NOUL RANGE ROVER EVOQUE

Un echilibru perfect între lux și tehnologie

Continuarea filozofiei de design Land Rover. Cu silueta sa dinamică, asemănătoare unui coupé, Range Rover Evoque este un succesor demn al modelului care a fost apreciat în lumea întreagă.

EXTERIOR

Range Rover Evoque se remarcă printr-un stil minimalist și rafinat.

Range Rover Evoque R-Dynamic ridică și mai mult ștacheta, cu un design mai îndrazneț și mai sportiv, care sporește atractivitatea acestui model.

Elementele speciale de design includ mânere escamotabile, care conferă vehiculului un aer mai modern și sofisticat.

INTERIOR

Suprafețele aerisite și materialele premium perfect asamblate se îmbină pentru a crea un habitaclu sofisticat și atrăgător. 

Echipamentele opționale intuitive și inovatoare ale modelului Range Rover Evoque includ Touch Pro Duo, ecran tactil cu diagonala de 12.3", afisaj pe parbriz și sistem audio Meridian™.

Tehnologia Smart Settings

Utilizează algoritmi avansați de inteligență artificială pentru a învăța obiceiurile șoferului în timp, după doar câteva călătorii,  acesta își amintește setările de temperatură preferate ale șoferului, preferințele media și numerele folosite în mod frecvent, în funcție de ora sau de ziua săptămânii.

ASISTENȚĂ PENTRU ȘOFER

De la sistemele pentru asistență la deplasarea în oraș, la cele pentru îmbunătățirea siguranței, aveți la dispoziție o gamă diversificată de tehnologii inovatoare, disponibile în echiparea standard, opțional sau integrate într-un pachet de opțiuni. Toate echipamentele au fost proiectate și realizate pentru a îmbunătăți experiența la volanul modelului Range Rover Evoque.

ON-ROAD ȘI OFF-ROAD

Echilibrul perfect între capabilitățile în off-road și comportamentul pe șosea sporesc plăcerea de a conduce modelul Range Rover Evoque. Cu o multitudine de tehnologii, acesta oferă un comportament rutier sigur, indiferent de condițiile de deplasare.

INOVAȚII

Oglinda retrovizoare interioară Clear Sight și sistemul de vizibilitate Clear Sight reprezintă premiere pentru Land Rover. Acestea asigură vizibilitatea în zonele care în mod normal sunt ascunse și oferă un plus de încredere la deplasarea în off-road sau în aglomerația marilor orașe.

ACCESORII

Explorați gama noului Range Rover Evoque și descoperiți combinația perfectă.

SISTEM DE VIZIBILITATE CLEARSIGHT

Cu ajutorul sistemului de vizibilitate Clearsight puteți vedea efectiv ''prin'' capotă și afișează mai multe imagini din exterior, cum ar fi planșeul și roțile vehiculului, în timpul deplasării. 

BROȘURĂ

Explorați gama noului Range Rover Evoque și descoperiți combinația perfectă.

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI