RR.png
RANGE ROVER
RRS.png
RANGE ROVER
SPORT
RRV.png
RANGE ROVER
VELAR
land-rover-range-rover-evoque-right_600x
NOUL RANGE ROVER EVOQUE
discovery.png
DISCOVERY
Noul DS 2019.png
NOUL DISCOVERY
SPORT

NOUL LAND ROVER DISCOVERY SPORT

Capabilitate și ținută în aceeași măsură. Bucuria pe care o descoperi la volanul noului Discovery Sport, când realizezi că toate aventurile sunt la îndemână.

NOUL DEFENDER 

Acesta este Land Rover Defender. Aparține unei categorii proprii. Este un vehicul durabil, capabil și de neoprit. Defender a evoluat!

LR_DEF_90_20MY_Off-Road_100919_28.jpg

LAND ROVER CELEBREAZĂ 30 DE ANI DE ALL-TERRAIN ADVENTURE CU DISCOVERY EDIȚIA LANDMARK

Discovery a fost alegerea aventurierilor și a familiilor de la sosirea sa la Salonul Auto de la Frankfurt în 1989, iar noul Landmark Edition reprezintă tot ceea ce este mai avansat pentru modelul Discovery, cu caracteristici standard îmbunătățite și modificări ale designului.

NOUL RANGE ROVER EVOQUE 

Noul Range Rover Evoque a fost premiat cu un maxim de cinci stele Euro NCAP de siguranță, care confirmă statutul său de unul dintre cele mai rafinate, capabile și în condiții de siguranță SUV-uri de lux de pe piață. 

Modelul vine cu cele mai noi caracteristici avansate de asistență a șoferului, inclusiv frânarea de urgență, Lane Keep Assist, Sisteme de parcare față și spate și o cameră spate standard, pentru a evita accidentele rutiere.

rrevq20myncap5star10041902-resize-1024x5
Range Rover

RANGE ROVER PHEV

Special, rafinat și elegant; este un model care dispune de toate calitățile specifice Range Rover, la care se adaugă eficiența și performanțele specifice propulsiei PHEV.

RANGE ROVER VELAR 

CEA MAI FRUMOASĂ MAȘINĂ DIN LUME

Range Rover Velar aduce un suflu nou de grație și eleganță, remarcându-se prin somptuozitate, rafinament, capabilități în teren accidentat, precizie și atenția acordată detaliilor. Modelul este câștigătorul titlului World Car Design of the Year, în cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards.

Range Rover Velar

LAND ROVER 70

Land Rover - ancorat în trecut, inovator și încrezător în viitor

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram Jaguar
  • Instagram Land Rover
  • YouTube
  • LinkedIn
Google_Play_logo.png
app store IOS.png

Pitești, DN 65B, Nr.11, Zona Comerciala, Jud Argeș

Telefon: 0733.733.300

E-mail: jaguarlandrover@britmotorag.ro

Copyright © 2011-2020 BRIT Motor AG S.R.L. Toate drepturile rezervate.

BRIT Motor AG este operator de date cu caracter personal Nr. 25460. BRIT Motor AG nu va vinde, închiria sau oferi sub orice formă adresa de e-mail sau orice altă informaţie cu caracter personal.