top of page

LAND ROVER DISCOVERY SPORT

Conceput pentru familie

LR_DS_21MY_STATIC_S44_260820_21.jpg

Contur distinct, proporții echilibrate perfect și repere de design caracteristice scot în evidență noul model Discovery Sport.

Noul Discovery Sport este o interpretare îndrăzneață a ADN-ului Discovery.

2 exterior.jpg
LR_DS_21MY_INTERIOR_S44_260820_18.jpg

EXTERIOR

Gasiți libertatea și exprimați-vă prin intermediul a două tipuri de caroserie distincte. Discovery Sport, este o interpretare pură, o evoluție a designului emblematic al vehiculului Discovery Sport R-Dynamic, pe de altă parte, este îndrazneț și sportiv 

INTERIOR

Habitaclul modelelor Land Rover s-a remarcat întotdeauna prin atenția deosebită acordată detaliilor. Suprafețele aerisite și materialele premium perfect asamblate se îmbină pentru a crea un habitaclu sofisticat și atrător.

Interiorul noului model Discovery Sport oferă un design care servește atât șoferul cât și pasageriilor. Printre materialele premium folosite pentru noul model Discovery Sport sunt incluse noi ornamente, care oferă oportunitatea de a personaliza și mai mult interiorul. 

LR_DS_21MY_PIVI_S44_260820_12.jpg

TEHNOLOGIE INCORPORATĂ

În materie de tehnologie incorporată avem Pivi care include ecran tactil cu diagonală de 10'', ecran tactil inferior cu diagonală de 10'', radio digital DAB, interfață reproiectată, Apple CarPlay, Android Auto și Remote.

CabinAir_ic_v2_680x450.jpg

SISTEM DE PURIFICARE A AERULUI DIN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5

Ionizarea Nanoe™, disponibilă opțional, îmbunătățește confortul șoferului și pasagerilor. La apăsarea butonului PURIFY, filtrul special proiectat captează particulele fine din aerul exterior, precum PM2,5 și alergenii aflați în suspensie, cum ar fi praful și polenul.

LR_DS_20MY_PHEV_220420_v2_06.jpg

SISTEM HIBRID CU CONECTARE LA PRIZĂ

Perfect pentru deplasări urbane și călătorii lungi, Discovery Sport hibrid cu conectare la priză asigură o autonomie de 64 km și permite încărcarea completă în 30 de minute, cu ajutorul încărcării rapide CC.

4 oglinda.jpg

OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

Spațiul de stocare din portbagaj este ideal pentru nevoile familiei, dar cum se poate vedea în spate peste pasageri și peste toate echipamentele?

Cu oglinda retrovizoare interioară ClearSight, te poți bucura de o vizibilitate neobstrucționată, indiferent ce se află în portbagaj sau pe bancheta din spate.

2021-05-14 (8).png

DISCOVERY SPORT

Discovery Sport este o interpretare pură, care îmbunătățește designul modelului. În oraș sau în teren accidentat, cu Discovery Sport porniți în aventură la volanul unui model rafinat.

2021-05-14 (7).png

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC

Discovery Sport R-Dynamic este îndrăzneț și sportiv. Pe lângă echipamentele standard ale modelului Discovery Sport R‑Dynamic, HSE include jante de 20", tip 5089 și scaune față reglabile electric pe 14 direcții, cu funcție de memorie pentru scaunul șoferului.

2021-05-14 (10).png

DISCOVERY SPORT URBAN EDITION

Discovery Sport Urban Edition se remarcă printr-un design dinamic. Disponibil într-o gamă de șase culori, cu jante de 18” tip 5075 și ornamente din aluminiu fumuriu.

2021-05-14 (9).png

DISCOVERY SPORT BLACK

Pentru cei care doresc mai multă putere. Discovery Sport P290 Black Edition este echipat cu un motor pe benzină de 2,0 litri și, exclusiv pentru P290 Black Edition, sistem de transmisie activă, care asigură o manevrabilitate îmbunătățită.

5 accesorii.jpg

ACCESORII

Elegante, robuste și practice.

Personalizați și mai mult noul model Discovery Sport, cu ajutorul accesoriilor pentru exterior și interior.

6.jpg

BROȘURĂ

Explorați noua gama Land Rover Discovery Sport și descoperiți combinația perfectă.

discosporthero-resize-1024x494.jpg

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

bottom of page