafețele aerisite și materialele premium perfect asamblate se îmbină pentru a crea un habitaclu sofisticat și atrăgător. Modelul este disponibil în diferite nivele de echipare și se bucură de prețuri speciale, descoperă: https://www.britmotorag.com/oferte-range-rover-evoque 

Noul Land Rover Defender - Utilizează cele mai rezistente materiale și este testat în cele mai extreme condiții. Modelul Defender a fost proiectat pentru durabilitate maximă. Un spirit capabil ce poate face față condițiilor de deplasare extreme și este de încredere în toate situațiile, de la jungla urbană, la nisipuri mișcătoare și zone înghețate. Un design cu o integritate de necontestat. Și calități de neegalat. Echipat pentru aventurile secolului XXI, cu cele mai moderne și intuitive tehnologii Land Rover, pentru a asigura confort, conectivitate și vizibilitate.

Modelul este disponibil în diferite nivele de echipare și se bucură de prețuri speciale, descoperă https://www.britmotorag.com/oferte-defender

BRIT Motor AG partener la PRIVENT Summer Mission

Pitești, 29 august 2019, PRIVENT Summer Mission, a fost evenimentul la care am luat parte, în calitate de partener, la o seară în aer liber plină de muzică, spectacol de luminii și voie bună. The Motans a concertat într-un act cu totul special, iar #baietiicuatmosfera Andor Gabriel, Michael P, Graure Mihai și Ciprian Găișteanu au completat spectacolul.

În cadrul parcului, Lunca Argeșului din municipiul Pitești, locul special ales pentru acest eveniment de către organizatori, a fost completat de 4 modele din familia Jaguar Land Rover pe care o reprezentăm de aproape 10 ani.

Noul Jaguar XE - Limuzina sport redefinită.

Modelul se remarcă prin comportament dinamic și emisii reduse de CO2, fiind partenerul perfect pentru utilizatorii business. Farurile cu LED și lumini de zi Signature, grila de radiator lată și bara față dinamică subliniază profilul dominant. Inspirate de modelul F-TYPE, lămpile spate subțiri, cu LED, completează caracterul sportiv al vehiculului. Cu 12 culori disponibile, modelul XE permite să configurarea exactă vehiculul. Se poate opta între culori mate, metalizate sau premium metalizate. Cu un design elegant, sistemul multimedia Touch Pro Duo, dispune de 2 ecrane tactile, unul superior, cu diagonală de 10" și unui inferior, cu diagonală de 5,5",pentru a spori numărul sistemelor care pot fi utilizate simultan. Descoperă noul model aici.

Jaguar F-PACE – SUV-ul de înaltă performanță, combină bucuria de a conduce cu eficiență.

Avansat tehnologic în toate privințele, modelul F‑PACE promite o călătorie sigură și incitantă. Poate parcurge orice traseu și poate face față cerințelor zilnice. F-PACE este un Jaguar pentru tine, un Jaguar pentru familia ta. Modelul combină interiorul spaţios, unic în clasa sa, cu dinamica excepțională şi utilitatea a 5 locuri, într-un crossover cu adevărat performant. Iluminarea ambientală a habitacului creează un efect vizual impresionant și primitor, o atmosferă relaxantă pentru toți pasagerii. Sistemul Jaguar All Surface Progress Control (ASPC) este un control al vitezei de croazieră la viteze mici, care va permite să păstrați o manevrabilitate optimă în condiții de aderență redusă.

Descoperă oferta specială a modelului Jaguar F‑PACE Prestige începând de la 46.000 € + TVA aici.

Noul Range Rover Evoque  - Un echilibru perfect între lux și tehnologie.

Continuarea filozofiei de design Land Rover. Cu silueta sa dinamică, asemănătoare unui coupé, Range Rover Evoque este un succesor demn al modelului care a fost apreciat în lumea întreagă ce se remarcă printr-un stil minimalist și rafinat. Suprafețele aerisite și materialele premium perfect asamblate se îmbină pentru a crea un habitaclu sofisticat și atrăgător.

 

Descoperă cele două oferte speciale ale noului model Range Rover Evoque, aici33.900 € + TVA sau 39.900 € + TVA

 

Noul Discovery Sport - Deschide orizontul spre bucuria și libertatea de a conduce.

 

Contur distinct, proporții perfect echilibrate și repere de design caracteristice, scot în evidență noul model Noul Discovery Sport reprezintă o interpretare îndrăzneață a ADN-ului Discovery. Spațiul de stocare din portbagaj este ideal pentru nevoile familiei. Cu oglinda retrovizoare interioara ClearSight, ne putem bucura de o vizibilitate neobstrucționată, indiferent ce se afla în portbagaj sau pe bancheta din spate.

Descoperă oferta specială și lista de opționale pentru noul Discovery Sport la 41.800 € + TVA aici.

BRIT Motor AG a participat la a cincea ediție ZACARIA Golf Cup

ZACARIA Golf Cup (17).jpg

Peste 90 de jucători înscriși pe lista inițială de concurs, un loc superb a fost ales pentru desfășurarea concursului de 2 zile, Theodora Golf Club, atenție deosebită acordată detaliilor, o petrecere tematică reușită și noutățile din lumea Jaguar Land Rover pot rezuma evenimentului din 29 și 30 iunie 2019.

De la an la an reușim să aducem aproape de iubitorii de golf din România cele mai recente modele ale brandurilor pe care le reprezentăm, Jaguar și Land Rover.

În cadrul acestei ediții Noul Jaguar XE și Jaguar F-PACE au reprezentat prestigioasa marcă britanică de autoturisme.

Noul Jaguar XE – Limuzina sport redefinită -  Avansat și eficient. Modelul se remarcă prin comportament dinamic și emisii reduse de CO2, fiind partenerul perfect pentru utilizatorii business .Farurile cu LED și lumini de zi Signature, grila de radiator lată și bara față dinamică subliniază profilul dominant. Cu un design elegant, sistemul multimedia Touch Pro Duo, dispune de 2 ecrane tactile, pentru a spori numărul sistemelor care pot fi utilizate în același timp. Oglinda retrovizoare interioară Clear Sight asigură vizibilitatea în zonele care în mod normal sunt ascunse, camera video este amplasată în suportul antenei și transmite imagini live pe oglinda retrovizoare interioară, asigurând o vizibilitate crescută a zonei din spate și oferă un plus de încredere la deplasarea în aglomerația marilor orașe.

Jaguar F-PACE - SUV de înaltă performanță, combină bucuria de a conduce cu eficiență. Avansat tehnologic în toate privințele, modelul F‑PACE promite o călătorie sigură și incitantă. Poate parcurge orice traseu și poate face față cerințelor zilnice. F-PACE este un Jaguar pentru tine, un Jaguar pentru familia ta. Modelul combină interiorul spaţios, unic în clasa sa, cu dinamica exceptională şi utilitatea a 5 locuri, într-un crossover cu adevărat performant. Iluminarea ambientală a habitacului creează un efect vizual impresionant și primitor, o atmosferă relaxantă pentru toți pasagerii. Sistemul Jaguar All Surface Progress Control (ASPC) este un control al vitezei de croazieră la viteze mici, care va permite să păstrați o manevrabilitate optimă în condiții de aderență redusă.

Noul Range Rover Evoque, Range Rover Velar și Range Rover Sport au reprezentat legendara și rafinata lume Land Rover.

Noul Range Rover Evoque  - Un echilibru perfect între lux și tehnologie.

Continuarea filozofiei de design Land Rover. Cu silueta sa dinamică, asemănătoare unui coupé, Range Rover Evoque este un succesor demn al modelului care a fost apreciat în lumea întreagă ce se remarcă printr-un stil minimalist și rafinat. Suprafețele aerisite și materialele premium perfect asamblate se îmbină pentru a crea un habitaclu sofisticat și atrăgător. Modelul este disponibil într-o ediție specială, descoperă aici.

 

Range Rover Velar dispune de sistemul multimedia Touch Pro Duo ce integrează perfect 2 ecrane tactile de înaltă definiție cu diagonala de 10”, de sistemul de tracțiune integrală „Intelligent Driveline Dynamics”, suspensie pneumatică integrală și de sistemul Terrain Response 2. Eficiența și performanțele excepționale sunt asigurate de cele 6 motorizări diesel și pe benzină, alături de transmisia automată cu 8 rapoarte. Personalitatea incontestabilă, tehnologiile inovatoare și performanțele sale cu siguranță te vor încânta.

Range Rover Sport – echilibrul convingător între dinamism, confort și eficiență. Acum disponibil și cu o propulsie electrică hibridă plug-in care oferă performanță ca niciodată până acum. Comportamentul rutier riguros și sigur este îmbunătățit de ultima generație a sistemului de suspensie pneumatică gestionată electronic, care asigură capabilități de trecere și o ținută de drum excepțională.

Above and Beyond Tour Pitești cu Noul Range Rover Evoque

IMG_5699.JPG

Pitești, 13 iunie 2019, Above and Beyond Tour Pitești a fost evenimentul de care invitații noștri s-au bucurat testând echilibrul perfect între lux și tehnologie, la volanul noului Range Rover Evoque.

Cinci unități special alese pentru acest eveniment au încântat privirile și simțurile participanțiior. Motorizările testate au fost: benzină 2.0, 200 CP, 2.0 249 CP și diesel 2.0 180 CP. Traseul parcurs a cuprins atât deplasare pe autostradă cât și în centrul orașului Pitești cu întoarcere la showroom-ul BRIT Motor AG.

Echilibrul perfect între capabilitățile în off-road și comportamentul pe șosea sporesc plăcerea de a conduce modelul Range Rover Evoque. Cu o multitudine de tehnologii, acesta oferă un comportament rutier sigur, indiferent de condițiile de deplasare.

De la sistemele pentru asistență la deplasarea în oraș, la cele pentru îmbunătățirea siguranței, aveți la dispoziție o gamă diversificată de tehnologii inovatoare, disponibile în echiparea standard, opțional sau integrate într-un pachet de opțiuni. Toate echipamentele au fost proiectate și realizate pentru a îmbunătăți experiența la volanul modelului Range Rover Evoque.

Oglinda retrovizoare interioară Clear Sight și sistemul de vizibilitate Clear Sight reprezintă premiere pentru Land Rover. Acestea asigură vizibilitatea în zonele care în mod normal sunt ascunse și oferă un plus de încredere la deplasarea în off-road sau în aglomerația marilor orașe.

Descoperă mai multe despre noul Range Rover Evoque aici.

Noul Jaguar I-PACE și Noul Range Rover Evoque la WOW by Vinimondo

București, 30 mai 2019, World of Wines (WOW), un eveniment ce a reușit să omagieze portofoliul Vinimondo de vinuri premium din toată lumea. WOW a fost prima degustare profesională a întregului portofoliu din România și a marcat 10 ani de la fondarea companiei.

Noi, am întregit atmosfera evenimentului prin expunerea pe terasa palatului Bradadiru a celor mai recente modele Jaguar și Land Rover, modele ce au atras atenția și admirația invitaților.

Noul Jaguar I-PACE

Fiecare model Jaguar este cu totul special. Iar trecerea la propulsia electrică nu schimbă acest lucru. Realizat pe o platformă complet nouă, Jaguar I‑PACE este un vehicul electric alimentat exclusiv de baterie (BEV). Cu aspect și performanțe incitante, Jaguar I‑PACE este cel mai modern model sportiv cu 5 locuri din lume.

Putere și performanțe dinamice Jaguar, cu zero emisii de noxe - tot ceea ce vă doriți de la un SUV electric și sportiv.

 

Designul exterior revoluționar al modelului I‑PACE respectă spiritul Jaguar. De la pasajele de roată față evazate la difuzorul spate, toate elementele designului aerodinamic al modelului I‑PACE permit reducerea rezistenței la înaintare a vehiculului, în vederea optimizării autonomiei și stabilității.

Designul interior este curat și simplificat, cu butoane tactile și forme rafinate. În habitaclu, elementele elegante, prelucrate manual, subliniază ambianța luxoasă. Ornamentele robuste sunt prezente din abundență, iar cusătura dublă fină, în culoare contrastantă, dă o notă suplimentară de grație. 

Motorul modelului I‑PACE dezvoltă o putere de 400 CP și un cuplu de 700 Nm, disponibil instantaneu. Cu ajutorul tracțiunii integrale incorporate, modelul I‑PACE are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde.

Descoperă mai multe despre noul Jaguar I-PACE aici.

Noul Range Rover Evoque -  Un echilibru perfect între lux și tehnologie

Continuarea filozofiei de design Land Rover. Cu silueta sa dinamică, asemănătoare unui coupé, Range Rover Evoque este un succesor demn al modelului care a fost apreciat în lumea întreagă. Range Rover Evoque se remarcă printr-un stil minimalist și rafinat.

Range Rover Evoque R-Dynamic ridică și mai mult ștacheta, cu un design mai îndrazneț și mai sportiv, care sporește atractivitatea acestui model. Elementele speciale de design includ mânere escamotabile, care conferă vehiculului un aer mai modern și sofisticat.

Suprafețele aerisite și materialele premium perfect asamblate se îmbină pentru a crea un habitaclu sofisticat și atrăgător. Echipamentele opționale intuitive și inovatoare ale modelului Range Rover Evoque includ Touch Pro Duo, ecran tactil cu diagonala de 12.3", afisaj pe parbriz și sistem audio Meridian™.

Oglinda retrovizoare interioară Clear Sight și sistemul de vizibilitate Clear Sight reprezintă premiere pentru Land Rover. Acestea asigură vizibilitatea în zonele care în mod normal sunt ascunse și oferă un plus de încredere la deplasarea în off-road sau în aglomerația marilor orașe.

Descoperă mai multe despre noul Range Rover Evoque aici.

BRIT Motor AG a organizat Jaguar Land Rover Experience ediția a-II-a

în cadrul Academiei Titi Aur

12.jpg

În data de 13 aprilie 2019, BRIT Motor AG, Dealer și Service Autorizat Jaguar Land Rover a organizat sesiuni de test drive prin care performanța dinamică și designul dramatic Jaguar au accelerează bătăile inimii, iar capabilitățile de excepție cu care au fost înzestrate modelele Land Rover au garantat o experiență impecabilă de condus.

Plăcerea condusului. Pasiunea pentru performanță. Adrenalina. Goana după noi experiențe. Nu este o listăde dorințe, este un stil de viață. Indiferent unde te poartă pasiunea, ai nevoie de un partener de încredere.

Alături de specialiștii complexului, ce au oferit suport și informații suplimentare, invitații au testat capabilitățile autoturismelor pe circuit, în off-road, manevrabilitatea și au particiăa la sesiuni teoretice și practice de conducere defensiva și simulator indoor tamponare – răsturnare.

Prestigioasele modele din familia Jaguar ce au au fost testate în cadrul evenimentului au fost: Jaguar XE, Jaguar XF, Jaguar E-PACE și Jaguar F-PACE.

Jaguar XE -  are o rezistentă redusă la înaintare, cu un coeficient aerodinamic de numai 0,26. Aceste calități sunt dublate de performanțele motorului. Motorul Ingenium turbo, pe benzină, cu 4 cilindri, de 2,0 litri și 300 CP, oferă cuplu și putere de neegalat la turații mici. Pentru accelerații excelente și depășiri rapide, cuplul maxim este disponibil între 1.500 și 4.500 rpm.

