SERVICE ȘI ÎNTREȚINERE

Singurul partener capabil să rezolve toate problemele unui Jaguar sau Land Rover este un Service Autorizat 

ASISTENȚĂ RUTIERĂ

În caz de accident
Accidentele se întâmplă. Dar cu ajutorul programului nostru de asistență în caz de accident, nu veți fi niciodată prea departe de un service autorizat, pregătit să repare autoturismul dumneavoastră.

Reparații rapide
Probleme. Neplăceri. Lucruri pe care nu vi le doriți după un accident. Așa ca un singur telefon va rezolva toate problemele. Discuții cu firmă de asigurări? Gasirea unei platforme? Drumul până la destinație? Toate vor fi rezolvate de managerul nostru de incidente.

Ați avut un accident? Sunați la 0800 521 786. Salvați acest număr în agenda dumneavoastră. Pentru orice eventualitate.

Porniți din nou la drum
Drumuri de munte. Bolovani. Drumul până la școală. Dacă autoturismul rămâne imobilizat, serviciul de asistență rutieră Jaguar și Land Rover va trimite un tehnician specializat la locația respectivă. Dacă problema nu poate fi rezolvată la fața locului, vom transporta vehiculul la cel mai apropiat service autorizat sau la unul din apropierea reședinței. La alegerea dumneavoastră. 


Ce trebuie să faceți când aveți nevoie de asistență.
Dacă aveți nevoie de ajutor în caz de pană, incendiu, accident sau furt, contactați mai întâi Jaguar sau Land Rover Assistance. 

Telefon Asistență Land Rover: +40 21 322 75 35 

Telefon Asistență Jaguar: +40 21 322 73 03
 

Asistență rutieră și tractare la nivel european
Drumuri virajate. Drumuri de coastă și sate uitate de lume. Europa trebuie explorată. E reconfortant să știi că dacă vehiculul rămâne imobilizat în Europa, iar problema nu poate fi rezolvată la fața locului, vom transporta vehiculul la cel mai apropiat service autorizat. Și vom plăti costul acestui serviciu.

 

Preluarea autoturismului
Dacă autoturismul nu poate fi reparat în Europa sau dacă reparațiile nu vor fi terminate până când trebuie să ajungeți acasă, vom transporta vehiculul la service-ul autorizat cel mai apropiat de adresa dumneavoastră de reședință. Și bineînțeles vom plăti costul acestui serviciu (dacă nu este mai mare decât valoarea de piață a vehiculului).

 

Continuarea călătoriei
Service-urile autorizate lucrează rapid. Dar dacă Jaguarul sau Land Roverul dumneavoastră nu poate fi reparat în 4 ore, nu vă vom reține mai mult. Vom organiza și vom plăti continuarea călătoriei până la destinație. Sau dacă preferați să așteptați până la repararea vehiculului, vom acoperi costul cazării la hotel pentru cel mult 4 zile.

 

Vehicul de înlocuire
Dacă un Jaguar sau un Land Rover este reparat după ce a fost recuperat de serviciul de asistență rutieră Jaguar Land Rover, vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a vă furniza un vehicul de înlocuire pe o perioadă de 2 săptămâni. Trebuie doar să ne prezentați un carnet de conducere valabil și să plătiți un avans pentru combustibil și pentru eventualele zile suplimentare de închiriere necesare.

 

Preluarea vehiculului
Dacă vehiculul a fost transportat la un service autorizat Jaguar Land Rover aflat la o distanță mai mare de 68 de km de reședința dumneavoastră, îl veți recupera fără probleme. Acesta va fi predat în siguranță la adresa dumneavoastră de reședință.

PIESE ORIGINALE

Fiecare componentă a unui Jaguar sau Land Rober a fost proiectată cu măiestrie pentru vehicilul dumneavoastră de renume. Așa dar, de ce să-i afectați performanțele cu piese de calitate inferioară?

Citește totul despre piesele originale Jaguar și Land Rover.

GARANȚIE JAGUAR

Jaguar Cars acordă pentru automobilele comercializate în România garanție 36 luni, în limita a 100.000 km.


Garanția acoperă repararea sau schimbul gratuit (piesă și manoperă) a pieselor recunoscute ca defecte de către constructor sau reprezentantul său. Trebuie precizat că respectivele reparații sau înlocuiri pot fi efectuate cu piese noi, subansamble noi sau schimburi standard, după aprecierea constructorului sau a reprezentantului său.

Garanția vopselei este de 36 luni, fără limita de kilometri.
Garanția anticoroziune este de 72 luni.

Citește mai multe despre garanția Jaguar.

GARANȚIE LAND ROVER

Dacă doriți să solicitați o intervenție în garanție, vizitați service-ul autorizat și prezentați carnetul de service. De obicei, reparația va fi efectuată imediat. Rețineți însă că unele reparații necesită în prealabil obținerea aprobării producătorului.

Citește mai multe despre garanția Land Rover.

DIESEL EXHAUST FLUID / ADBLUE®

 

CE ESTE LICHIDUL PENTRU TRATAREA GAZELOR DE EȘAPAMENT DIESEL/AdBlue®?

Lichidul pentru tratarea gazelor de eșapament diesel (DEF), cunoscut și ca AdBlue®, este un lichid non-toxic, incolor, inodor și non-inflamabil. Acesta se află într-un rezervor separat al vehiculului și este injectat în sistemul de eșapament, pentru a curăța gazele de eșapament. Tehnologia de reducere catalitică selectivă (SCR) echipează toate modelele diesel Jaguar și Land Rover, începand cu anul 2016. Aceasta permite modelelor Jaguar și Land Rover să respecte standardul de poluare Euro 6, prin reducerea cu până la 90% a nivelului de oxizi de azot (NOx) din gazele de eșapament. Pe lângă un catalizator de nouă generație, tehnologia SCR solicită utilizarea DEF.

Află mai multe despre acestea. 

PROGRAMELE REFRESH PERFORMANCE ȘI LOYALTY EXPERIENCE

Refresh Performance și Loyalty Experience sunt programe inițiate de Premium Auto, Reprezentant Jaguar și Land Rover în România, la care participă toți reparatorii autorizați de Producător în România. Început la 01.04.2012, acesta se va desfășura pe o perioadă nedeterminată.

Află mai multe despre acestea și descopera avantajele.

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI
  • Jaguar
  • Land Rover
  • Twitter
  • Instagram Jaguar
  • Instagram LR
  • YouTube
  • LinkedIn
apple.png
recenzie_site.png