f-pace.png
F-PACE
e-pace.png
E-PACE
i-pace.png
I-PACE
f-tipe.png
F-TYPE
XE
xf.png
XF
xj.png
XJ

JAGUAR I-PACE

Modelul I-PACE a câștigat următoarele premii - "World Car of the Year", "World Car Design of the Year" și "World Green Car" la New York International Auto Show.

JAGUAR I-PACE ESTE MAȘINA ANULUI 2019, ÎN EUROPA

Jaguar I-PACE a fost desemnată Mașina Anului în cadrul competiției European Car of the Year Awards 2019. Acesta este primul an când Jaguar a câștigat premiul râvnit de întreaga industrie, la nivel european.

Juriul European Car of the Year este compus din 60 de jurnaliști de profil din 23 de țări, iar premiul recunoaște inovația tehnică, designul, performanța, eficiența și raportul calitate preț.

NOUL JAGUAR XE

Bucură-te de o calatorie incitantă și lipsită de griji, cu ajutorul tehnologiilor și sistemelor avansate ale noului model XE. 

THE PACE - SEASON ONE

Jaguar anunță cu mare entuziasm debutul The Pace, o serie de experiențe culturale moderne, concepute alături de creatori de top. Sezonul 1 o prezintă pe Dua Lipa, cu siguranță una dintre cele mai în vogă artiste pop. S-a făcut cunoscută pentru felul în care a combinat diferite genuri muzicale într-unul propriu, fiind extrem de originală în abordare. Dua este o deschizătoare de drumuri și s-a definit ca artist prin acest lucru.

Viziunea artistei Dua și cultura Jaguar au multe în comun, făcând astfel o inevitabilă colaborare. Împreună stabilim tempoul. Se va începe la Amsterdam, pe 3 septembrie, unde se va lansa o colaborare inedită cu Dua, în cadrul unui eveniment unic. Acesta va fi doar primul pas din seria de evenimente Jaguar din toată Europa, care celebrează gama de vehicule PACE. Dua Lipa nu va avea alături un alt artist, ci noul Jaguar I-PACE.

NOUL JAGUAR I‑PACE

Descoperă primul SUV Jaguar 100% electric. Explorează-ți simțurile cu
Jaguar I-PACE și stârnește admirația de la interior la exterior. Descoperă noua
tehnologie Jaguar și simte spiritul noii generații de mașini.

FAMILIA DE CINCI STELE

Jaguar E-PACE a obținut 5 stele la testele de siguranță EURO NCAP.

E-PACE a obținut punctajul maxim în ceea ce priveşte protecţia copiilor, la impactul cu bariera laterală, precum și la testele de impact frontal și lateral decalat. În cazul coliziunii cu un pieton, E-PACE a obținut un punctaj ridicat, în special privind protecția capului.

NOUL JAGUAR E‑PACE

Descoperiți plăcerea de a conduce modelul E‑PACE. Oferind un echilibru perfect între agilitate și confort la rulare, suspensia complet independentă se remarcă printr-un design de tip multilink la partea din spate. Sistemele avansate de asistență pentru sofer, precum transmisia activă și suspensia adaptivă dinamic, conferă modelului E‑PACE o ținută de drum sigură și agilă.

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram Jaguar
  • Instagram Land Rover
  • YouTube
  • LinkedIn
Google_Play_logo.png
app store IOS.png

Pitești, DN 65B, Nr.11, Zona Comerciala, Jud Argeș

Telefon: 0733.733.300

E-mail: jaguarlandrover@britmotorag.ro

Copyright © 2011-2020 BRIT Motor AG S.R.L. Toate drepturile rezervate.

BRIT Motor AG este operator de date cu caracter personal Nr. 25460. BRIT Motor AG nu va vinde, închiria sau oferi sub orice formă adresa de e-mail sau orice altă informaţie cu caracter personal.