top of page

SERVICE ȘI ÎNTREȚINERE

Păstrați modelul Jaguar sau Land Rover în cea mai bună stare, cu ajutorul unui reparator autorizat!
Vă invităm, în cadrul service-ului nostru, pentru a beneficia de programele special pregătite și servicii post-vânzare ce respectă standardele de profesionalism Jaguar Land Rover.

CONTACT

 

Pentru orice informație ne găsi la telefon 0733.733.300 / 0248.612.261 sau la adresa de e-mail service@britmotorag.ro

AVANTAJELE PE CARE UN SERVICE AUTORIZAT JAGUAR LAND ROVER LE ARE

  • Competențe tehnice: Tehnicienii noștri sunt certificați conform standardelor Producătorului Jaguar Land Rover și sunt instruiți să repare și să întrețină cu profesionalism vehiculele Jaguar și Land Rover.

  • Siguranță și garanție: Piesele originale Jaguar Land Rover sunt create special pentru mașina dumneavoastră și se potrivesc perfect în caz de înlocuire. Garanția este de 24 de luni pentru orice piesă originală achiziționată în cadrul Service-ului Jaguar Land Rover.

  • Servicii de reparație complete: Diagnosticările și reparațiile sunt efectuate cu testere originale și scule speciale de service Jaguar Land Rover care asigură finalizarea în cel mai scurt timp a lucrărilor, bine de prima dată. Service-ul Jaguar Land Rover are acces la cele mai noi informații puse la dispoziție de Producător precum și la cele mai recente versiuni de software ale sistemelor mașinii dumneavoastră.

  • Valoarea de revânzare: Prin efectuarea întreținerii și reparațiilor la un Service Autorizat Jaguar Land Rover valoarea de revânzare a vehiculului rulat crește. Înregistrarea reviziilor se face în platforma “Online Service History” care poate fi accesată de orice utilizator pe baza seriei de șasiu. 

bottom of page