SERVICE ȘI ÎNTREȚINERE

Păstrați modelul Jaguar sau Land Rover în cea mai bună stare, cu ajutorul unui reparator autorizat!
Vă invităm, în cadrul service-ului nostru, pentru a beneficia de programele special pregătite și servicii post-vânzare ce respectă standardele de profesionalism Jaguar Land Rover.

AVANTAJELE PE CARE UN SERVICE AUTORIZAT JAGUAR LAND ROVER LE ARE

  • Competențe tehnice: Tehnicienii noștri sunt certificați conform standardelor Producătorului Jaguar Land Rover și sunt instruiți să repare și să întrețină cu profesionalism vehiculele Jaguar și Land Rover.

  • Siguranță și garanție: Piesele originale Jaguar Land Rover sunt create special pentru mașina dumneavoastră și se potrivesc perfect în caz de înlocuire. Garanția este de 24 de luni pentru orice piesă originală achiziționată în cadrul Service-ului Jaguar Land Rover.

  • Servicii de reparație complete: Diagnosticările și reparațiile sunt efectuate cu testere originale și scule speciale de service Jaguar Land Rover care asigură finalizarea în cel mai scurt timp a lucrărilor, bine de prima dată. Service-ul Jaguar Land Rover are acces la cele mai noi informații puse la dispoziție de Producător precum și la cele mai recente versiuni de software ale sistemelor mașinii dumneavoastră.

  • Valoarea de revânzare: Prin efectuarea întreținerii și reparațiilor la un Service Autorizat Jaguar Land Rover valoarea de revânzare a vehiculului rulat crește. Înregistrarea reviziilor se face în platforma “Online Service History” care poate fi accesată de orice utilizator pe baza seriei de șasiu. 

PROGRAMELE REFRESH PERFORMANCE ȘI LOYALTY EXPERIENCE

Refresh Performance și Loyalty Experience sunt programe inițiate de Premium Auto, Reprezentant Jaguar și Land Rover în România, la care participă toți reparatorii autorizați de Producător în România. Început la 01.04.2012, acesta se va desfășura pe o perioadă nedeterminată.

Află mai multe despre acestea și descopera avantajele.

Service Jaguar
Service Land Rover

ISTORIC ONLINE DE SERVICE

JLRBondCarsImage23101521-resize-1024x663

ACTUALIZAREA PERMANENTĂ A ISTORICULUI DE SERVICE 
Oricând vizitați un Service Autorizat Jaguar Land Rover pentru o revizie periodică, istoricul reviziilor mașinii dumneavoastră va fi actualizat cu ultimele lucrari realizate. 

GARANȚIA CELEI MAI BUNE CALITĂȚI
În calitatea dumneavoastră de proprietar al unui model Jaguar sau Land Rover, asigurați-vă că vehiculul este intreținut la cele mai înalte standarde în Atelierul de Service Autorizat Jaguar Land Rover. Tehnicienii specializați Jaguar Land Rover vă vor menține vehiculul la maximul performanțelor. Doar urmând corect procedurile de mentenanță și intervalele dintre revizii, vă veți asigura menținerea performanțelor și a valabilității garanției mașinii dumneavoastră Jaguar sau Land Rover.

BENEFICII SUPLIMENTARE
- Identificați cu ușurință momentul următoarei revizii periodice
- O dovada usor accesibila a efectuarii la timp a reviziilor, daca trebuie efectuate lucrari in garantie
- O singura varianta a intregului istoric de service, disponibila de la orice dealer Jaguar Land Rover

ASISTENȚĂ RUTIERĂ

BRIT Motor AG Service Jaguar Land Rover

Va puteti baza pe asistenta noastra rutiera, indiferent de situatie, oriunde va aflati in Europa. Tot ceea ce solicitam este ca vehiculul dvs. sa fie in perioada de garantie.

Linia telefonica de asistenta rutiera de urgenta 7x24 Land Rover:

Numar local: 021 322 75 35
Numar international: +40 21 322 75 35
Sau apasati butonul B-Call (acolo unde este disponibil) din partea stanga a consolei centrale din plafon pentru mai mult de 3 secunde.

 

 


Linia telefonica de asistenta rutiera de urgenta 7x24 Jaguar:
In cazul in care aveti nevoie de ajutor rutier, va rugam sa sunati la numarul de mai jos
Numar local: 021 322 73 03
Numar international: +40 21 322 73 03
Sau apasati butonul B-Call (acolo unde este disponibil) din partea stanga a consolei centrale din plafon pentru mai mult de 3 secunde. 

Piese Jaguar Land Rover

PIESE ORIGINALE

Fiecare componentă a unui Jaguar sau Land Rober a fost proiectată cu măiestrie pentru vehicilul dumneavoastră de renume. Așa dar, de ce să-i afectați performanțele cu piese de calitate inferioară?

Citește totul despre piesele originale Jaguar și Land Rover.

GARANȚIE JAGUAR

Jaguar Cars acordă pentru automobilele comercializate în România garanție 36 luni, în limita a 100.000 km.


Garanția acoperă repararea sau schimbul gratuit (piesă și manoperă) a pieselor recunoscute ca defecte de către constructor sau reprezentantul său. Trebuie precizat că respectivele reparații sau înlocuiri pot fi efectuate cu piese noi, subansamble noi sau schimburi standard, după aprecierea constructorului sau a reprezentantului său.

Garanția vopselei este de 36 luni, fără limita de kilometri.
Garanția anticoroziune este de 72 luni.

Citește mai multe despre garanția Jaguar.

Service-Jaguar.jpg
service_lr.jpg

GARANȚIE LAND ROVER

Pentru linistea dvs., oferim in standard garantia completa Land Rover de 3 ani/100.000 km, care acopera reparatiile ce trebuie efectuate ca urmare a unui defect de fabricatie. Aceasta se asigura ca modelul dvs. Land Rover va beneficia intotdeauna de atentia celor mai calificati tehnicieni.

Citește mai multe despre garanția Land Rover.

DIESEL EXHAUST FLUID / ADBLUE®

 

CE ESTE LICHIDUL PENTRU TRATAREA GAZELOR DE EȘAPAMENT DIESEL/AdBlue®?

Lichidul pentru tratarea gazelor de eșapament diesel (DEF), cunoscut și ca AdBlue®, este un lichid non-toxic, incolor, inodor și non-inflamabil. Acesta se află într-un rezervor separat al vehiculului și este injectat în sistemul de eșapament, pentru a curăța gazele de eșapament. Tehnologia de reducere catalitică selectivă (SCR) echipează toate modelele diesel Jaguar și Land Rover, începand cu anul 2016. Aceasta permite modelelor Jaguar și Land Rover să respecte standardul de poluare Euro 6, prin reducerea cu până la 90% a nivelului de oxizi de azot (NOx) din gazele de eșapament. Pe lângă un catalizator de nouă generație, tehnologia SCR solicită utilizarea DEF.

Află mai multe despre acestea. 

Service Jaguar
Service Land Rover

GHIDURI ȘI MANUALE

 

Urmariți ghidurile video Jaguar Land Rover și descărcați manualele vehiculelor. Nu toate echipamentele descrise sunt standard pentru toate vehiculele.

CONTACT

 

Pentru orice informație ne găsi la telefon 0733.733.300 / 0248.612.261 sau la adresa de e-mail service@britmotorag.ro