RANGE ROVER SPORT

Cel mai dinamic Range Rover

RRS_21MY_150720_10.jpg

Cu un design mai sportiv și o siluetă care inspiră forță, modelul Range Rover Sport este proiectat pentru a face senzație. Mai simplu și mai dinamic, inspiră modernitate din orice unghi - de la grila nouă Range Rover Sport, la prizele de aer de pe capotă reproiectate și la opțiunile pentru jante, sportive și rafinate. 

Range Rover Sport

EXTERIOR

Robust și perfect proporționat, Range Rover Sport este conceput pentru a se face remarcat în orice situație. Prezența modelului este mai incitantă ca niciodată. Cu un design personalizat, un plafon plonjant și o centură continuă a caroseriei, alături de noile lămpi cu LED, alungite, imbunătățesc profilul aerodinamic al acestui model, ceea ce îl face sa fie un Range Rover veritabil.

Range Rover Sport

INTERIOR

Luxos, extrem de confortabil și foarte funcțional, Range Rover Sport este un adevarat exponent al plăcerii de a conduce. Toate elementele sunt proiectate cu mare atenție și perfect prelucrate. Range Rover Sport asigură un acces ușor la obiectele personale și permite, în același timp, păstrarea ordinii în habitaclu, cu ajutorul spațiilor de depozitare utile - de la un adânc, situat în consola centrală, la noul torpedo superior.

Range Rover Sport

RANGE ROVER SPORT PHEV

Vehiculul electric hibrid, cu conectare la priză (PHEV) asigură o experiență extrem de rafinată și capabilități extraordinare atât pe drumuri asfaltate, cât și în off-road. Sistemul PHEV permite modelului Range Rover Sport să accelereze de la 0 la 100km/h în numai 6,7 secunde și să atingă o viteză maximă de 220km/h. 

 Range Rover Sport SVR

RANGE ROVER SPORT SVR

Range Rover Sport SVR asigură lux și performanțe fără egal, acesta este cel mai sportiv model Land Rover de până acum. Motorul V8 supraalimentat, de 5.0 litri, pe benzină, dezvoltă o putere de 575 CP și un cuplu de 680 Nm, pentru a asigura o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde. Performanțele sunt subliniate de prizele de aer integrate în capota motorului din fibră de carbon și de prizele mari de aer din bara de protecție, care maximizează fluxul de aer către componentele importante, atunci când se adoptă un stil de condus sportiv.

RRS_21MY_INFOGRAPHIC_150720 (1).jpg

NOUA FAMILIE DE MOTOARE

 Performanțele puternice sunt susținute de o acțiune antrenantă care atinge un echilibru fin între dinamism și confort. Suspensia avansată de tracțiune integrală a sistemului Range Rover Sport și suspensia de aer se adaptează și răspund constant la condițiile de drum, oferind feedback și implicare șoferului, păstrând în același timp rafinamentul superior pe care îl așteaptă clienții. Construcția ușoară din aluminiu este un factor cheie în spatele manipulării agile și a răspunsurilor dinamice ale modelului Range Rover Sport.

Range Rover Sport

ACCESORII

Îmbunătățiți modelul Range Rover Sport în orice moment, prin adăugarea de accesorii Land Rover. Personalizați vehiculul în funcție de nevoile personale, cu accesorii robuste și funcționale proiectate, testate și fabricate la aceleași standarde ridicate ca echipamentele originale. 

Range Rover Sport

BROȘURĂ

Explorați gama Range Rover Sport și descoperiți combinația perfectă de sportivitate, design elegant și confort.

RRS_21MY_HSE_DYN_BLACK_150720_01.jpg

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.