top of page

NOUL RANGE ROVER SPORT

Pasional, impresionant, fără compromisuri.

RRS_23MY_19_FE_004_GLHD_100522.jpg

O evoluție asertivă, în care modernitatea și rafinamentul se contopesc cu pasiunea. Range Rover Sport redefinește luxul sportiv.

RRS_23MY_24_Autobiography_030_GLHD_10052
RRS Interior.jpg

EXTERIOR

Suprafețele cabrate ale caroseriei degajă putere și performantă, în timp ce farurile discrete, grila și partea inferioara sculptată a barei de protecție inspiră încredere și atitudine. Grafica neîntreruptă a lămpilor spate conferă modelului o personalitate aparte. Prezența impunătoare a noului Range Rover Sport derivă din aspectul său puternic, proporțiile impozante și consolele scurte.

INTERIOR

Modern, sofisticat și dinamic. Poziția sportivă la volan dă tonul pentru un interior pe măsură. Noi standarde ale conceptului de lux modern și sustenabil, cu materiale contemporane și ușoare, cum ar fi Ultrafabrics, fără niciun compromis în privința calității sau performantelor. Scaunele sport oferă confort excepțional și stabilitate pe viraje. Noul Range Rover Sport Dynamic oferă elemente interioare specifice, cum ar fi combinația de culori în 2 nuanțe.

RRS_23MY_17_FE_PHEV_204_GLHD_100522.jpg

RANGE ROVER SPORT 

Hibrid electric

Cu motor de 440 CP sau 510 CP.

Autonimie pentru modelul electric (maxim) 113 km


Încărcare rapidî CC (0-80%) < 60 minute

RRS_23MY_26_FE_076_GLHD_100522.jpg

RANGE ROVER SPORT SV BESPOKE

 

Exclusiv și personalizat. Opțiunile includ culoare exterioară SV Bespoke, jante tip SV și cele mai rafinate materiale pentru interior.

TEHNOLOGIE

Pivi Pro. Mereu prezent, conectat și actualizat.

Luminile pentru manevrare la viteza redusă iluminează drumul și vă ghidează în zonele întunecate.

Manevrați în spații înguste folosind smartphone-ul și asistenta la parcare de la distanta.

INOVAȚII

Farurile digitale cu LED și lumini de zi signature oferă o vizibilitate excelentă pe timp de noapte, cu o raza de acțiune de până la 500 m. Fiecare far dispune de 1,3 milioane de microoglinzi digitale, care adaptează fasciculul pentru a masca până la 16 obiecte, optimizând iluminarea și minimizând riscul orbirii celorlalți participanți la trafic.

DESIGN EXTERIOR ȘI INTERIOR

PROVOCAREA SPILLLWAY

RRS_23MY_24_Autobiography_030_GLHD_100522.jpg

Găsește și comandă
Descoperă propunerile BRIT Motor AG.

bottom of page