top of page

JAGUAR F‑TYPE

Mai frumos ca niciodată, încorporează perfect ADN-ul designului Jaguar în forma sa cea mai pură.

New Jaguar F-TYPE_P300 Coupé RWD_Eiger G

Cea mai scurtă distanță între 2 puncte este în linie dreaptă. Dar unde este distracția? Șasiul foarte atent echilibrat, suspensia sportivă și direcția precisă se îmbină pentru a conferi noului model F-TYPE o agilitate extraordinară și informații exacte privind suprafața de deplasare.

New_Jaguar_F-TYPE_P300_Coupé_RWD_Eiger_G

EXTERIOR

F-TYPE este design-ul Jaguar în cea mai frumoasă formă - elegant, sportiv și atletic din orice unghi. Este impunător, cu o grilă frontală îndrăzneață, o capotă musculoasă lungă și guri de aerisire noi.

New_Jaguar_F-TYPE_P300_Coupé_RWD_Eiger_G

INTERIOR

Interiorul modelului F‑TYPE este foarte placut. Scaunele ușoare asigură o bună susținere laterală. Comenzile sunt ergonomice. Instrumentele sunt clare și simple.

Scaunele performante ale noului F‑TYPE sunt reglabile pe 12 direcții, pentru a permite gasirea poziției perfecte la volan. În plus, opțional acestea pot fi echipate cu sistem de încălzire sau ventilație, pentru un confort îmbunătățit.

New Jaguar F-TYPE_R-Dynamic P450 RWD_Fuj

De asemenea, noul F-TYPE oferă o tehnologie concentrată pe nevoile șoferului, care include un panou de bord TFT de 12,3 inci de înaltă definiție cu informații configurabile, un sistem infotainment Touch Pro, posibilitatea actualizării de software over-the-air, astfel încât să fie mai confortabil pentru client, fără a fi nevoie să viziteze un retailer.

New Jaguar F-TYPE_P300 Convertible RWD_B

Noile faruri înguste ale modelului F‑TYPE au o formă alungită și completează perfect liniile aerodinamice ale vehiculului. Luminile de semnalizare dinamice urmăresc forma de J și sporesc eleganța ansamblului.

New_Jaguar_F-TYPE_R_Coupé_AWD_Sorrento_Y

ACCESORII

Definiți propriul dumneavoastră F-TYPE personalizându-l cu o gamă variată de opționale și accesorii.

Jag_F-TYPE_R_21MY_Velocity_Blue_Reveal_S

Partea posterioară subliniază silueta dramatică, spectaculoasă a modelului F-TYPE,
în timp ce noile stopuri combină o linie sinuoasă LED inconfundabilă, inspirată de SUV-ul
electric Jaguar I-PACE.

New_Jaguar_F-TYPE_P300_Coupé_RWD_Eiger_G

BROȘURĂ

Sunt disponibile 2 modele, Coupé și Convertible, fiecare șofer poate alege un model F‑TYPE potrivit preferințelor personale.

New_Jaguar_F-TYPE_R_Coupé_AWD_Sorrento_Y

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

bottom of page