top of page
jfpacesvr19my280318046glhd.jpg

* Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Performanțe extraordinare, lux excepțional și tehnologii inovatoare. Divizia de vehicule speciale este vitrina tehnologică Jaguar și realizează modele exclusiviste și emblematice, care poartă sigla SV, ediții în număr limitat de exemplare, destinate colecționarilor și proiecte speciale.

Stabilind standardul în materie de personalizare a vehiculelor, divizia de vehicule speciale se ocupă și de o serie de lucrări care oferă o gamă extinsă de modificări ale vehiculelor, de la gama de culori premium SV, la modelele specifice SV.

Jag_F-PACE_SVR_21MY_35_Dynamic_14GLHD_02

CEL MAI PERFORMANT SUV

Noul SVR preia în întregime caracteristicile de lux și funcționalitatea modelului F-PACE standard și dă frâu liber adevăratului potențial sportiv al vehiculului. Motorul V8 supraalimentat de 5,0 litri, aerodinamica avansată și componentele axate pe creșterea performanțelor permit acestui model să fie cel mai rapid F-PACE de până acum.

jsvoxesvproject819mynurburgringrecordlap

CEL MAI PERFORMANT JAGUAR DE PÂNĂ ACUM

Proiectată pentru a fi cea mai incitantă limuzină sportivă din lume, Project 8 este echipată cu legendarul motor Jaguar V8 supraalimentat - dar viteza sa nu se datorează exclusiv puterii extraordinare. Aerodinamica inspirată din motor sport, utilizarea pe scară largă a fibrei de carbon și caroseria ușoară, din aluminiu, asigură acestui model Jaguar o agilitate de cel mai înalt nivel.

SVO-OUR-FACILITIES-1600x900.png

FABRICILE JAGUAR

Divizia SVO se află la noul centru tehnic Jaguar, în care am investit 20 de milioane £, situat în Warwickshire, Anglia. Această fabrică de producție specializată reprezintă centrul de excelență Jaguar Land Rover, în care lucrează o echipă de 200 de specialiști în domeniul auto. Sediul SVO, cu o suprafață de 20.000 m2, dispune de 40 de standuri de verificare tehnologice și de o vopsitorie ultramodernă.

bottom of page