JAGUAR E‑PACE

Primul SUV compact Jaguar, o combinație unică între eleganță, agilitate și sportivitate.

E‑PACE este primul SUV compact Jaguar și reprezintă îmbinarea perfectă între personalitatea puternică și spațiul interior generos – o combinație ideală pentru călătoriile de afaceri. Adăugați gama de motoare eficiente Ingenium și tehnologia performantă unanim apreciată la scară mondială, și veți putea configura un model perfect pentru flota auto.

Comportamentul sportiv, finisarea contemporană și funcționalitatea sunt în echiparea standard.

Ce model din gama E‑PACE vi se potrivește?

EXTERIOR

Jaguar E‑PACE este un SUV dinamic și agil, cu profilul unui coupé. Pentru un plus de personalitate, este echipat cu faruri fine cu LED, iar pentru un plus de eleganță și siguranță, optați pentru farurile MATRIX cu LED, lumini de zi signature și semnalizatoare animate. Din profil, linia fluidă a plafonului se termină cu un spoiler amplasat deasupra lunetei foarte înclinate. Jantele din aliaj ușor, de 21”, disponibile opțional, subliniază și mai mult caracterului sportiv al modelului E‑PACE. Din spate, lămpile cu LED asigură un plus de individualitate pe timp de noapte.

CONTROL LA DEPLASAREA PE TOATE SUPRAFEȚELE

Controlul la deplasarea pe toate suprafețele (ASPC) asigură un plus de încredere în condiții de carosabil alunecos. Este o funcție de control al vitezei de croazieră la viteze mici, care permite modelului E‑PACE să facă față condițiilor de aderență redusă, indiferent de vreme - și va permite să vă concentrați asupra direcției.

ACCESORII

Cu ajutorul gamei excepționale de accesorii Jaguar, puteți configura cel mai frumos model E‑PACE din lume. Al dumneavoastră.

Gasiți accesoriile care corespund stilului dumneavoastră de viață.

INTERIOR

Contemporan, elegant și cu o calitate excelentă a fabricației - habitaclul unui E‑PACE poartă amprenta specifică Jaguar și se remarcă prin cel mai mare spațiu interior de depozitare disponibil la această clasă. Fiecare componentă a fost atent proiectată, pentru a oferi o experiență rafinată și a fi placută la atingere. Poziția de conducere este ergonomică, iar selectorul de viteze SportShift este amplasat perfect. Oglinda retrovizoare interioară elegantă are un design fără ramă. Iluminarea ambientală configurabilă pentru habitaclu creează un efect vizual bogat și o atmosferă relaxantă și primitoare pentru toți pasagerii. 

ECRAN INTERACTIV PENTRU ȘOFER

Jaguar E‑PACE se asigură că sunteți întotdeauna conectat, informat și relaxat, cu ajutorul ecranului interactiv de inaltă definiție, cu diagonală de 12.3”. Sistemul poate recepționa și proiecta informații despre condus, sistemul multimedia și date despre siguranța activă, cum ar fi cele privind navigația, telefonul și redarea audio-video.

BROȘURĂ

Ați configurat corespunzător noul E‑PACE?

De la soluții de depozitare specializate și covorașe premium, la jante moderne din aliaj ușor și accesorii sport pentru exterior, puteți selecta dintr-o gamă diversificată de echipamente opționale și accesorii Jaguar, pentru îmbunătățirea vehiculului.

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI
  • Jaguar
  • Land Rover
  • Twitter
  • Instagram Jaguar
  • Instagram LR
  • YouTube
  • LinkedIn
recenzie_site.png