LAND ROVER DISCOVERY

Cel mai versatil SUV Land Rover de până acum

Noul Discovery se simte bine atât în oraș, cât și în teren accidentat. Masa maximă remorcabilă atinge un nou nivel, de maxim 3.500 kg, iar gama de funcții disponibile asigură o tractare sigură și fără efort, în plus, geometria optimizată și tehnologiile specifice Land Rover asigură capacități excelente în teren accidentat.

EXTERIOR

Noul Discovery este perfect proportionat, cu un aspect puternic și atletic. Plafonul special și linia laterală ascendentă spre spate conferă un stil autentic, ușor de recunoscut, subliniat de forma părților din față și spate. Sofisticat și modern, noul Discovery este unul dintre cele mai elocvente exemple ale designului modern britanic.

INTERIOR

Designul îndrazneț și suprafețele îngrijite sunt completate de atenția acordată detaliilor, care pun în valoare materialele premium. Interiorul foarte plăcut, este o reinterpretare a elementelor de design, ale clasicului Discovery cu linii verticale și orizontale îndrăznețe, unite prin forma generală. Utilizarea materialelor precum pielea premium, lemnul veritabil și finisajele metalice, alături de prelucrarea exactă, creează o ambianță modernă, cultivată.

DETECTAREA ADÂNCIMII VADULUI

Nu lăsați apa să vă stea în cale, cu sistemul nostru de detectare a adâncimii vadului, disponibil opțional. Senzorii din oglinzile retrovizoare exterioare vă informează dacă adâncimea vadului se apropie de limita de 900 mm. Sistemul de comandă asigură informații vizuale în timp real, inclusiv adâncimea maximă a vadului, și este util mai ales dacă afară este întuneric.

MASA MAXIMĂ DE REMORCARE - 3.500 KG

 Unele aventuri au nevoie de echipamente suplimentare. Capacitatea maximă de remorcare de 3.500 kg a noului Discovery este permisă de o gamă de funcții care asigură trecerea simplă și sigură a unei sarcini mari, așa cum vă așteptați de la un Land Rover.

LAND ROVER DISCOVERY SVX

Pornind de la valorile fundamentale de design și proiectare Land Rover, divizia SVO a creat modelul Discovery SVX, dedicat clienților care își doresc cele mai bune performanțe în off road. Modelul SVX dispune de control hidraulic activ al ruliului (H-ARC), o premieră pentru Discovery. Articulația îmbunătățită a roților asigură o deplasare lină și sigură, on și off road. Cele 2 inele de tractare din spate permit modelului SVX să răspundă celor mai dificile solicitări și să tracteze o sarcină maximă de 6 tone. 

ACCESORII

Configurați noul Discovery, cu o gamă de accesorii elegante și practice, care permit personalizatea.

BROȘURĂ

Explorați gama Land Rover Discovery și descoperiți combinația perfectă.

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI
  • Jaguar
  • Land Rover
  • Twitter
  • Instagram Jaguar
  • Instagram LR
  • YouTube
  • LinkedIn
recenzie_site.png