JAGUAR F‑PACE

Reunește manevrabilitatea sportivă și frumusețea dramatică cu practicabilitatea și eficiența de zi cu zi

Jaguar F-PACE este un SUV de performanță, care combină bucuria de a conduce cu eficiență. Avansat tehnologic în toate privințele, modelul F‑PACE promite o călătorie sigură și incitantă. Poate parcurge orice traseu și poate face față cerintelor zilnice. F-PACE este un Jaguar pentru tine, un Jaguar pentru familia ta.

EXTERIOR

Jaguar F‑PACE degajă dinamism din orice unghi l-ai privi. Performanțele aerodinamice ale modelului F‑PACE sunt rezultatul direct al designului caroseriei inspirat de F‑TYPE, remarcându-se printr-un coeficient aerodinamic redus. Rezultatul este o formă foarte fina a caroseriei, aerodinamica avansată permițând reducerea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2, îmbunătățind în același timp stabilitatea la viteze mari și încrederea șoferului.

INTERIOR

Jaguar F-PACE combină interiorul spaţios, unic în clasa sa, cu dinamica exceptională şi utilitatea a 5 locuri, într-un crossover cu adevărat performant. 

Iluminarea ambientală a habitacului creează un efect vizual impresionant și primitor, o atmosferă relaxantă pentru toți pasagerii, F‑PACE poate crea o ambianță potrivită stării dumneavoastre de spirit.

GAMA DE MOTOARE INGENIUM

Ingenium este noua gamă de motoare Jaguar Land Rover care se remarcă prin performanțe excelente, rafinament și eficiență. Cu tehnologii avansate și construcție integrală din aluminiu, motoarele Ingenium se caracterizează prin consum de combustibil și emisii de CO2 extrem de reduse.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL ȘI RĂSPUNS ADAPTIV ÎN FUNCȚIE DE SUPRAFAȚĂ

Sistemul Jaguar All Surface Progress Control (ASPC) (pentru transmisie automată) este un control al vitezei de croazieră la viteze mici, care va permite să păstrați o manevrabilitate optima în condiții de aderență redusă. La vehiculele cu tractiune integrală, răspunsul adaptiv în funcție de suprafață (AdSR), disponibil opțional, recunoaște diferența de aderență, pentru a exploata tracțiunea disponibilă prin ajustarea setărilor frânelor și motorului.

WORLD CAR AWARDS 2017

Jaguar F-PACE este oficial cea mai bună și mai frumoasă mașină din lume după dublu succes la World Car Awards 2017, cu ocazia câștigări prestigioaselor premii World Car of the Year și World Car Design of the Year.

Explorați gama de modele Jaguar F‑PACE și descoperiți combinația perfectă între performanțe, stil și funcționalitate.

F-PACE SVR

Luxul și caracterul practic al modelului F-PACE rămân intacte. Cu o aerodinamică îmbunătățită, F-PACE SVR eliberează adevăratul potențial al vehiculului pentru performanțe exceptionale. Proiectat și realizat de specialistii SVO (vehicule speciale) cu un motor V8 de 5.0 litri, este cel mai incitant și mai sportiv model F-PACE de până acum. 

ACCESORII

Accesoriile Jaguar permit personalizarea modelului F‑PACE conform preferințelor personale, stilului de viata și domeniilor de interes. Cele mai populare au fost integrate în patru pachete: Carbon Fibre, Exterior, Interior și Lifestyle. Explorați-le și apoi configurați modelul F‑PACE pe care îl doriți sau accesați catalogul nostru online de accesorii, pentru a le vedea pe toate.

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram Jaguar
  • Instagram Land Rover
  • YouTube
  • LinkedIn
Google_Play_logo.png
app store IOS.png

Pitești, DN 65B, Nr.11, Zona Comerciala, Jud Argeș

Telefon: 0733.733.300

E-mail: jaguarlandrover@britmotorag.ro

Copyright © 2011-2020 BRIT Motor AG S.R.L. Toate drepturile rezervate.

BRIT Motor AG este operator de date cu caracter personal Nr. 25460. BRIT Motor AG nu va vinde, închiria sau oferi sub orice formă adresa de e-mail sau orice altă informaţie cu caracter personal.