top of page

ȘTIRI, NOUTĂȚI ȘI EVENIMENTE

Află cele mai noi știri și descoperă lumea BRIT Motor AG

Out.jpg

BRIT Motor AG, Dealer și Service Autorizat Jaguar Land Rover, din anul 2010.

Din acel moment am devenit pentru clienții noștri, mai mult decât locul de unde încep experiențe de condus pline de performanță și încredere.

Autoturismele Jaguar sunt o manifestare a pasiunii, performanță care nu poate fi măsurată, ci doar simțită, iar atenția acordată detaliilor, sportivitatea, eleganța, versatilitatea și agilitatea, sunt elemente specifice Land Rover.

​​Excelență, responsabilitate, integritate, entuziasm și flexibilitate - reprezintă pilonii pe care s-a construit BRIT Motor AG, companie ce oferă în permanență cele mai înalte standarde Jaguar Land Rover, astfel încât fiecare client să beneficieze de servicii de o calitate excepțională.

Vă invităm să descărcați gratuit aplicația mobilă ”BRIT Motor AG”, din Google Play sau App Store. Veți fii mereu conectat cu noi și la câteva click-uri distanță de noutăți și evenimente, accesorii, planurile de întreținere, reprezentanții departamentelor și multe altele.

Conectează-te cu BRIT Motor AG și în Social Media, locul unde împărtășim pasiunea pentru modelele Jaguar și Land Rover, în fiecare zi.

bottom of page