Jaguar XF -  are la baza succesul celui mai premiat Jaguar de până acum. Cu o combinație perfectă între eleganță și sportivitate, oferă tot ce este mai bun în materie de design, dinamică și rafinament, pentru a crea o limuzină de lux incitantă și eficientă. Toate acestea sub umbrela unor tehnologii de siguranța, conectivitate și divertisment de ultimă oră.

Jaguar E-PACE - noul SUV compact, o combinație unică între eleganță, agilitate și sportivitate. Comportamentul sportiv, finisarea contemporană și funcționalitatea sunt în echiparea standard. Habitaclul orientat pe nevoile șoferului al modelului E-PACE beneficiază de materiale de înaltă calitate și un design contemporan. Poziția de conducere este ergonomică, cu toate comenzile și butoanele ușor de acționat, pentru a maximiza plăcerea de a conduce.

Jaguar F-PACE - primul SUV Jaguar de înaltă performanţă aduce împreună manevrabilitatea sportivă, frumuseţea designului exterior şi interior şi eficienţă, zi de zi. Inspirat de F-TYPE, Jaguar F-PACE este un SUV performant, cu capabilitați sportive. De la profilul capotei motorului la aripile evazate din spate, aspectul sau puternic îl face ușor de remarcat în peisajul automobilistic actual. F-PACE reinventează energia, forța și puritatea formei modelului F-TYPE.

Legendarele autoturisme Land Rover ce au fost prezentate și testate în cadrul evenimentului au fost: Noul Range Rover Evoque, Range Rover Velar și Range Rover Sport,  Land Rover Discovery Sport și Land Rover Discovery.

Continuarea filozofiei de design Land Rover. Cu silueta sa dinamică, asemănătoare unui coupé, noul Range Rover Evoque este un succesor demn al modelului care a fost apreciat în lumea întreagă. Noul model se remarcă printr-un stil minimalist și rafinat. Range Rover Evoque R-Dynamic ridică și mai mult ștacheta, cu un design mai îndrazneț și mai sportiv, care sporește atractivitatea acestui model. Elementele speciale de design includ mânere escamotabile, care conferă vehiculului un aer mai modern și sofisticat. Oglinda retrovizoare interioară Clear Sight și sistemul de vizibilitate, reprezintă premiere pentru Land Rover. Acestea asigură vizibilitatea în zonele care în mod normal sunt ascunse și oferă un plus de încredere la deplasarea în off-road sau în aglomerația marilor orașe.

Range Rover Velar - dispune de sistemul multimedia Touch Pro Duo ce integrează perfect 2 ecrane tactile de înaltă definiție cu diagonala de 10”, de sistemul de tracțiune integrală „Intelligent Driveline Dynamics”, suspensie pneumatică integrală și de sistemul Terrain Response 2. Eficiența și performanțele excepționale sunt asigurate de cele 6 motorizări diesel și pe benzină, alături de transmisia automată cu 8 rapoarte. Range Rover Velar reprezintă o nouă etapă în evoluția Range Rover. Personalitatea incontestabilă, tehnologiile inovatoare și performanțele sale cu siguranță te vor încânta.

Range Rover Sport - Cu un design mai sportiv și o siluetă care inspiră forță, modelul Range Rover Sport este proiectat pentru a face senzație. Mai simplu și mai dinamic, inspiră modernitate din orice unghi - de la grila nouă Range Rover Sport, la prizele de aer de pe capotă reproiectate și la opțiunile pentru jante, sportive și rafinate. Gama de motorizări puternice oferă performanțe rutiere extraordinare. Motorul V8 supraalimentat, de 5,0 litri, dezvoltă o putere mărita de 525 CP, iar combinația între motorul Ingenium avansat, pe benzină și motorul electric asigură modelului Range Rover Sport PHEV performanțe remarcabile.

Land Rover Discovery a fost creat pentru a asigura o experienţă incitantă, confortabilă şi sigură la volan. A cincea generaţie Discovery prezintă o structură modernă, realizată din aluminiu, un habitaclu generos, cheia inteligentă tip brăţară - Activity Key, sisteme multimedia şi cele mai noi tehnologii - Terrain Response 2, All-Terrain Progress Control, Head-up Display şi Autonomous Emergency Braking, transformă Noul Discovery într-un automobil proiectat pentru a încânta toate simţurile. De asemenea, Discovery dispune de o gamă complexă de motoare diesel de: 2.0 TD4 - 180 CP, 2.0 SD4 – 240 CP, 3.0 TD6 – 258 CP, cât şi pe benzină 3.0 SI6 – 340 CP.

NOUL RANGE ROVER EVOQUE LANSAT ÎN CADRUL UNUI EVENIMENT EXCLUSIVIST

LA BRIT MOTOR AG

Pitești, martie 2019: Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover Evoque a fost lansată în cadrul showroom-ului BRIT Motor AG Pitești, după prezentarea în premieră mondială, care a avut loc la Londra la finalul anului trecut.

 

Joc de lumini, muzică electronică, spectacol de street dance, decor minimalist, selecție de vinuri și gustări atent alese au completat atmosfera evenimentului.

 

Noul Range Rover Evoque se lansează pe un drum deschis de predecesorul său, al cărui debut din octombrie 2011 a dus la un număr impresionant de unități vândute. Designul minimalist și rafinat completat de elementele speciale de design ce includ mânere escamotabile, conferă vehiculului un aer mai modern și sofisticat împreună cu tehnologii inovatoare din domeniul 4x4, siguranța rutieră şi sistemele Infotainment vor face, cu siguranță, din acest nou model, un etalon pentru categoria premium SUV”, menționează Adrian Prodănel, Director General BRIT Motor AG, Dealer și Service Autorizat Jaguar Land Rover.

 

Cu vânzări globale ce depăşesc 772.000 unități și peste 217 premii internaționale, Noul Range Rover Evoque reprezintă evoluția sofisticată şi reinterpretată a versiunii inițiale lansate în 2011. Noul autovehicul îmbină caracteristicile tradiționale Range Rover cu tehologia de ultimă generație, venind astfel în întâmpinarea nevoilor clienților din întreaga lume.

”Sub caroserie se află o revoluție tehnică și de inginerie. Structura complet nouă este compatibilă atât pentru sistemul plug-in, cât și pentru varianta mild-hybrid,(...). Noul șasiu exploatează la maxim caroseria mai rigidă, asigurând confort în timpul călătoriei și rafinamentul unui veritabil Range Rover. Acum, Evoque este mai capabil ca niciodată. Software-ul care se află în spatele sistemului Infotainment a fost rafinat pentru a-i oferi şoferului o experiență și mai intuitivă”, a declarat Nick Rogers, Director Executiv, Product Engineering, Jaguar Land Rover.

Printre cele mai importante aspecte tehnologice se numără tehnologia de tip “Clear Sight Ground View”, ca parte a sistemului de camere perimetrale și oglinda retrovizoare care se transformă într-un ecran HD pentru a reda ceea ce se află în spatele autovehiculului.

ClearSight Ground View, arată pe ecranul sistemului de infotainment inclusiv ceea ce este sub mașină și nu doar împrejurimile la 360 de grade.

ClearSight Rear View Mirror este oglindă interioară ce se transformă în ecran HD și care redă imaginile surprinse de o camera posterioară ingenios integrată în receptorul GPS. Astfel, dacă vizibilitatea spate este obstrucționată de pasagerii de pe banchetă sau de bagajele ce ocupă portbagajul până la plafon, oglinda interioară tot  va putea arăta exact ceea ce este în spatele mașinii.

Modem 4G LTE ce acționează și ca hotspot Wi-Fi la care se pot conecta individual până la 8 dispozitive.

Tehnologia Smart Settings - Utilizează algoritmi avansați de inteligență artificială pentru a învăța obiceiurile șoferului în timp, după doar câteva călătorii,  acesta își amintește setările de temperatură preferate ale șoferului, preferințele media și numerele folosite în mod frecvent, în funcție de ora sau de ziua săptămânii.

La o viteză de sub 17 km/h (11 mph), în timpul frânării, motorul se oprește pentru a micşora emisiile. Această tehnologie combină reducerea consumului de carburant și a emisiilor de gaze de eşapament, atingând rezultate de 50,4mpg (5,6l / 100km) și emisii de CO2 de 149g / km (Echivalent NEDC).

Sunt disponibile șase variante de motorizări Ingenium în patru cilindri, trei pe benzină şi respectiv trei diesel. Cea mai eficientă variantă dintre acestea este 150CP diesel (AWD) cu emisii de 149 g/km (Echivalent NEDC) și 5,6 l/100 km (50,4 mpg) în timp ce, la polul opus, se află un model benzină 300CP AWD, având cuplul de 400 Nm, emisii de 186 g/km (Echivalent NEDC) și 8,1 l/100 km (34,4 mpg).

Modelul Range Rover Evoque va fi disponibil, în România, începând cu a doua jumătate a lunii martie, iar preţul de pornire, pentru varianta cu transmisie automată şi tracţiune integrală, 2.0l Diesel, 150 CP, va fi de 35.500 EUR + TVA.

Mulțumiri deosebite partenerilor:

Teilor, Privent, Lemon Colorful Ideas, Rovere Mobili, Restaurant Conti Pitești, Cofetăria Isabelle, Crama Oprișor, Dana Prună și Piticu Dance Studio.

BRIT Motor AG a organizat Land Rover Experience Day parte a ABOVE & BEYOND TOUR

BRIT Motor AG a organizat Land Rover Experience Day, parte a ABOVE and BEYOND Tour.  Evenimentul s-a desfășurat în perioada 13-14 octombrie 2018, în localitatea Budeasa Mare din județul Argeș.

Land Rover, sinonim la nivel global pentru vehicule cu transmisie integrală, a schimbat de-a lungul celor 70 de ani de la lansare - percepția, utilizarea și capabilitățile autoturismelor 4x4 create în întreaga lume. Invitații și-au testat aptitudinile, într-un test-drive plin de adrenalină și provocări. Experimentând calitățile off-road de excepție ale gamei Land Rover, aceștia s-au convins că aventura începe unde se termină asfaltul.

Sub atenta supraveghere și îndrumare a specialiștilor de la GxG Drive Control Mach1Sport.ro au fost testate toate sistemele disponibile ce facilitează o experiență ABOVE and BEYOND. Totodată, în cadrul evenimentului, organizatorii și participanții au sărbătorit, 70 de ani de succes, inovație și aventură.

