JAGUAR XE

Cea mai avansată, eficientă și rafinată limuzină sport pe care a realizat-o vreodată Jaguar

Cu silueta sa autentică și comportamentul rutier sportiv, XE este un exponent clar al gamei de modele Jaguar.

Se simte ca un Jaguar și se comportă ca un Jaguar - este un Jaguar autentic.

EXTERIOR

O singură privire asupra modelului XE și veți ști că nu poate fi decât un Jaguar.

Silueta a fost optimizată pentru eficiență aerodinamică și stabilitate. Asigură o rezistență redusă la înaintare, care permite reducerea consumului de combustibil și a emisiilor de noxe. Toate elementele sunt concepute pentru a maximiza potențialul aerodinamic al caroseriei, fără a afecta echilibrul volumelor acestui model.

INTERIOR

Sportiv, modern și perfect finisat. Habitaclul modelului Jaguar XE este primitor pentru șofer și pasageri. XE va îmbrățișează din primul moment, cu scaunele sale ergonomice care asigură o poziție de condus joasă. În dreptul șoferului, consola centrală ridicată sporește senzația de sportivitate, iar planșa de bord etajată se continuă elegant spre partea din față. Toate comenzile sunt amplasate ergonomic.

XE 300 SPORT

Stil, personalitate și performanțe sportive. O capodoperă a stilului discret, specific britanic.

Jaguar XE 300 SPORT este proiectat pentru a se face remarcat. De la rama grilei de radiator și spoilerul spate de culoare gri închis satinat, la jantele specifice - degajă modernitate din orice unghi l-ai privi. Scaunele ștanțate dispun de cusătură dublă galbenă, contrastantă, care scot în evidență în mod inspirat aspectul habitaclului. Habitaclul este completat de mochete și ornamente praguri inscripționate. De asemenea, acesta este echipat cu un motor Ingenium turbo, de 2.0l, ce dezvoltă o putere de 300 CP.

XE SV PROJECT 8

XE SV Project 8 cu 600 CP dezvoltat de cei de la Jaguar SVO este acum cea mai rapidă mașină cu patru uși din lume. Timpul incredibil de 7 min și 21 sec, realizat de șoferul de curse Vincent Radermecker, este cu aproape 11 secunde mai bun decât cel mai rapid sedan din trecut, pe acest circuit german de 12.9 mile. 

XE LANDMARK EDITION

Design sportiv și stil elegant - obisnuiți-vă să vă faceți întotdeauna remarcat.

Jaguar XE Landmark Edition impune noi standarde în materie de design. Stilul exterior asertiv include bara față specifică, spoiler nou și jante din aliaj ușor, de 18", 10 spițe duble, „tip 1049”, iar pachetul Black este standard pentru acest model. Inscripția Landmark specifică, de pe prizele de aer laterale, completează aspectul exteriorului.

Pentru a vă pune la dispoziție cel mai recent design interior contemporan, XE Landmark Edition îmbină sportivitatea și eleganța - cu pedalier din inox lustruit, ornamente din aluminiu și volan sport.

ACCESORII

Personalizați modelul Jaguar XE în funcție de preferințele personale și stilul dumneavoastră de viață. Am cumulat cele mai populare accesorii în pachete la preturi speciale, pentru a vă permite să selectați cu ușurință sau să combinați pachetele Carbon Fibre, Styling ori Lifestyle. Explorați gama completă de accesorii Jaguar.

Gama de modele Jaguar XE îmbină performanțele, tehnologia avansată și designul sofisticat, la baza cărora se află arhitectura ușoară, din aluminiu. 

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI