JAGUAR XF

Jaguar de la prima vedere. Designul autentic al modelului XF iese imediat în evidență.

Modelul XF are la bază succesul celui mai premiat Jaguar de până acum. Cu o combinație perfectă între eleganță și sportivitate, oferă tot ce este mai bun în materie de design, dinamică și rafinament, pentru a crea o limuzină de lux incitantă și eficientă. Toate acestea sub umbrela unor tehnologii de siguranță, conectivitate și divertisment de ultimă oră.

EXTERIOR

Calitatea și fabricația desăvârșite, dublate de designul englezesc modern, fac din noul modelul o limuzină elegantă și dinamică. Liniile atent curbate scot în evidență aspectul său impunător. Grila de radiator verticală, impozantă și capota profilată confirmă acest lucru. Forma sa atent studiată îmbunătățește manevrabilitatea, dinamică și rafinamentul. Farurile integrate și prizele de aer laterale au fost atent proiectate pentru a reduce coeficientul aerodinamic și de a crește forța de apăsare. Profilul perfect proporționat este scos în evidență de o singură linie laterală, care desenează un contur complet al caroseriei și culminează cu luminile spate tip LED alungite, cu semicerc dublu inspirat de modelul F‑TYPE.

INTERIOR

Habitaclul modelului Jaguar XF este luxos și încăpător. Atunci când deschideți ușa sunteți întâmpinat de butonul de pornire. Pulsând ca o inimă, creează o legătură emoțională între șofer și vehicul. Bătăile duble cu un ritm de 72 pe minut corespund celor ale unui Jaguar când se odihnește. Apăsați butonul de pornire, iar modelul XF se trezește din somn. Ca o orchestră bine acordată, fantele de ventilație se deschid, selectorul de viteze rotativ se ridică ușor, motorul toarce - toate acestea vă ajută să anticipați călătoria ce urmează.

 Dimensiunile generoase ale spațiului pentru cap și picioare în spate îmbunătățesc confortul pasagerilor. De asemenea, iluminarea ambientală interioară încălzește atmosfera din habitaclu, iar luminile de zi cu LED oferă o iluminare clară și personalizată.

XF SPORTBRAKE

Modelul Jaguar XF Sportbrake este mai practic și spațios. Designul său este inspirat de profilul unui coupé și inspiră dinamism. Părțile laterale aerodinamice, centura înaltă a caroseriei, spoilerul perfect integrat și lămpile spate cu LED permit să fie deopotrivă sportiv și practic. Pentru a îmbunătăți calitatea aerului, XF Sportbrake este echipat cu un nou sistem de ionizare. Acest sistem trece aerul printr-un ionizator, care filtrează și purifică fluxul de aer, înainte ca acesta să pătrundă în habitaclu, lucru care neutralizează mirosurile și reduce la minim bacteriile și substanțele poluante, pentru un mediu mai sănătos și plăcut.

ACCESORII

Cu accesoriile Jaguar, puteți da o notă personală modelului XF.

 Fie că este vorba de personalizarea vehiculului în stil propriu, imbunătățirea funcționalității sau petrecerea timpului liber. Cele mai populare accesorii sunt grupate în patru pachete: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle și Business. Selectați unul dintre aceste pachete sau alegeți combinația de accesorii individuale perfectă pentru dumneavoastră.

BROȘURĂ

Găsiți combinația optimă între eficiență, performanță și lux, cu gama de modele Jaguar XF.

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI
  • Jaguar
  • Land Rover
  • Twitter
  • Instagram Jaguar
  • Instagram LR
  • YouTube
  • LinkedIn
recenzie_site.png