JAGUAR XJ

Limuzina de lux Jaguar, o combinație perfectă între tehnologie avansată, sportivitate și lux desăvârșit.

jxj5019my250418025glhd_edited.jpg

Jaguar XJ redefinește conceptul de automobil de lux. Este o combinație impresionantă între stil, lux și putere. Asigură agilitate și o experiență dinamică la volan, de neegalat. Iar pentru pasageri, un confort desăvârșit.

Niciun automobil nu arată și nu se conduce ca modelul Jaguar XJ.

Jaguar XJ

EXTERIOR

Stilul autentic al modelului Jaguar XJ se remarcă prin grila de radiator verticală, impozantă, farurile cu LED puternice, cu lumini de zi cu design „dublu J”, lampi spate cu LED elegante în formă de J și țevile de eșapament elipsoidale accentuează puterea și agilitatea modelului. Prin îmbinarea între liniile dinamice, atent studiate și eleganța ansamblului, acesta bifează la toate capitolele esteticii Jaguar: frumusețe, puritate și simplitate.

Jaguar XJ

INTERIOR

Interiorul modelului XJ este pe cât de luxos, pe atât de avansat din punct de vedere tehnologic, senzația de spațiu este accentuată de plafonul panoramic și de ornamentele din lemn care înconjoară habitaclul, iar iluminarea de culoare albastru fosforescent dă o notă de eleganță. Astfel, într-un Jaguar XJ nu doar călătoriți, ci beneficiați de condiții depline de confort. Scaunele multifuncționale ale modelului XJ asigură un control complet al confortului personal. Atât scaunele din față, cât și cele din spate dispun de reglaje electrice, permițând reglarea perfectă prin simpla apăsare a unor butoane. Veți rămâne odihnit și în formă și după mai multe ore petrecute la volanul acestuia.

Jaguar XJ
Jaguar XJ

AMPATAMENT STANDARD SAU LUNG

Toate modelele XJ reprezintă mediul perfect pentru muncă sau petrecerea timpului liber, atât în varianta cu ampatament standard (SWB), cât și cu ampatament lung (LWB). Modelele LWB se remarcă prin spațiul pentru picioare, mai mare de 1 metru, și ținuta de drum specifică unei limuzine, cu setări modificate ale suspensiei pneumatice, care asigură un confort îmbunătățit.

PUTERNIC, ALERT, INTELIGENT

Toate motoarele modelului XJ oferă o îmbinare perfectă între performanțe, rafinament și eficiență. Gama include un motor V6 turbodiesel și 4 motoare pe benzină. Motoarele pe benzină includ variantele cu 4 cilindri turbo, de 2.0 litri și 240 CP, V6 supraalimentat de 3.0 litri și puternicul V8 supraalimentat de 5.0 litri și 550 CP, care echipează modelul XJR. Toate motorizările dispun de sistem start/stop inteligent, care permite reducerea suplimentară a consumului de combustibil și a emisiilor de CO2.

Jaguar XJ

PERFORMANȚELE ȘI LUXUL MODELULUI XJR

XJR îmbină performanțele unui supercar cu atenția deosebită acordată detaliilor. De la motorul său V8 de 5.0 litri supraalimentat, care dezvoltă o putere de 550 CP și sistemele avansate de asistență pentru șofer, la elementele „R” specifice și interiorul modern, este fără îndoială cel mai performant model sportiv de lux.

Jaguar XJ

XJ50

Jaguar marchează 50 de ani de la lansarea modelului Jaguar XJ - alegerea oamenilor de afaceri importanți, a celebrităților, a politicienilor și a regelor timp de cinci decenii - prin lansarea unui nou model de ediție specială, XJ50.

Jaguar XJ

ACCESORII

Personalizați și mai mult vehiculul, cu un plus de eleganță, functionalitate și utilitate, cu ajutorul accesoriilor originale Jaguar.

Jaguar XJ

BROȘURĂ

Explorați gama XJ și descoperiți combinația perfectă de performanțe, manevrabilitate și confort.

jxj5019my250418025glhd.jpg

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.