top of page

JAGUAR F‑PACE

Se remarcă prin design prestigios, performanțe sportive și tehnologii intuitive, pentru ca fiecare călătorie să devină una extraordinară. 

Jag_F-PACE_PHEV_21MY_Portofino_Blue_100321_9138.jpg

Jaguar F-PACE este un SUV performant de lux, care se remarcă prin design prestigios, performanțe sportive și tehnologii intuitive, pentru ca fiecare călătorie să devină una extraordinară.

Disponibil acum și în varianta hibrid cu conectare la priză.

Jag_F-PACE_21MY_Location_Static_06_Front

EXTERIOR

Capota aerodinamică, grila mai pronunțată, farurile noi, cu lamă dublă în formă de J, prizele de aer mai late sporesc latura dinamică și personalitatea modelului Jaguar F‑PACE. Noile ornamente integrate ale eșapamentului completează perfect bara de protecție spate reproiectată și sporesc aspectul sportiv al modelului.

rfawff.jpg

F-PACE SVR

Oferind performanțe, agilitate și dinamism de neegalat, modelul F-PACE SVR este vârful gamei de modele pe care o reprezintă. Echipat cu un motor V8 supraalimentat de 5 litri și atingând o viteză maximă de 283 km/h, F‑PACE SVR este cel mai performant SUV Jaguar.

Jag_F-PACE_21MY_Studio_Interior_Tan_01_1

INTERIOR

Acordă o atenție specială fiecărui detaliu al interiorului, pentru a crea o oază de liniște pentru șofer și pasageri. Interiorul complet nou al modelelor Jaguar F‑PACE și Jaguar F‑PACE R‑Dynamic se remarcă prin materialele premium, paleta de culori noi și confortul îmbunătățit al scaunelor.

Jag_F-PACE_21MY_16_Studio_Exterior_Rear_

JAGUAR F‑PACE HIBRID 

Cu noul F‑PACE hibrid cu conectare la priză beneficiați de un consum mai mic de combustibil și de zero emisii de noxe în timpul deplasării în modul electric.

Jag_F-PACE_21MY_Location_Static_03_Side_

HIBRID, BENZINĂ SAU DIESEL

Modelul F-PACE este propulsat de gama de motorizări hibride, diesel și benzină, cu asistență medie. Clienții care doresc reducerea și mai drastică a consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot opta pentru noul grup motopropulsor hibrid Jaguar, cu conectare la priză. Toate transmisiile sunt automate, cu 8 trepte.

3.jpg

ADERENȚĂ SPORITĂ

Sistemul de tracțiune integrală Jaguar cu Intelligent Driveline Dynamics este un sistem anticipativ. În timp ce alte sisteme se activează numai după ce vehiculul pierde aderență, sistemul Jaguar transferă cuplul către roțile din față înainte de pierderea aderenței, pentru a menține controlul și ținută de drum.

7.jpg

FARURI PIXEL CU LED ȘI LUMINI DE ZI SIGNATURE

Farurile Pixel cu LED, disponibile opțional, includ semnalizatoare de direcție animate. Faza lungă adaptivă îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte, prin împărțirea automată a fasciculului, pentru a nu-i orbi pe șoferii vehiculelor care vin din față.

f-pace.jpg
f-pace r din.jpg

F-PACE

Designul incitant al modelului F-PACE este extrem de atrăgător; bucuraţi-vă de apariția sa uimitoare. Exteriorul său modern este pus în valoare de jantele de 18” din aliaj ușor, gri lucios, cu detalii cromate. La interior, scaunele Luxtec reglabile electric pe 8 direcții, disponibile în culori atemporale Ebony sau Light Oyster, vă oferă un confort deplin.

F‑PACE R‑DYNAMIC

Extrem de stilat și sofisticat, F-PACE R-Dynamic beneficiază de detalii de design foarte atrăgătoare, cum ar fi jantele de 19” din aliaj ușor, negru lucios, și partea inferioară R-Dynamic a barei de protecție. Atenția la detalii se continuă și la interior, cu scaune sport cu tapițerie din piele perforată în multiple culori și ornamente din aluminiu cu un aspect neașteptat de mișcare de rotație. Cu un stil autentic și natural, cartea de vizită a acestui model este deja consacrată.

Jag_F-PACE_21MY_Location_Static_150920_U

ACCESORII

Creați un vehicul perfect potrivit stilului dumneavoastră de viață, prin personalizarea modelului F-PACE cu o gamă de opțiuni funcționale și accesorii Jaguar practice.

2.jpg

SPECIFIC JAGUAR

Alegeți între performanțele sportive și minimizarea consumului de combustibil. JaguarDrive Control se remarcă prin schimbări mai rapide ale treptelor de viteză, în modul dinamic, și schimbări la turații mai mici într-o treaptă superioară, în modul eco. Modurile ploaie, gheață și zăpadă permit o deplasare mai lină în condiții de aderență redusă.

5.jpg

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE PRACTIC

Portbagajul modelului F‑PACE are un volum de până la 778 litri, chiar și când bancheta din spate este ocupată. Dacă aveți nevoie de spațiu suplimentar, puteți rabata bancheta din spate, pentru a degaja un spatiu util de 1.827 litri. În timpul săptămânii sau în weekend, modelul F‑PACE răspunde tuturor cerințelor dumneavoastră.

4.jpg

IONIZARE AER ÎN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5

Ionizarea NanoeTM, disponibilă opțional, îmbunătățesâște confortul șoferului și pasagerilor. Activați funcția, iar filtrul special proiectat atrage și captează particulele fine și alergenii aflați în suspensie în aerul din exterior, precum PM2,5, praful și polenul.

f-pace r din black.jpg
f-pace svr.jpg

F‑PACE R‑DYNAMIC BLACK

F-PACE R-Dynamic Black pune și mai bine în valoare designul sportiv și elegant al acestui model. Pachetul exterior Black surprinzător și jantele de 20” din aliaj ușor, negru lucios, conferă o prezență asertivă în mișcare, subliniată și mai mult de etrierii de frană roșii, contrastanți și geamurile fumurii. Luxul se propagă la interior prin plafonul panoramic culisant, care sporește senzația de spațiu și lumină, pentru delectarea șoferului și pasagerilor.

F‑PACE SVR

Proiectat pentru performanțe cu adevarat excepționale, F-PACE SVR este modelul SUV de lux, puternic și practic. Motorul V8 puternic, de 550 CP, respiră prin cele 4 țevi ale eșapamentului activ, pentru o experiență de neegalat la volan. Beneficiind de un kit de caroserie SVR, cu detalii specifice gri satinat și scaune Performance cu tapițerie din piele întoarsă sau piele Windsor, disponibile opțional, stilul este pe măsura dotărilor.

Jag_F-PACE_21MY_Location_Static_07_Detai

BROȘURĂ

Explorați gama de modele Jaguar F‑PACE și descoperiți combinația perfectă între performanțe, stil și funcționalitate.

Jag_F-PACE_21MY_Location_Static_150920_U

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.

bottom of page