top of page

JAGUAR XE

Limuzina sport redefinită

jagxe20mylocation260219148glhd.jpg

Avansat și eficient. Modelul Jaguar XE se remarcă prin comportament dinamic și emisii reduse de CO2, fiind partenerul perfect pentru utilizatorii business.

jagxe20mylocation260219043glhd.jpg

EXTERIOR

Farurile cu LED și lumini de zi Signature, grila de radiator lată și bara față dinamică subliniază profilul dominant. Inspirate de modelul F-TYPE, lămpile spate subțiri, cu LED, completează caracterul sportiv al vehiculului.

Cu 12 culori disponibile, modelul XE vă permite să configurați exact vehiculul pe care vi-l doriți. Puteți opta între culori mate, metalizate sau premium metalizate, pentru a îmbunătăți aspectul exteriorului vehiculului.

jagxe20mylocationinterior260219025glhd.j

INTERIOR

Cu o lungime de 4.672 mm și o lățime de 1.850 mm (cu oglinzile rabatate), puteți fi siguri că veți călători în condiții de confort. Iar portbagajul cu un volum de 455 de litri asigură un spațiu suficient pentru transportul bagajelor.

Interiorul modernizat al modelului Jaguar XE, este axat pe nevoile șoferului, acesta îmbină luxul și utilitatea.

jagxe20mylocationinterior260219106npglhd

TEHNOLOGIA INCORPORATĂ

Cu un design elegant, sistemul multimedia Touch Pro Duo, dispune de 2 ecrane tactile, unul superior, cu diagonală de 10" și unui inferior, cu diagonală de 5,5",pentru a spori numărul sistemelor care pot fi utilizate în același timp. 

Îmbunătățit cu cele mai noi tehnologii, modelului XE oferă siguranță, securitate și conectivitate sporită.

XE-CLEARSIGHT-INTERIOR-REAR-VIEW-MIRROR.

INOVAȚII

Oglinda retrovizoare interioară Clear Sight (disponibilă opțional) asigură vizibilitatea în zonele care în mod normal sunt ascunse, camera video este amplasată în suportul antenei și transmite imagini live pe oglinda retrovizoare interioară, asigurând o vizibilitate crescută a zonei din spate și oferă un plus de încredere la deplasarea în aglomerația marilor orașe.

xe.jpg

JAGUAR XE

Cu un profil mai lat și mai jos, Jaguar XE se evidențiază prin elemente care îi sporesc personalitatea.

xe rd.jpg

JAGUAR XE R-DYNAMIC

Cu bara față sport, praguri laterale și masca spate în culoarea caroseriei, kitul de caroserie R-Dynamic accentuează și mai mult spiritul sportiv al modelului XE.

xe rd black.jpg

JAGUAR XE R-DYNAMIC BLACK

Eleganța desăvârșită a negrului. Într-o formă perfectă. Jaguar XE R-Dynamic Black.

jagxe20mylocationaccessories260219211acc

ACCESORII

Completați echiparea modelului XE, cu ajutorul gamei diversificate de opțiuni și accesorii Jaguar, în funcție de stilul dumneavoastră de viață.

jagxe20mylocation260219053glhd.jpg

BROȘURĂ

Gasiti combinatia optima intre eficienta, performante si eleganta, cu gama de modele XE.

Jag_XE_Rankin_02_Hero_Creative_151019.jp

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

bottom of page