JAGUAR F‑PACE

Se remarcă prin design prestigios, performanțe sportive și tehnologii intuitive, pentru ca fiecare călătorie să devină una extraordinară. 

Jaguar F-PACE este un SUV performant de lux, care se remarcă prin design prestigios, performanțe sportive și tehnologii intuitive, pentru ca fiecare călătorie să devină una extraordinară.

Disponibil acum și în varianta hibrid cu conectare la priză.

Jag_F-PACE_21MY_Location_Static_06_Front

EXTERIOR

Capota aerodinamică, grila mai pronunțată, farurile noi, cu lamă dublă în formă de J, prizele de aer mai late sporesc latura dinamică și personalitatea modelului Jaguar F‑PACE. Noile ornamente integrate ale eșapamentului completează perfect bara de protecție spate reproiectată și sporesc aspectul sportiv al modelului.

F-PACE SVR

Oferind performanțe, agilitate și dinamism de neegalat, modelul F-PACE SVR este vârful gamei de modele pe care o reprezintă. Echipat cu un motor V8 supraalimentat de 5 litri și atingând o viteză maximă de 283 km/h, F‑PACE SVR este cel mai performant SUV Jaguar.

INTERIOR

Acordă o atenție specială fiecărui detaliu al interiorului, pentru a crea o oază de liniște pentru șofer și pasageri. Interiorul complet nou al modelelor Jaguar F‑PACE și Jaguar F‑PACE R‑Dynamic se remarcă prin materialele premium, paleta de culori noi și confortul îmbunătățit al scaunelor.

Jag_F-PACE_21MY_16_Studio_Exterior_Rear_

JAGUAR F‑PACE HIBRID 

Cu noul F‑PACE hibrid cu conectare la priză beneficiați de un consum mai mic de combustibil și de zero emisii de noxe în timpul deplasării în modul electric.

HIBRID, BENZINĂ SAU DIESEL

Modelul F-PACE este propulsat de gama de motorizări hibride, diesel și benzină, cu asistență medie. Clienții care doresc reducerea și mai drastică a consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot opta pentru noul grup motopropulsor hibrid Jaguar, cu conectare la priză. Toate transmisiile sunt automate, cu 8 trepte.

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE PRACTIC

Portbagajul modelului F‑PACE are un volum de până la 778 litri, chiar și când bancheta din spate este ocupată. Dacă aveți nevoie de spațiu suplimentar, puteți rabata bancheta din spate, pentru a degaja un spatiu util de 1.827 litri. În timpul săptămânii sau în weekend, modelul F‑PACE răspunde tuturor cerințelor dumneavoastră.

SPECIFIC JAGUAR

Alegeți între performanțele sportive și minimizarea consumului de combustibil. JaguarDrive Control se remarcă prin schimbări mai rapide ale treptelor de viteză, în modul dinamic, și schimbări la turații mai mici într-o treaptă superioară, în modul eco. Modurile ploaie, gheață și zăpadă permit o deplasare mai lină în condiții de aderență redusă.

FARURI PIXEL CU LED ȘI LUMINI DE ZI SIGNATURE

Farurile Pixel cu LED, disponibile opțional, includ semnalizatoare de direcție animate. Faza lungă adaptivă îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte, prin împărțirea automată a fasciculului, pentru a nu-i orbi pe șoferii vehiculelor care vin din față.

3.jpg

ADERENȚĂ SPORITĂ

Sistemul de tracțiune integrală Jaguar cu Intelligent Driveline Dynamics este un sistem anticipativ. În timp ce alte sisteme se activează numai după ce vehiculul pierde aderență, sistemul Jaguar transferă cuplul către roțile din față înainte de pierderea aderenței, pentru a menține controlul și ținută de drum.

4.jpg

IONIZARE AER ÎN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5

Ionizarea NanoeTM, disponibilă opțional, îmbunătățesâște confortul șoferului și pasagerilor. Activați funcția, iar filtrul special proiectat atrage și captează particulele fine și alergenii aflați în suspensie în aerul din exterior, precum PM2,5, praful și polenul.

Jag_F-PACE_21MY_Location_Static_150920_U

ACCESORII

Creați un vehicul perfect potrivit stilului dumneavoastră de viață, prin personalizarea modelului F-PACE cu o gamă de opțiuni funcționale și accesorii Jaguar practice.

Jag_F-PACE_21MY_Location_Static_07_Detai

BROȘURĂ

Explorați gama de modele Jaguar F‑PACE și descoperiți combinația perfectă între performanțe, stil și funcționalitate.

Jag_F-PACE_21MY_Location_Static_150920_U

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.