Modelele din gama Land Rover ce au fost disponibile pentru testarea în mediul off road și on road au fost: 

Land Rover Discovery 3.0l Td6 258 CP HSE Luxury, Land Rover Discovery Sport 2.0l, SD4 240 CPHSE Luxury, Land Rover Range Rover Evoque 2.0.l SD4 240 CP HSE Dynamic, Land Rover Range Rover Velar D300 R-Dynamic HSE și Land Rover Range Rover Sport 4,4l SDV8 340 CP HSE Dynamic.

Modelele Land Rover se regăsesc în cele mai dificile condiții de deplasare, pietriș, nisip, noroi sau zăpadă. All Terrain Progres Controll joacă rolul unui sistem de control al vitezei de deplasare, acesta permite șoferului să se concentreze exclusiv asupra direcției și să găsească traseul optim printre obstacole. Sistemul este disponibil pentru toate modelele Land Rover.

În plus față sistemul All Terrain Response, ce a fost periodic îmbunătățit și actualizat, modelele Land Rover dispun și de următoarele sisteme:

Terrain Response 2 îmbunătățește performațele în teren accidentat prin monitorizarea condițiilor de deplasare și selectare automată a modurilor de condus, pentru a oferi cea mai potrivită configurație a șasiului și motorului. Sistem disponibil pentru modelele Land Rover Discovery, Range Rover Velar și Range Rover Sport.

Dinamic Response îmbunătățește manevrabilitatea vehiculului prin controlul hydraulic al ruliului, optimizând performanțele și confortul pasagerilor la deplasare prin asigurarea unei agilități îmbunătățite la viteze mici, stabilitate sporită la viteze mari și o precizie a direcției. Sistem disponibil pentru modelul Range Rover Sport.

Tehnologia specifică Intelligent Driveline Dynamics monitorizează permanent condițiile de deplasare și asigură transferul cuplului corespunzător la roți. Predictiv, cât și reactiv, sistemul previne pierderea aderenței și ajută la restabilirea acesteia. Sistem regăsit la modelul Range Rover Velar.

Comportamentul rutier riguros și sigur este îmbunătățit de ultima generație a sistemului de suspensie pneumatică gestionată electronic, care asigură capacități de trecere excepționale și o ținută de drum elegantă. Modelele Land Rover Range Rover Velar, Land Rover Range Rover Sport și Land Rover Discovery dispun de acest sistem.

BRIT Motor AG  a participat la Competiția de Golf ZACARIA

Ediția 4 de la Theodora Golf Club

IMG_0291.JPG

BRIT Motor AG a participat în cadrul Competiției de Golf ZACARIA de la „Theodora GOLF Club”, ce s-a desfășurat în perioada 30 iunie - 01 iulie, în localitatea Teleac, județul Alba. Participanțiilor a fost posibilitatea de a admira îndeaproape și susține sesiuni de drive test cu cele mai noi modele Jaguar și Land Rover.

 

Din lumea prestigioaselor autoturisme sportive britanice Jaguar, în cadrul evenimentului au fost prezente: Jaguar E-PACE - noul SUV compact, o combinație unică între eleganță, agilitate și sportivitate. Comportamentul sportiv, finisarea contemporană și funcționalitatea sunt în echiparea standard. Jaguar F-PACE - primul SUV Jaguar de înaltă performanţă aduce împreună manevrabilitatea sportivă, frumuseţea designului exterior şi interior şi eficienţă, zi de zi. 

 

Legendarele autoturisme Land Rover ce au fost prezentate și testate în cadrul competiției de golf au fost:

Land Rover Discovery - a fost creat pentru a asigura o experienţă incitantă, confortabilă şi sigură la volan. A cincea generaţie Discovery prezintă o structură modernă, realizată din aluminiu, un habitaclu generos, cheia inteligentă tip brăţară - Activity Key, sisteme multimedia şi cele mai noi tehnologii - Terrain Response 2, All-Terrain Progress Control şi Head-up Display, transformă Noul Discovery într-un automobil proiectat pentru a încânta toate simţurile. 

 

Range Rover Velar dispune de sistemul multimedia Touch Pro Duo ce integrează perfect 2 ecrane tactile de înaltă definiție cu diagonala de 10”, de sistemul de tracțiune integrală „Intelligent Driveline Dynamics”, suspensie pneumatică integrală și de sistemul Terrain Response 2. Eficiența și performanțele excepționale sunt asigurate de cele 6 motorizări diesel și pe benzină, alături de transmisia automată cu 8 rapoarte. Range Rover Velar reprezintă o nouă etapă în evoluția Range Rover. Personalitatea incontestabilă, tehnologiile inovatoare și performanțele sale cu siguranță te vor incântă.

 

Noul Range Rover Sport – echilibru convingător între dinamism, confort și eficiență. Acum disponibil și cu o propulsie electrică hibridă plug-in care oferă performanță ca niciodată până acum. Comportamentul rutier riguros și sigur este îmbunătățit de ultima generație a sistemului de suspensie pneumatică gestionată electronic, care asigura capabilitati de trecere și o ținută de drum excepționale. 

