top of page

RANGE ROVER VELAR

Un Range Rover avangardist

26.RR_Velar_21MY_Range_Rover_Velar_Editi

Filozofia de design a noului Range Rover Velar este revoluționară. Formele îndrăznețe, mânerele ușilor și spoilerul spate integrat îmbunătățesc aerodinamica. Grila de radiator lucioasă conferă părții din față a vehiculului o personalitate incontestabilă.

Range Rover Velar

EXTERIOR

Cel mai contemporan și revoluționar SUV de clasă medie realizat de Land Rover până acum. Simplitatea care exprimă încredere și personalitate. Range Rover Velar este promoterul designului progresist. Elegant și distinct, vehiculul are un aspect îndrăzneț și contemporan. Modelul Range Rover Velar se va face remarcat în orice situație. Mânerele escamotabile ale ușilor se retrag atunci cand nu sunt utilizate. Designul integrat al acestora conferă linii neîntrerupte, pure, care îmbunătățesc eficiența aerodinamică și reduc zgomotul.

22.RR_Velar_21MY_Detail_Interior_230920.

INTERIOR

Lăsați-vă fermecat de Range Rover Velar. Echiparea interioară include cotiera divizată și materiale de foarte bună calitate. În materie de tehnologie incorporată avem Pivi care include ecran tactil cu diagonală de 10'', ecran tactil inferior cu diagonală de 10'', radio digital DAB, interfață reproiectată, Apple CarPlay, Android Auto și Remote.

2 (1).jpg
22.RR_Velar_21MY_P400e_230920.jpg

IONIZARE AER ÎN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5

Ionizarea NanoeTM, disponibilă opțional, îmbunatatește confortul șoferului și pasagerilor. Activați funcția, iar filtrul special proiectat atrage și captează particulele fine și alergenii aflați în suspensie în aerul din exterior, precum PM2,5, praful și polenul.

SISTEM HIBRID CU CONECTARE LA PRIZĂ

Grupul motopropulsor hibrid cu conectare la priză (PHEV) combină motorizarea Si4 cu 4 cilindri de 2.0 l și 300 CP, cu tracțiune integrală cu motorul electric de 104 CP. Puteți utiliza modul hibrid cu motoarele funcționând în paralel sau EV.

Range Rover Velar
Range Rover Velar

WORLD CAR AWARDS

Range Rover Velar a fost considerat vehiculul cu cel mai frumos design de pe planetă, câștigând titlul World Car Design of the Year la Premiile World Car Awords 2018, la New York International Auto Show.

EURO NCAP

CINCI STELE PENTRU RANGE ROVER VELAR

Noul Range Rover Velar a obţinut rezultate bune în cadrul testului realizat de Euro NCAP.

Acesta dispune de o suită cuprinzătoare de sisteme de siguranță, inclusiv frânarea autonomă de urgență cu detectarea pietonilor. Tehnologia avansată poate detecta un risc de coliziune cu autovehicule sau pietoni în drumul din față și poate aplica automat frânele. Sistemul a primit maxim 6 semne în testele de detectare a pietonilor de către testerele Euro NCAP. Prin combinarea unei protecții puternice împotriva accidentelor cu sisteme avansate de siguranță activă, Velar îi ajută pe șoferi să evite accidentele oferind în același timp o securitate excelentă pentru a atenua efectele unei coliziuni în cazul în care se întâmplă cel mai rău lucru.

2021-05-14 (3).png

RANGE ROVER VELAR 

Range Rover Velar este promotorul designului simplificat. Elegant și distinct, vehiculul are un aspect îndrăzneț și contemporan. Puterea rafinată și elegantă desăvârșita se îmbină perfect, pentru a crea un exemplu extraordinar de design auto modern. 

2021-05-14 (4).png

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC

Range Rover Velar R-Dynamic se remarcă prin ornamentele din bară, prizele de aer de pe capotă și prizele de aer laterale cuprate, care sporesc aspectul sau contemporan și sofisticat. Inscripția de pe capota motorului, sigla de pe portbagaj și grila de radiator sunt finisate în culoarea Shadow Atlas. 

2021-05-14 (2).png

RANGE ROVER VELAR EDITION 

Range Rover Velar este recunoscut pentru aspectul sau avangardist, iar Range Rover Velar Edition duce și mai departe acest spirit. Cu elemente de design precum ornamente negre, jante negre de 20” și plafon negru contrastant, captează imediat atenția. 

Range Rover Velar

ACCESORII

O gamă de accesorii elegante și practice, care permit personalizatea modelului Range Rover Velar.

Range Rover Velar

BROȘURĂ

Explorați gama Range Rover Velar și descoperiți combinația perfectă de eleganță și design progresist.

rrvelar18myoffroad070817010-resize-1024x

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

bottom of page