top of page

JAGUAR XF

O combinație extraordinară de personalitate și performanță.

Jag_XF_Sportbrake_21MY_Driving_270121_75

Modelul XF are la bază succesul celui mai premiat Jaguar de până acum. Cu o combinație perfectă între eleganță și sportivitate, oferă tot ce este mai bun în materie de design, dinamică și rafinament, pentru a crea o limuzină de lux incitantă și eficientă. Toate acestea sub umbrela unor tehnologii de siguranță, conectivitate și divertisment de ultimă oră.

Jag_XF_21MY_Static_061020_007.jpg

EXTERIOR

Jaguar XF atrage atenția din toate unghiurile. Exteriorul modelului XF se remarcă prin elemente moderne, cum ar fi grila de radiator lucioasă.

Jag_XF_SB_21MY_Static_061020_007.jpg

XF SPORTBRAKE

Proiectat pentru clienții care doresc mai mult spațiu. De la întâlniri de afaceri la activitațile zilnice și ieșiri în weekend.

Jag_XF_SB_21MY_Interior_061020_010.jpg

INTERIOR

Cu un spațiu pentru picioare generos, o configurație modulară a scaunelor și setări de masaj noi, disponibile opțional, modelul XF este adaptat perfect cerințelor pasagerilor.

Jag_XF_21MY_MHEV_Powertrain_Infographic_

MOTORIZĂRII

Beneficiați de o eficiență îmbunătățită și de performanțe specifice unui model Jaguar. Pe lângă gama de motorizări eficiente, pe benzină, modelul XF este echipat cu o gamă nouă de motorizări diesel, cu tehnologie hibridă cu asistență medie; un sistem de regenerare inteligent, care încarcă bateria în timpul decelerărilor și frânărilor.

PIVI xf.jpg

TEHNOLOGIE INCORPORATĂ

În materie de tehnologie incorporată avem Pivi care include ecran tactil cu diagonală de 11,4'', radio digital DAB, interfață reproiectată, Apple CarPlay, Android Auto și Remote.

4.jpg

IONIZARE AER ÎN HABITACLU, CU FILTRU PM 2,5

Ionizarea NanoeTM, disponibilă opțional, îmbunătățește confortul șoferului și pasagerilor. Activați funcția, iar filtrul special proiectat atrage și captează particulele fine și alergenii aflați în suspensie în aerul din exterior, precum PM 2,5, praful și polenul.

3.jpg

OGLINDĂ RETROVIZOARE INTERIOARĂ CLEARSIGHT

Tehnologia de ultimă generație, disponibilă opțional, asigură o vizibilitate perfectă a parții din spate a modelului Jaguar XF Sedan. O cameră video amplasată în suportul antenei transmite imagini live pe oglinda retrovizoare interioară, asigurând o vizibilitate perfectă a zonei din spate.

1.jpg

PORTBAGAJ

Spațiu generos pentru tot ce aveți nevoie în timpul călătoriilor. Indiferent dacă plecați în weekend cu familia sau în vacanță, modelul Sportbrake poate face față cerintelor.

4 (1).jpg

ASISTENȚĂ ȘOFER

Jaguar XF a fost proiectat cu sisteme de asistență pentru șofer care permit deplasarea în oraș și parcarea mai ușoară și un condus mai plăcut pe autostradă. Aceste tehnologii îmbunătățesc experiența la volan, reducând stresul condusului.

Jag_XF_21MY_Location_Dynamic_061020_010.

TRACȚIUNE INTEGRALĂ

Specifică sistemului de tracțiune integrală (AWD) Jaguar este tehnologia Intelligent Driveline Dynamics, care analizează limitele de aderență și transferă cuplul, pentru a menține controlul și ținuta de drum.

Jag_XF_SB_21MY_Location_Dynamic_061020_0

ACCESORII

Cu accesoriile Jaguar, puteți da o notă personală modelului XF.

 Fie că este vorba de personalizarea vehiculului în stil propriu, îmbunătățirea funcționalității sau petrecerea timpului liber.

Jag_XF_21MY_Static_061020_005.jpg

BROȘURĂ

Găsiți combinația optimă între eficiență, performanță și lux, cu gama de modele Jaguar XF.

Jag_XF_21MY_Location_Dynamic_061020_020.

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

bottom of page