 

Range Rover  - Cu plafonul plonjant, centura continuă a caroseriei și grafica ornamentelor inferioare, ce nu au ca obiectiv să redefinească modelul Range Rover, ci doar să îl perfecționeze. Cu o multitudine de echipamente inovatoare, precum farurile pixel-laser cu LED, care conferă acestui model un plus de personalitate. O experiență de primă clasă veritabilă. 

BRIT Motor AG a organizat Jaguar Land Rover Experience în cadrul Academiei Titi Aur

ATA.jpg

În data de 12 mai 2018, BRIT Motor AG, Dealer și Service Autorizat Jaguar Land Rover a organizat sesiuni de test drive prin care capabilitățile de excepție cu care au fost înzestrate modelele Land Rover au garantat o experiență impecabilă de condus, iar performanța dinamică și desing-nul dramatic Jaguar au accelerează bătăile inimii.

Complexul Academiei Titi Aur dispune de zone special amenajate pentru a testa capabilitățile autoturismelor pe circuit, în off-road, manevrabilitate și noțiuni teoretice de conducere defensiva și simulator indoor tamponare – răsturnare.

Alături de specialiștii complexului, ce au oferit suport și informații suplimentare invitațiilor, au fost parcurse toate activitățile menționate anterior cu următoarea gamă de modele:

Prestigioasele modele din familia Jaguar ce au au fost testate și prezentate au fost: Jaguar XE, Jaguar XF, Jaguar E-PACE și Jaguar F-PACE.

Jaguar XE -  are o rezistentă redusă la înaintare, cu un coeficient aerodinamic de numai 0,26. Aceste calități sunt dublate de performanțele motorului. Motorul Ingenium turbo, pe benzină, cu 4 cilindri, de 2,0 litri și 300 CP, oferă cuplu și putere de neegalat la turații mici. Pentru accelerații excelente și depășiri rapide, cuplul maxim este disponibil între 1.500 și 4.500 rpm.

Jaguar XF -  are la baza succesul celui mai premiat Jaguar de până acum. Cu o combinație perfectă între eleganță și sportivitate, oferă tot ce este mai bun în materie de design, dinamică și rafinament, pentru a crea o limuzină de lux incitantă și eficientă. Toate acestea sub umbrela unor tehnologii de siguranța, conectivitate și divertisment de ultimă oră.

Jaguar E-PACE - noul SUV compact, o combinație unică între eleganță, agilitate și sportivitate. Comportamentul sportiv, finisarea contemporană și funcționalitatea sunt în echiparea standard. Habitaclul orientat pe nevoile șoferului al modelului E-PACE beneficiază de materiale de înaltă calitate și un design contemporan. Poziția de conducere este ergonomică, cu toate comenzile și butoanele ușor de acționat, pentru a maximiza plăcerea de a conduce.

Jaguar F-PACE - primul SUV Jaguar de înaltă performanţă aduce împreună manevrabilitatea sportivă, frumuseţea designului exterior şi interior şi eficienţă, zi de zi. Inspirat de F-TYPE, Jaguar F-PACE este un SUV performant, cu capabilitați sportive. De la profilul capotei motorului la aripile evazate din spate, aspectul sau puternic îl face ușor de remarcat în peisajul automobilistic actual. F-PACE reinventează energia, forța și puritatea formei modelului F-TYPE.

Legendarele autoturisme Land Rover ce au fost prezentate și testate în cadrul evenimentului au fost: Land Rover Discovery, Range Rover Evoque, Range Rover Velar și Range Rover Sport.

Land Rover Discovery a fost creat pentru a asigura o experienţă incitantă, confortabilă şi sigură la volan. A cincea generaţie Discovery prezintă o structură modernă, realizată din aluminiu, un habitaclu generos, cheia inteligentă tip brăţară - Activity Key, sisteme multimedia şi cele mai noi tehnologii - Terrain Response 2, All-Terrain Progress Control, Head-up Display şi Autonomous Emergency Braking, transformă Noul Discovery într-un automobil proiectat pentru a încânta toate simţurile. De asemenea, Discovery dispune de o gamă complexă de motoare diesel de: 2.0 TD4 - 180 CP, 2.0 SD4 – 240 CP, 3.0 TD6 – 258 CP, cât şi pe benzină 3.0 SI6 – 340 CP.

Range Rover Evoque - Designul exterior de ultimă generație al modelului Range Rover Evoque a fost îmbunătățit, acesta include un nou spoiler față, două modele noi de grilă, faruri cu LED și trei modele noi de jante din aliaj. Aceste schimbări vor îmbunătăți designul unic al acestui model. Totodată modelul dispune de InControl Touch Pro - sistem multimedia Land Rover, care asigură modelului Range Rover Evoque cele mai înalte performante ale funcțiilor de conectivitate și divertisment.

Range Rover Velar - dispune de sistemul multimedia Touch Pro Duo ce integrează perfect 2 ecrane tactile de înaltă definiție cu diagonala de 10”, de sistemul de tracțiune integrală „Intelligent Driveline Dynamics”, suspensie pneumatică integrală și de sistemul Terrain Response 2. Eficiența și performanțele excepționale sunt asigurate de cele 6 motorizări diesel și pe benzină, alături de transmisia automată cu 8 rapoarte. Range Rover Velar reprezintă o nouă etapă în evoluția Range Rover. Personalitatea incontestabilă, tehnologiile inovatoare și performanțele sale cu siguranță te vor încânta.

