top of page

JAGUAR I‑PACE

Vă prezentăm primul SUV sportiv Jaguar complet electric.

Jag_I-PACE_21MY_Eiger_Grey_160321_0565a.

Fiecare model Jaguar este cu totul special. Iar trecerea la propulsia electrică nu schimbă acest lucru. Realizat pe o platformă complet nouă, Jaguar I‑PACE este un vehicul electric alimentat exclusiv de baterie (BEV). 
Putere și performanțe dinamice Jaguar, cu zero emisii de noxe - tot ceea ce vă doriți de la un SUV electric și sportiv.
Identificați combinația incitantă între performanțe, tehnologie și stilul Jaguar, potrivit pentru dumneavoastră.

Jaguar I-PACE

EXTERIOR

Designul revoluționar al modelului I‑PACE respectă spiritul Jaguar.

De la pasajele de roată față evazate la difuzorul spate, toate elementele designului aerodinamic al modelului I‑PACE permit reducerea rezistenței la înaintare a vehiculului, în vederea optimizării autonomiei și stabilității.

Grila îndrăzneață se curbează spre interior, reducând rezistența la înaintare, canalizarea aerului prin priza capotei și apoi peste plafonul care este vopsit în negru sau dispune de trapă panoramică. Colțurile agresive încurajează trecerea aerului pe lângă vehicul, minimizând diferențele de presiune, iar mânerele escamotabile sunt integrate în uși și asigură fluidizarea fluxului de aer pe parțile laterale ale caroseriei, habitaclul este coborât și aripile sunt profilate, acestea dând senzația de mișcare. Farurile cu LED elegante conferă modelului I‑PACE o personalitate distinctă și includ modelul dublu „J” specific Jaguar.

Jag_I-PACE_21MY_Interior_23.06.20_005_Ma

INTERIOR

Designul interior este curat și simplificat, cu butoane tactile și forme rafinate. În habitaclu, elementele elegante, prelucrate manual, subliniază ambianța luxoasă. Ornamentele robuste sunt prezente din abundență, iar cusătura dublă fină, în culoare contrastantă, dă o notă suplimentară de grație. Modelul I‑PACE dispune de o consolă centrală flotantă, acest design special conferă o senzație imediată de spațiu, chiar din momentul în care deschideți ușa. Pentru un plus de rafinament, încapsularea sofisticată a motorului reduce nivelul de zgomot, iar designul exterior aerodinamic minimizează zgomotul la vânt.

Modelul I‑PACE oferă o experiență rafinată și silențioasă. 

637057082479902186CV.jpg

IN-CAR TECHNOLOGY

Jaguar I-PACE include acum și mai multe tehnologii, astfel încât condusul unui vehicul electric să fie mai simplu și mai plăcut ca niciodată. Acesta este primul Jaguar echipat cu noul sistem multimedia Pivi Pro. La fel de intuitiv de utilizat ca un smartphone, Pivi Pro este rapid și agil, cu navigație EV îmbunătățită, care poate indica dacă stațiile de încărcare din apropiere sunt disponibile sau ocupate, costul încărcării și cât durează încărcarea (în funcție de piață).

Jaguar I-PACE

AFISAJ INTERACTIV PENTRU ȘOFER

Afișajul interactiv pentru șofer, de înaltă definiție, cu diagonală de 12.3”, asigură informații relevante despre vehicul, cum ar fi harta de navigație 3D în ecran complet, exact acolo unde aveti nevoie. Rezoluția sa ridicată asigură cea mai bună claritate, iar motorul de procesare rafinat permite o utilizare fără întreruperi.

Jag_I-PACE_21MY_Exterior_Charging_Indus

ECOLOGIC, COMOD ȘI FĂRĂ BĂTAI DE CAP

Bateria modelului Jaguar I‑PACE se încarcă de la priza vehiculului, amplasată discret în spatele pasajului roții față. După conectare, puteți lăsa modelul I‑PACE la încărcat. Procesul se oprește automat atunci când bateria este încărcată complet. Vehiculul poate fi încărcat în siguranță dacă afară plouă sau chiar dacă este parcat în zăpadă, deoarece sistemul de încărcare este perfect izolat.

Modul eco permite maximizarea autonomiei, prin reducerea consumului de energie și încurajarea unui stil de condus mai eficient. 

Jag_I-PACE_20MY_Charging_110619_01.jpg

ÎNCĂRCAREA DE ACASĂ - CALEA PERFECTĂ DE REÎNCĂRCARE

Pentru cel mai rapid timp de încărcare acasă, vă recomandăm un încărcător de casă instalat profesional. Instalarea va necesita, de obicei, parcare privată off-street - cum ar fi o alee sau un garaj - pentru a vă conecta la unitatea de electricitate a casei dumneavoastre. 

i-pace.jpg

JAGUAR I-PACE

Primul SUV sportiv Jaguar complet electric. Personalizați modelul I-PACE cu opțiunile privind culorile exterioare, pachetele pentru exterior si jante. Disponibil in variantele S, SE si HSE.

Jaguar I-PACE

ACCESORII

Accesoriile și opțiunile Jaguar permit personalizarea modelului I‑PACE conform preferințelor personale, stilului de viață și domeniilor de interes.

Jag_I-PACE_21MY_Exterior_Charging_Indus

ÎNREGISTRARE LA REȚELE DE ÎNCĂRCARE PUBLICĂ

Deși unele puncte de taxare sunt gratuite, majoritatea sunt accesibile prin metode de plată convenabile, inclusiv aplicații mobile, conturi de membru sau un card bancar fără contact. Costul taxării în public va fi, de obicei, o combinație a unei taxe de conectare inițiale, timpul necesar pentru încărcare și / sau cantitatea de energie pe care o utilizați. Vă recomandăm să vă familiarizați cu mai mulți furnizori de rețea pentru a asigura cele mai bune metode de acoperire și plată pentru rutele preferate - în special atunci când călătoriți sau vizitați o altă țară.

i-pace black.jpg

JAGUAR I-PACE BLACK
Jaguar I‑PACE Black se remarcă printr-un exterior îmbunătățit, cu detalii negru lucios, jante de 20” și plafon panoramic în echiparea standard.

Jag_I-PACE_21MY_Exterior_Portofino Blue_
Jag_I-PACE_21MY_Exterior_Indus Silver_02

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

bottom of page