top of page

ȘTIRI, NOUTĂȚI ȘI EVENIMENTE

Află cele mai noi știri și descoperă lumea BRIT Motor AG

Out.jpg

BRIT Motor AG, Dealer și Service Autorizat Jaguar Land Rover, din anul 2010.

Din acel moment am devenit pentru clienții noștri, mai mult decât locul de unde încep experiențe de condus pline de performanță și încredere.

Autoturismele Jaguar sunt o manifestare a pasiunii, performanță care nu poate fi măsurată, ci doar simțită, iar atenția acordată detaliilor, sportivitatea, eleganța, versatilitatea și agilitatea, sunt elemente specifice Land Rover.

​​Excelență, responsabilitate, integritate, entuziasm și flexibilitate - reprezintă pilonii pe care s-a construit BRIT Motor AG, companie ce oferă în permanență cele mai înalte standarde Jaguar Land Rover, astfel încât fiecare client să beneficieze de servicii de o calitate excepțională.

Vă invităm să descărcați gratuit aplicația mobilă ”BRIT Motor AG”, din Google Play sau App Store. Veți fii mereu conectat cu noi și la câteva click-uri distanță de noutăți și evenimente, accesorii, planurile de întreținere, reprezentanții departamentelor și multe altele.

Conectează-te cu BRIT Motor AG și în Social Media, locul unde împărtășim pasiunea pentru modelele Jaguar și Land Rover, în fiecare zi.

Masuri de protectie-horz.jpg

Informare pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19

 

Sănătatea și siguranță reprezintă unele dintre cele mai importante valori ale Jaguar Land Rover, iar noi BRIT Motor AG, Dealer și Service Autorizat, din grijă pentru toți cei care ne trec pragul, dar și față de echipa noastră, depunem toate eforturile pentru a contribui cât mai eficient la limitarea răspândirii virusului Covid-19.  Astfel, vă asigurăm de faptul că toți reprezentanții noștri sunt instruiți să aplice și să respecte procedurile de siguranță și igienă, iar fiecare interacțiune se realizează în siguranță.

 

Pentru că este de datoria noastră să vă protejăm, vă asigurăm că toate mașinile sunt igienizate, eliminând orice risc de răspândire a virusului. Am crescut stocul de materiale dezinfectante în showroom, iar toate mașinile sunt igienizate și curățate în permanență pentru o experiență sigură.

 

Ne dorim ca vizitele in showroom-urile noastre să rămână o experiență plăcută în ciuda contextului imprevizibil. În acest sens, am decis aplicarea tuturor măsurilor de protecție și igienă: toate suprafețele expuse sunt dezinfectate, personalul din showroom este pregătit pentru a vă oferi cele mai bune răspunsuri și recomandări, păstrând în același timp toate măsurile de protecție.

 

Vă reamintim câteva recomandări generale:

 

  • Păstrați un spațiu de siguranță între voi si partenerii de dialog

  • Evitați strângerile de mână, îmbrățișările

  • Spălați-vă des pe mâini folosind apă și săpun

  • Acoperiți-vă gura și nasul cu un șervețel sau folosiți plierea cotului atunci când tușiți sau strănutați. Nu uitați ca mai apoi să vă spălați pe mâini și să aruncați șervețelul.

bottom of page