Range Rover Sport - Cu un design mai sportiv și o siluetă care inspiră forță, modelul Range Rover Sport este proiectat pentru a face senzație. Mai simplu și mai dinamic, inspiră modernitate din orice unghi - de la grila nouă Range Rover Sport, la prizele de aer de pe capotă reproiectate și la opțiunile pentru jante, sportive și rafinate. Gama de motorizări puternice oferă performanțe rutiere extraordinare. Motorul V8 supraalimentat, de 5,0 litri, dezvoltă o putere mărita de 525 CP, iar combinația între motorul Ingenium avansat, pe benzină și motorul electric asigură modelului Range Rover Sport PHEV performanțe remarcabile.

BRIT Motor AG a surprins cu cele mai noi autoturisme Jaguar și Land Rover la

Auto Expo Spring Edition

BRIT Motor AG Jaguar Land Rover

Auto Expo Spring Edition a reprezentat pentru BRIT Motor AG, Dealer şi Service Autorizat Jaguar Land Rover, oportunitatea de a prezenta într-un cadru relaxant, tuturor vizitatorilor expoziției, noutățile din prestigioasa lume a mărcilor britanice de autoturisme.

Noul E-PACE,  primul SUV compact din familia Jaguar și Noul Range Rover Sport, cel mai agil și dinamic Range Rover, acum la un nou nivel de performață, vor fi noutățiile acestei ediții. În completarea celor două autoturisme, în cadrul expoziției, vor fi prezente și Jaguar F-PACE, un SUV extrem de  rafinat și performant și avangardistul Range Rover Velar.

 

Noul Jaguar E-PACE este un SUV compact cu 5 locuri, care înglobează designul şi performanţele unei maşini sport Jaguar într-un vehicul spaţios, practic, cu tracţiune integrală. Designul exterior este inspirat de modelul sport F-TYPE şi se caracterizează prin grila specifică Jaguar, silueta atletică şi părţile laterale robuste. Toate modelele E-PACE sunt echipate cu cea mai nouă generaţie a sistemului multimedia Touch Pro Jaguar. Comanda vocală, interfaţa cu ecran tactil cu diagonală de 10’’ şi ecranul principal configurabil, asigură o interacţiune rapidă, simplă şi intuitivă cu sistemul. Panoul de bord TFT full color, cu diagonală de 12,3’’, disponibil opţional, şi cele 2 sisteme audio premium dezvoltate împreună cu Meridian, permit modelului E-PACE să asigure tehnologia şi conectivitatea de care clienţii au nevoie.  În lista de opţionale pentru E-PACE se regăseşte şi inovativa cheie inteligentă tip brăţară – Activity Key - a cărei rezistenţă la apă şi şocuri îi permite şoferului să înlocuiască cheia maşinii atunci când practică sporturi precum atletism, înot sau ciclism.

 

Jaguar F-PACE - primul SUV Jaguar de înaltă performanţă, înglobează manevrabilitatea sportivă și frumuseţea designului exterior. Jaguar a transmis ADN-ul performanţelor sale legendare la care a adăugat eficienţă, spaţiu şi cele mai performante sisteme de tracţiune intregrală şi siguranţă.  

Noul Range Rover Sport aduce performanța și siguranța rutieră la un nou nivel. Cu un design mai sportiv și o siluetă care inspiră forță, modelul Range Rover Sport este proiectat pentru a se diferenția. Mai simplu și mai dinamic, inspiră modernitate din orice unghi - de la grila noua Range Rover Sport, la prizele de aer de pe capotă reproiectate și la opțiunile pentru jante, sportive și rafinate. Gama de motorizări puternice oferă performanțe rutiere extraordinare. Motorul V8 supraalimentat, de 5,0 litri, dezvoltă o putere mărită de 525 CP, iar combinația între motorul Ingenium avansat, pe benzină și motorul electric asigură modelului Range Rover Sport PHEV performanțe remarcabile. Sistemul multimedia Touch Pro Duo integrează perfect 2 ecrane tactile de înaltă definiție, cu diagonala de 10”. Utilizarea sistemului Touch Pro Duo împreună cu afișajul color de pe parbriz și ecranul interactiv al șoferului, permite interacționarea simultană cu mai multe tehnologii totul pentru o siguranță sporită la volan.

Range Rover Velar aduce un suflu nou de grație și eleganță în gama de modele Range Rover. Modelul se remarcă prin somptuozitate, rafinament, capabilități în teren accidentat, precizie și atenție acordată detaliilor. Tehnologia avansată se îmbină cu designul contemporan si farurile cu LED completate de mânerele escamotabile ale ușilor subliniază designul sculptural și elegant, contribuind la obținerea celui mai aerodinamic Land Rover realizat până acum. Noul Range Rover Velar dispune de sistemul multimedia Touch Pro Duo ce integrează 2 ecrane tactile de înaltă definiție cu diagonala de 10”, de sistemul de tracțiune integrală „Intelligent Driveline Dynamics”, suspensie pneumatică integrală și de sistemul Terrain Response 2. Eficiența și performanțele excepționale sunt asigurate de cele 6 motorizări diesel și benzină, alături de transmisia automată cu 8 rapoarte.