top of page

JAGUAR E‑PACE

Este o combinație unică de aspect, agilitate și condus dinamic.

Jag_E-PACE_PHEV_21MY_Yulong_White_100321

E-PACE este un SUV compact Jaguar.  Disponibil acum și în varianta Plug-in Hybrid.

Jag_E-PACE_21MY_Exterior_281020_086.jpg

EXTERIOR

Combinația perfectă între designul inspirat de mașinile sport și caracterul practic SUV. Cu detalii îndrăznețe de design, de la grilele laterale de aerisire până la grila frontală.

Jag_E-PACE_21MY_Interior_281020_068.jpg

INTERIOR

Interiorul noului E-PACE este orientat spre design, totul are un scop specific, stil și rafinament. Confortul și caracterul merg mână în mână în interiorul E-PACE. Răsfățați-vă cu luxul scaunelor din piele Windsor în cusături tonale sau accentuați estetica sa plină de viață în cusături contrastante și culori vibrante.

Jag_E-PACE_21MY_PHEV_Exterior_281020_001

NOUL SUV COMPACT JAGUAR E-PACE PLUG-IN HYBRID

Tot ceea ce vă place la Jaguar E-PACE cu o economie de combustibil și mai mare și costuri reduse cu alimentarea.

Jag_E-PACE_21MY_Exterior_281020_006.jpg

NOUA GAMA DE MOTORIZARI

E-PACE oferă o transmisie echilibrată și responsivă, cu o eficiență mai mare a consumului de combustibil printr-o gamă de tehnologii hibride, inclusiv Mild Hybrid pe benzină și diesel, dar și în varianta Plug-in Hybrid.

Jag_E-PACE_21MY_Interior_281020_062.jpg

ASISTENȚĂ ȘOFER

Jaguar E‑PACE a fost proiectat cu sisteme de asistență pentru șofer care permit deplasarea în oraș și parcarea mai ușoare și un condus mai plăcut pe autostradă. Aceste tehnologii îmbunătățesc experiența la volan, reducând stresul condusului.

7.jpg

FARURI PIXEL CU LED ȘI LUMINI DE ZI SIGNATURE

Farurile Pixel cu LED, disponibile opțional, includ semnalizatoare de direcție animate. Faza lungă adaptivă îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte, prin împărțirea automată a fasciculului, pentru a nu-i orbi pe șoferii vehiculelor care vin din față.

e-pace.jpg
e-pace r din.jpg

JAGUAR E-PACE

Jaguar E-PACE este sinonim cu rafinamentul, funcționalitatea și siguranța la volan. Cu detalii exterioare premium subtile, precum prizele de aer laterale cromate și grila de radiator îmbrăcată în folie, aspectul contemporan al SUV-ului compact Jaguar este pus și mai mult în evidență de farurile Pixel LED.

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC

Jaguar E-PACE R-DYNAMIC oferă un comportament și mai sportiv. Jantele cu finisaj diamantat și marginile grilei de culoare Satin Shadow Atlas subliniază un design mai asertiv. În interior veți remarca plafonul cu tapițerie din velur Ebony, scaunele sport, cusătura contrastantă și personalizarea R-DYNAMIC prezentă în multe locații.

Jag_E-PACE_21MY_300_SPORT_Dynamic_281020

JAGUAR E‑PACE 300 SPORT

Detaliile de design distinctive adaugă un caracter unic modelului Jaguar E-PACE 300 SPORT, dar ceea ce îl diferențiază cu adevărat se găsește sub capotă. Un motor cu 4 cilindri 300 CP cu transmisie activă, optimizează manevrarea și oferă o performanță de conducere uluitoare.

Jag_E-PACE_21MY_Exterior_281020_073.jpg

TRACȚIUNE INTEGRALĂ

Pentru performanțe indiferent de condiții, sistemul de tracțiune integrală (AWD) controlează în mod inteligent distribuția cuplului între punțile față și spate. Prin optimizare, tracțiunea integrală îmbunătățește manevrarea dinamică și oferă o stabilitate mai mare în condiții adverse, astfel încât să vă bucurați de călătoria dumneavoastră în continuare.

637329086284298532VX.jpg

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE 

Estetică sportivă a modelului E-PACE ascunde un spațiu de încărcare generos la interior. Torpedoul spațios și spațiile de depozitare adânci ale ușilor din față vă vor păstra obiectele esențiale la îndemână, în timp ce portbagajul mare acomodează tot ceea ce aveți nevoie pentru călătorii mai lungi.

637341272826113610EN.jpg

IONIZARE AER ÎN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5

Ionizarea NanoeTM, disponibilă opțional, îmbunătățesâște confortul șoferului și pasagerilor. Activați funcția, iar filtrul special proiectat atrage și captează particulele fine și alergenii aflați în suspensie în aerul din exterior, precum PM2,5, praful și polenul.

e-pace r din black.jpg
e-pace 300 sport.jpg

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC BLACK

Jaguar E-PACE R-DYNAMIC BLACK este inspirat de designul modelelor sportive. Pachetul exterior Black, care include capacele de oglinzi negre, este completat de jantele elegante de 19", gri satinat, pentru a crea o personalitate specifică. În interior plafonul panoramic asigură un habitaclu aerisit, o notă de lux pentru șofer și pasageri.

JAGUAR E-PACE 300 SPORT

Jaguar E-PACE 300 SPORT are un aspect cu adevarat asertiv, accentuat de plafonul negru contrastant și de jantele cu finisaj diamantat. Modul dinamic adaptiv și configurabil și transmisia activă asigură șoferului o experiență incitantă și conectată. Performanțele sunt garantate de motorul cu 4 cilindri, ce dezvoltă 300 CP.

Jag_E-PACE_21MY_Exterior_281020_087.jpg

ACCESORII

Adăugați o notă personală noului dumnevoastră E-PACE sau adăugați o serie de accesorii practice. Gama noastră largă permite optimizarea vehiculul pentru a corespunde exact necesităților dumneavoastră.

Jag_E-PACE_21MY_Exterior_281020_009.jpg

BROȘURĂ

Explorați gama de modele Jaguar E‑PACE și descoperiți combinația perfectă între performanțe, stil și funcționalitate.

Jag_E-PACE_21MY_Exterior_281020_081.jpg

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

bottom of page