LAND ROVER DISCOVERY SPORT

Conceput pentru familie

Contur distinct, proporții echilibrate perfect și repere de design caracteristice scot în evidență noul model Discovery Sport.

Noul Discovery Sport este o interpretare îndrăzneață a ADN-ului Discovery.

EXTERIOR

Gasiți libertatea și exprimați-vă prin intermediul a două tipuri de caroserie distincte. Discovery Sport, este o interpretare pură, o evoluție a designului emblematic al vehiculului Discovery Sport R-Dynamic, pe de altă parte, este îndrazneț și sportiv 

INTERIOR

Habitaclul modelelor Land Rover s-a remarcat întotdeauna prin atenția deosebită acordată detaliilor. Suprafețele aerisite și materialele premium perfect asamblate se îmbină pentru a crea un habitaclu sofisticat și atrător.

Interiorul noului model Discovery Sport oferă un design care servește atât șoferul cât și pasageriilor. Printre materialele premium folosite pentru noul model Discovery Sport sunt incluse noi ornamente, care oferă oportunitatea de a personaliza și mai mult interiorul. 

TEHNOLOGIE INCORPORATĂ

În materie de tehnologie incorporată avem Pivi care include ecran tactil cu diagonală de 10'', ecran tactil inferior cu diagonală de 10'', radio digital DAB, interfață reproiectată, Apple CarPlay, Android Auto și Remote.

SISTEM DE PURIFICARE A AERULUI DIN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5

Ionizarea Nanoe™, disponibilă opțional, îmbunătățește confortul șoferului și pasagerilor. La apăsarea butonului PURIFY, filtrul special proiectat captează particulele fine din aerul exterior, precum PM2,5 și alergenii aflați în suspensie, cum ar fi praful și polenul.

SISTEM HIBRID CU CONECTARE LA PRIZĂ

Perfect pentru deplasări urbane și călătorii lungi, Discovery Sport hibrid cu conectare la priză asigură o autonomie de 64 km și permite încărcarea completă în 30 de minute, cu ajutorul încărcării rapide CC.

OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

Spațiul de stocare din portbagaj este ideal pentru nevoile familiei, dar cum se poate vedea în spate peste pasageri și peste toate echipamentele?

Cu oglinda retrovizoare interioară ClearSight, te poți bucura de o vizibilitate neobstrucționată, indiferent ce se află în portbagaj sau pe bancheta din spate.

ACCESORII

Elegante, robuste și practice.

Personalizați și mai mult noul model Discovery Sport, cu ajutorul accesoriilor pentru exterior și interior.

BROȘURĂ

Explorați noua gama Land Rover Discovery Sport și descoperiți combinația perfectă.

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI
  • Jaguar
  • Land Rover
  • Twitter
  • Instagram Jaguar
  • Instagram LR
  • YouTube
  • LinkedIn
recenzie_site.png