NOUL JAGUAR I‑PACE

Vă prezentăm primul SUV sportiv Jaguar complet electric.

Fiecare model Jaguar este cu totul special. Iar trecerea la propulsia electrică nu schimbă acest lucru. Realizat pe o platformă complet nouă, Jaguar I‑PACE este un vehicul electric alimentat exclusiv de baterie (BEV). Cu aspect și performanțe incitante, Jaguar I‑PACE este cel mai modern model sportiv cu 5 locuri din lume.

Putere și performanțe dinamice Jaguar, cu zero emisii de noxe - tot ceea ce vă doriți de la un SUV electric și sportiv.

Identificați combinația incitantă între performanțe, tehnologie și stilul Jaguar, potrivit pentru dumneavoastră.

EXTERIOR

Designul revoluționar al modelului I‑PACE respectă spiritul Jaguar.

De la pasajele de roată față evazate la difuzorul spate, toate elementele designului aerodinamic al modelului I‑PACE permit reducerea rezistenței la înaintare a vehiculului, în vederea optimizării autonomiei și stabilității.

Grila îndrăzneață se curbează spre interior, reducând rezistența la înaintare, canalizarea aerului prin priza capotei și apoi peste plafonul care este vopsit în negru sau dispune de trapă panoramică. Colțurile agresive încurajează trecerea aerului pe lângă vehicul, minimizând diferențele de presiune, iar mânerele escamotabile sunt integrate în uși și asigură fluidizarea fluxului de aer pe parțile laterale ale caroseriei, habitaclul este coborât și aripile sunt profilate, acestea dând senzația de mișcare. Farurile cu LED elegante conferă modelului I‑PACE o personalitate distinctă și includ modelul dublu „J” specific Jaguar.

INTERIOR

Designul interior este curat și simplificat, cu butoane tactile și forme rafinate. În habitaclu, elementele elegante, prelucrate manual, subliniază ambianța luxoasă. Ornamentele robuste sunt prezente din abundență, iar cusătura dublă fină, în culoare contrastantă, dă o notă suplimentară de grație. Modelul I‑PACE dispune de o consolă centrală flotantă, acest design special conferă o senzație imediată de spațiu, chiar din momentul în care deschideți ușa. Pentru un plus de rafinament, încapsularea sofisticată a motorului reduce nivelul de zgomot, iar designul exterior aerodinamic minimizează zgomotul la vânt.

Modelul I‑PACE oferă o experiență rafinată și silențioasă. 

DINAMICA JAGUAR

Motorul modelului I‑PACE dezvoltă o putere de 400 CP și un cuplu de 700 Nm, disponibil instantaneu. Cu ajutorul tracțiunii integrale incorporate, modelul I‑PACE are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde.

ECOLOGIC, COMOD ȘI FĂRĂ BĂTAI DE CAP

Bateria modelului Jaguar I‑PACE se încarcă de la priza vehiculului, amplasată discret în spatele pasajului roții față. După conectare, puteți lăsa modelul I‑PACE la încărcat. Procesul se oprește automat atunci când bateria este încărcată complet. Vehiculul poate fi încărcat în siguranță dacă afară plouă sau chiar dacă este parcat în zăpadă, deoarece sistemul de încărcare este perfect izolat.

Modul eco permite maximizarea autonomiei, prin reducerea consumului de energie și încurajarea unui stil de condus mai eficient. 

TRACȚIUNE INTEGRALĂ

Modelul I‑PACE asigură o manevrabilitate perfectă pe toate suprafețele și în toate condițiile de vreme. Puterea și cuplul sunt disponibile imediat, iar motoarele electrice se pot adapta independent la cerințele șoferului, condițiile de deplasare și aderență disponibilă.

AFISAJ INTERACTIV PENTRU ȘOFER

Afișajul interactiv pentru șofer, de înaltă definiție, cu diagonală de 12.3”, asigură informații relevante despre vehicul, cum ar fi harta de navigație 3D în ecran complet, exact acolo unde aveti nevoie. Rezoluția sa ridicată asigură cea mai bună claritate, iar motorul de procesare rafinat permite o utilizare fără întreruperi.

ACCESORII

Accesoriile și opțiunile Jaguar permit personalizarea modelului I‑PACE conform preferințelor personale, stilului de viață și domeniilor de interes.

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI