LAND ROVER DEFENDER

Capabil de lucruri mărețe.

Noul model va fi exponentul a 70 de ani de inovații și îmbunătățiri; consolidează reputația Defender în ceea ce privește robustețea și este, în același timp, un vehicul al secolului 21.

EXTERIOR

Exteriorul modelului Defender este cu totul special. Silueta specifică permite identificarea imediată a caracterului vehiculului. Întregul design al modelului Defender exprimă încredere, de la atitudinea autentică la suprafețele simple și elegante.

INTERIOR

Un interior funcțional. Beneficiați de o vizibilitate îmbunătățită, de la postul de conducere dominant al modelului Defender. Fiecare detaliu ingenios al habitaclului a fost proiectat pentru a fi funcțional. Habitaclul modelului Defender poate fi personalizat în funcție de cerințele personale.

VIZIBILITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Beneficiați de o vizibilitate îmbunătățită. Tehnologia ClearSight, inclusă în sistemul de camere video perimetrale 3D, îmbunătățește semnificativ vizibilitatea.

SISTEM MULTIMEDIA NOU

Inspirat de smartphone-ul tău Pivi Pro, noul sistem multimedia, asigură rapid conectivitate perfectă și informații importante.

ACCESORII

Fiecare pachet de accesorii a fost proiectat pentru un plus de funcționalitate. Indiferent de nevoi, găsiți un pachet potrivit.

BROȘURĂ

Explorați gama Land Rover Defender și descoperiți combinația perfectă.

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI