RANGE ROVER EVOQUE

Un echilibru perfect între lux și tehnologie

Continuarea filozofiei de design Land Rover. Cu silueta sa dinamică, asemănătoare unui coupé, Range Rover Evoque este un succesor demn al modelului care a fost apreciat în lumea întreagă.

EXTERIOR

Range Rover Evoque se remarcă printr-un stil minimalist și rafinat.

Range Rover Evoque R-Dynamic ridică și mai mult ștacheta, cu un design mai îndrazneț și mai sportiv, care sporește atractivitatea acestui model.

Elementele speciale de design includ mânere escamotabile, care conferă vehiculului un aer mai modern și sofisticat.

INTERIOR

Suprafețele aerisite și materialele premium perfect asamblate se îmbină pentru a crea un habitaclu sofisticat și atrăgător. 

În materie de tehnologie incorporată avem Pivi care include ecran tactil cu diagonală de 10'', ecran tactil inferior cu diagonală de 10'', radio digital DAB, interfață reproiectată, Apple CarPlay, Android Auto și Remote.

Tehnologia Smart Settings

Utilizează algoritmi avansați de inteligență artificială pentru a învăța obiceiurile șoferului în timp, după doar câteva călătorii,  acesta își amintește setările de temperatură preferate ale șoferului, preferințele media și numerele folosite în mod frecvent, în funcție de ora sau de ziua săptămânii.

SISTEM DE PURIFICARE A AERULUI DIN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5

Ionizarea Nanoe™, disponibilă opțional, îmbunătățește confortul șoferului și pasagerilor. La apăsarea butonului PURIFY, filtrul special proiectat captează particulele fine din aerul exterior, precum PM2,5 și alergenii aflați în suspensie, cum ar fi praful și polenul.

ON-ROAD ȘI OFF-ROAD

Echilibrul perfect între capabilitățile în off-road și comportamentul pe șosea sporesc plăcerea de a conduce modelul Range Rover Evoque. Cu o multitudine de tehnologii, acesta oferă un comportament rutier sigur, indiferent de condițiile de deplasare.

SISTEM HIBRID CU CONECTARE LA PRIZĂ

Perfect pentru deplasări urbane și ieșiri în weekend, Range Rover Evoque hibrid cu conectare la priză asigură o autonomie de 68 km și permite încărcarea completă în 30 de minute, cu ajutorul încărcării rapide CC.

INOVAȚII

Oglinda retrovizoare interioară Clear Sight și sistemul de vizibilitate Clear Sight reprezintă premiere pentru Land Rover. Acestea asigură vizibilitatea în zonele care în mod normal sunt ascunse și oferă un plus de încredere la deplasarea în off-road sau în aglomerația marilor orașe.

ACCESORII

Explorați gama noului Range Rover Evoque și descoperiți combinația perfectă.

SISTEM DE VIZIBILITATE CLEARSIGHT

Cu ajutorul sistemului de vizibilitate Clearsight puteți vedea efectiv ''prin'' capotă și afișează mai multe imagini din exterior, cum ar fi planșeul și roțile vehiculului, în timpul deplasării. 

BROȘURĂ

Explorați gama noului Range Rover Evoque și descoperiți combinația perfectă.

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI
  • Jaguar
  • Land Rover
  • Twitter
  • Instagram Jaguar
  • Instagram LR
  • YouTube
  • LinkedIn
apple.png
recenzie_site.png