top of page

LAND ROVER DISCOVERY

Cel mai versatil SUV cu 7 locuri

LR_DISCO_21MY_STATIC_101120_01...jpg

Caracterul distinct și proporțiile optimizate ale noului Discovery însumează mai mult de trei decenii de evoluție a designului. Noul Discovery vine cu o evoluție exterioară îndrăzneață și optimizată pentru a oferi o prezență rutieră mai sigură, păstrând în același timp ADN-ul modelului, precum capota sub formă de scoică, acoperișul în trepte și stâlpul C foarte vizibil.

LR_DISCO_21MY_STATIC_101120_02.jpg
LR_DISCO_21MY_INTERIOR_101120_06.jpg

EXTERIOR

Designul actualizat conferă modelului Discovery o siluetă mai joasă și mai lată. De la farurile și lămpile spate noi, la grila de radiator rafinată și bările de protecție noi. Partea din spate mai bine integrată și jantele noi, cu diametrul de 20-22”, sporesc aspectul modern al modelului.

INTERIOR

În interior, noul Discovery beneficiază de îmbunătățiri concepute pentru a evidențiapoziția și măiestria premium a aspectului său. Consola centrală integral reproiectată găzduiește noul ecran tactil full HD cu 48% mai mare decât ecranul anterior, cu diagonala de 14 inch și cu o interfață rapidă și intuitivă.

LR_DISCO_21MY_DYNAMIC_101120_10.jpg
LR_DISCO_21MY_CORE_101120_06.jpg

MOTORIZARI HIBRIDE CU ASISTENTA MEDIE

Mai curate. Mai eficiente. Motorizările hibride cu asistență medie utilizează o baterie pentru colectarea, stocarea și utilizarea energiei pierdute în mod normal în timpul decelerării. Tehnologia hibridă este disponibilă pentru motorizările D250, D300 și P360.

REMORCARE

Capacitatea de remorcare extraordinară a modelului Land Rover Discovery, de maximum 3.500 kg, este însoțită de o serie de ajutoare la remorcare – inclusiv asistență avansată la remorcare – pentru a putea transporta în siguranță deplină orice, de la remorci pentru cai la remorci obișnuite.

LR_DISCO_21MY_DYNAMIC_101120_17.jpg

TRACTIUNE INTEGRALA

Asigură un comportament sigur la deplasarea pe drumuri asfaltate sau în off-road. Pe suprafețe alunecoase, cum ar fi iarba sau zăpada, sistemul de tracțiune integrală (AWD) și Terrain Response colaborează pentru a distribui în mod automat cuplul între roțile față și spate, în vederea maximizării tracțiunii.

SAF.jpg
LR_DISCO_21MY_INTERIOR_101120_03.jpg

SIGURANȚĂ

Land Rover Discovery a obținut calificativul de 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP. Cele până la 5 dispozitive de fixare ISOFIX, gama completă de sisteme de asistență pentru șofer, care ușurează condusul și parcarea și cele până la 8 airbaguri pentru șofer și pasageri asigură siguranța familiei.

PIVI PRO

Mereu pregătit și activat, Pivi Pro este cel mai intuitiv sistem multimedia propus până acum de Land Rover. Echiparea standard include: 11,4'' Touchscreen, Newly designed interface, Digital Audio Broadcast (DAB) radio, Apple CarPlay, Android Auto și Remote.

4.jpg

SISTEM DE PURIFICARE A AERULUI DIN HABITACLU, CU FILTRU PM 2,5

Ionizarea Nanoe™, disponibilă opțional, îmbunătățește confortul șoferului și pasagerilor. La apăsarea butonului PURIFY, filtrul special proiectat captează particulele fine din aerul exterior, precum PM 2,5 și alergenii aflați în suspensie, cum ar fi praful și polenul.

2021-05-14 (6).png

LAND ROVER DISCOVERY

Un design inconfundabil și funcțional. O serie de elemente rafinate, subtile și sofisticate apropie și mai mult versatilul Land Rover Discovery de vârful clasei premium.

2021-05-14 (5).png

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC
Land Rover Discovery R-Dynamic se remarcă printr-o îmbinare perfectă între sportivitate și funcționalitate. Cu bare de protecție, roți și lămpi spate cu un design specific.

LR_DISCO_21MY_STATIC_101120_07.jpg

ACCESORII

Configurați noul Discovery, cu o gamă de accesorii elegante și practice, care permit personalizatea.

LR_DISCO_21MY_STATIC_101120_03.jpg

BROȘURĂ

Explorați gama Land Rover Discovery și descoperiți combinația perfectă.

LR_DISCO_21MY_STATIC_101120_15.jpg

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

bottom of page