RANGE ROVER VELAR

Un Range Rover avangardist

Filozofia de design a noului Range Rover Velar este revoluționară. Formele îndrăznețe, mânerele ușilor și spoilerul spate integrat îmbunătățesc aerodinamica. Grila de radiator lucioasă conferă părții din față a vehiculului o personalitate incontestabilă.

EXTERIOR

Cel mai contemporan și revoluționar SUV de clasă medie realizat de Land Rover până acum. Simplitatea care exprimă încredere și personalitate. Range Rover Velar este promoterul designilui progresist. Elegant și distinct, vehiculul are un aspect îndrăzneț și contemporan. Modelul Range Rover Velar se va face remarcat în orice situație. Mânerele escamotabile ale ușilor se retrag atunci cand nu sunt utilizate. Designul integrat al acestora conferă linii neîntrerupte, pure, care îmbunătățesc eficiența aerodinamică și reduc zgomotul.

INTERIOR

Simplitatea care exprimă încredere și personalitate. Elegant și distinct, vehiculul are un aspect îndrazneț și contemporan. De la poziția de condus sport și comenzile integrate în volan, pana la cele 2 ecrane tactile de înaltă definiție, cu diagonală de 10`, Range Rover Vealr se distinge prin cele mai noi elemente de design și tegnologie, acesta se face remarcat în orice situație. 

CAPABILITĂȚI ÎN TEREN ACCIDENTAT

Cu o gardă la sol de 251 mm, un unghi de trecere de 24° și un unghi de degajare de 30°, modelul Range Rover Velar este foarte performant în teren accidental. Podeaua netedă îmbunătățește capacitatile de trecere, iar diferențialul controlat electric poate asigura o tracțiune excepțională, chiar și în cele mai dificile condiții.

ÎNĂLȚIME DE ACCES AUTOMATĂ

Funcția nouă de reglare automată a înalțimii de acces reduce cu exactitate garda la sol, pentru îmbunătățirea accesului. Sosirea cu eleganță la destinație nu a fost niciodată mai relaxantă.

WORLD CAR AWARDS

Range Rover Velar a fost considerat vehiculul cu cel mai frumos design de pe planetă, câștigând titlul World Car Design of the Year la Premiile World Car Awords 2018, la New York International Auto Show.

EURO NCAP

CINCI STELE PENTRU RANGE ROVER VELAR

Noul Range Rover Velar a obţinut rezultate bune în cadrul testului realizat de Euro NCAP.

Acesta dispune de o suită cuprinzătoare de sisteme de siguranță, inclusiv frânarea autonomă de urgență cu detectarea pietonilor. Tehnologia avansată poate detecta un risc de coliziune cu autovehicule sau pietoni în drumul din față și poate aplica automat frânele. Sistemul a primit maxim 6 semne în testele de detectare a pietonilor de către testerele Euro NCAP. Prin combinarea unei protecții puternice împotriva accidentelor cu sisteme avansate de siguranță activă, Velar îi ajută pe șoferi să evite accidentele oferind în același timp o securitate excelentă pentru a atenua efectele unei coliziuni în cazul în care se întâmplă cel mai rău lucru.

ACCESORII

O gamă de accesorii elegante și practice, care permit personalizatea modelului Range Rover Velar.

BROȘURĂ

Explorați gama Range Rover Velar și descoperiți combinația perfectă de eleganță și design progresist.

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI