top of page

RANGE ROVER EVOQUE

Un echilibru perfect între lux și tehnologie

RR_EVQ_21MY_LAFAYETTE_S44_260820_10.jpg

Continuarea filozofiei de design Land Rover. Cu silueta sa dinamică, asemănătoare unui coupé, Range Rover Evoque este un succesor demn al modelului care a fost apreciat în lumea întreagă.

1design.jpg
RR_EVQ_21MY_PIVI_S44_260820_13.jpg

EXTERIOR

Range Rover Evoque se remarcă printr-un stil minimalist și rafinat.

Range Rover Evoque R-Dynamic ridică și mai mult ștacheta, cu un design mai îndrazneț și mai sportiv, care sporește atractivitatea acestui model.

Elementele speciale de design includ mânere escamotabile, care conferă vehiculului un aer mai modern și sofisticat.

INTERIOR

Suprafețele aerisite și materialele premium perfect asamblate se îmbină pentru a crea un habitaclu sofisticat și atrăgător. 

În materie de tehnologie incorporată avem Pivi care include ecran tactil cu diagonală de 10'', ecran tactil inferior cu diagonală de 10'', radio digital DAB, interfață reproiectată, Apple CarPlay, Android Auto și Remote.

RR_EVQ_21MY_PIVI_S44_260820_14.jpg
CabinAir_ic_v2_680x450.jpg
rrevq20myprototypedrive22111826-resize-1

Tehnologia Smart Settings

Utilizează algoritmi avansați de inteligență artificială pentru a învăța obiceiurile șoferului în timp, după doar câteva călătorii,  acesta își amintește setările de temperatură preferate ale șoferului, preferințele media și numerele folosite în mod frecvent, în funcție de ora sau de ziua săptămânii.

SISTEM DE PURIFICARE A AERULUI DIN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5

Ionizarea Nanoe™, disponibilă opțional, îmbunătățește confortul șoferului și pasagerilor. La apăsarea butonului PURIFY, filtrul special proiectat captează particulele fine din aerul exterior, precum PM2,5 și alergenii aflați în suspensie, cum ar fi praful și polenul.

ON-ROAD ȘI OFF-ROAD

Echilibrul perfect între capabilitățile în off-road și comportamentul pe șosea sporesc plăcerea de a conduce modelul Range Rover Evoque. Cu o multitudine de tehnologii, acesta oferă un comportament rutier sigur, indiferent de condițiile de deplasare.

RR_EVQ_20MY_PHEV_220420_01.jpg

SISTEM HIBRID CU CONECTARE LA PRIZĂ

Perfect pentru deplasări urbane și ieșiri în weekend, Range Rover Evoque hibrid cu conectare la priză asigură o autonomie de 68 km și permite încărcarea completă în 30 de minute, cu ajutorul încărcării rapide CC.

INOVAȚII

Oglinda retrovizoare interioară Clear Sight și sistemul de vizibilitate Clear Sight reprezintă premiere pentru Land Rover. Acestea asigură vizibilitatea în zonele care în mod normal sunt ascunse și oferă un plus de încredere la deplasarea în off-road sau în aglomerația marilor orașe.

SISTEM DE VIZIBILITATE CLEARSIGHT

Cu ajutorul sistemului de vizibilitate Clearsight puteți vedea efectiv ''prin'' capotă și afișează mai multe imagini din exterior, cum ar fi planșeul și roțile vehiculului, în timpul deplasării. 

2021-05-14 (2).png

RANGE ROVER EVOQUE SI R-DYNAMIC

Range Rover Evoque se remarcă printr-un stil minimalist și rafinat. Range Rover Evoque R-Dynamic ridică și mai mult stacheta, cu un design mai îndrăzneț și mai sportiv, care sporește atractivitatea acestui model.

2021-05-14.png

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

Pornind de la modelul R-Dynamic HSE, Range Rover Evoque Autobiography este echipat cu sigle cuprate și jante de 21”, precum și cu bare de protecție, praguri și părți laterale negre.

rrevq20mymulberry22111805.jpg

ACCESORII

Explorați gama noului Range Rover Evoque și descoperiți combinația perfectă.

2021-05-14 (3).png

RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

Designul specific al modelului Range Rover Evoque Bronze Collection se remarcă printr-un stil sofisticat. Disponibil în culorile Carpathian Grey, Santorini Black sau Seoul Pearl Silver, este echipat cu plafon contrastant Corinthian Bronze și jante de 20” gri închis satinat noi.

2021-05-14 (1).png

RANGE ROVER EVOQUE HST

Range Rover Evoque HST este un SUV compact de înaltă performanță. Motorizarea P300, echipamentele atent selectate precum plafonul panoramic culisant, negru contrastant, pachetul exterior Black și etrierii de frână roșii sporesc personalitatea modelului.

rrevq20myprototypedrive22111820-resize-1

BROȘURĂ

Explorați gama noului Range Rover Evoque și descoperiți combinația perfectă.

RR_EVQ_21MY_AUTOBIOGRAPHY_S44_260820_06.

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

bottom of page