ȘTIRILE JAGUAR LAND ROVER

Aplicația InControl Remote Versiunea 2

Din septembrie 2020, toți clienții noștri pot beneficia de cele mai recente îmbunătățiri ale aplicației Remote. Versiunea a 2-a este disponibilă în România atât pentru dispozitivele iPhone (iOS) cât și pentru cele Android, începând cu 14 septembrie 2020.

Ce este nou?

Aplicația „de la distanță” versiunea 2 este disponibilă pentru vehiculele echipate cu abonamente InControl Remote sau Protect. Permite clienților să obțină informații și să interacționeze cu vehiculul lor de la distanță de oriunde din lume.

Ultima versiune se concentrează pe îmbunătățirea experienței utilizatorului, a utilizabilității și a fiabilității interacțiunilor vehiculului. Este compatibilă cu vehiculele mai vechi care îndeplinesc cerințele prealabile menționate mai jos. Procesul de activare rămâne același cu cel necesar aplicației curente, iar detaliile de conectare ale clienților sunt aceleași cu acreditările contului InControl existente.

 

În plus față de funcționalitatea actuală, incluzând Remote Climate, Vehicle Status Journeys și Remote Lock / Un-Lock (pentru vehiculele aplicabile), versiunea a 2-a aplicației oferă:

• O pagină de start reproiectată pentru a oferi o imagine de ansamblu rapidă asupra stării vehiculului

• O nouă secțiune la distanță care conține toate interacțiunile vehiculului într-un singur loc

• Detalii actualizate ale călătoriei (inclusiv filtrul datei călătoriei) și vizualizarea hărții

• Interacțiunile vehiculului noi și îmbunătățite asigură starea mașinii cu actualizare mai rapidă

• Identificare amprentă digitală și recunoaștere facială - în funcție de capacitățile telefonului

• Noua arhitectură este un facilitator pentru noi caracteristici și îmbunătățiri în viitor.

Infrastructura celei mai recente aplicații  Jaguar / Land Rover Remote App (versiunea a 2-a)  a fost mult îmbunătățită pentru a oferi  mai multă stabilitate și performanțe mai bune.

Aplicația a suferit o reproiectare completă, așa cum se arată în capturile de ecran de mai jos

 

Pentru a fi compatibil:

Dispozitive Apple: necesită iOS 11.0 sau o versiune ulterioară. Această aplicație este compatibilă cu iPhone, iPad și iPad Touch.

Dispozitive Android: necesită versiunea Android 6.0 (Marshmallow) și mai mare

 

Descarcare

Versiunea 2 a aplicației de la distanță va fi disponibilă pentru descărcare din următoarele link-uri:

 

Jaguar

Aplicație Android

Aplicație iOS

 

Land Rover

Aplicație Android

Aplicație iOS

Modelele Evoque și Discovery Sport dispun acum de ediții limitate, sistem multimedia nou și motorizări hibride

Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport cu ediții speciale personalizate, motorizări hibride eficiente și cel mai nou și avansat sistem multimedia Land Rover – „Pivi”

 • Lux și rafinament: noul Range Rover Evoque Autobiography îmbină luxul specific automobilelor Range Rover cu detaliile de design sofisticate și un interior rafinat, cu tehnologii inovatoare

 • Versiune noua puternică: Discovery Sport cu motorizare Ingenium de 290 CP conferă performanțe și rafinament îmbunătățite

 • Motorizări noi, eficiente: alături de motorizarea plug-in hybrid P300e, lansată recent, sunt disponibile motorizări mild-hybrid, MHEV, care includ 2 motoare diesel Ingenium noi, mai puternice și eficiente. De asemenea, pentru Evoque este disponibil noul motor Ingenium pe benzină, cu 3 cilindri, de 1.5 litri

 • Cel mai nou sistem multimedia: „Pivi”, cel mai avansat sistem Land Rover, este disponibil acum pe ambele modele. Structura intuitivă, reproiectată a meniurilor permite utilizatorilor accesarea rapidă a celor mai des utilizate funcții și echipamente, dintr-un singur ecran principal

 • Conectivitate îmbunătățită: serviciile media online includ pentru prima dată Spotify* integrat în meniul sistemului multimedia, conectivitate prin Bluetooth pentru 2 telefoane simultan, plus încărcare wireless, cu amplificator de semnal**

 • Actualizare software prin Wi-Fi: modemul cu 2 cartele SIM încorporate permite actualizarea periodică a software-ului vehiculului, fără a fi necesară o vizită la dealer, astfel încât clienții să aibă întotdeauna la dispoziție ultima versiune a aplicațiilor, serviciilor și software-ului vehiculului†

 • Confortul pasagerilor: noul sistem de filtrare a aerului pentru habitaclu□ elimină particulele fine, alergenii, polenul și chiar mirosurile puternice. Verificați nivelul, de pe ecranul tactil

 • ADAS inteligent: tehnologie nouă, complexă, ce include o cameră 3D Surround și noi monitorizări anticoliziune în spate

Cu motorizări diesel și pe benzină, cu tehnologie MHEV, eficiente, sistem multimedia inovator Pivi și ediții speciale personalizate, cele mai bine vândute SUV-uri compacte Land Rover, Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport sunt acum mai eficiente și mai conectate la lumea digitală.

Range Rover sărbătorește a 50-a aniversare, iar noul Range Rover Evoque Autobiography se situează în vârful gamei de SUV-uri compacte, întruchipând rafinamentul și luxul cu care Range Rover ne-a obișnuit în ultima jumătate de secol. Varianta de vârf Evoque Autobiography se remarcă prin ornamente exterioare specifice și elegante și un interior luxos. Pentru clienții care își doresc un SUV compact de lux, mai eficient și sustenabil, este disponibilă și o versiune hibridă cu conectare la priză.

Profesorul Gerry McGovern, directorul de design Land Rover, a spus: „Cu interior și exterior deopotrivă moderne și rafinate, Range Rover Evoque Autobiography se ridică la nivelul așteptărilor Range Rover. De la lansarea pe piață în 2010, Evoque a fost unanim apreciat, iar detaliile elegante precum inscripțiile și ornamentele exterioare cuprate ale modelului Range Rover Evoque Autobiography sporesc caracterul său sofisticat.”

Pentru 2020 este disponibil și noul Evoque Limited Edition, cu plafon contrastant de culoare Nolita Grey. Inspirat de modernitatea orașului New York și bazat pe modelul Evoque S, această ediție specială se remarcă printr-o serie de opțiuni atent selecționate, având chiar și motorizare plug-in hibrid, denumită P300e.

Discovery Sport pune accent pe latura sportivă. Propulsat de un motor turbo pe benzină, rafinat și performant, ce dezvoltă o putere de 290 CP, Discovery Sport se remarcă printr-o multitudine de elemente de design la interior și exterior, pentru o îmbinare perfectă între un aspect atrăgător, funcționalitate și capabilitățile pentru toate tipurile de drum, specifice modelului.

În prima parte a anului 2020 a avut loc lansarea modelelor Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport P300e plug-in hybrid, urmată acum de noi opțiuni de motorizare.

Este vorba despre 2 motorizări diesel Ingenium, în 4 cilindri, de nouă generație,ambele având tehnologie MHEV (mild hybrid electric vehicle). Utilizând un electromotor antrenat prin curea și o baterie, vehiculele cu tehnologie MHEV recuperează energia pierdută de obicei la decelerare și o folosesc pentru a încărca bateria de 48 V a vehiculului. Rezultatul este o funcționare mai lină a sistemului stop-start și un consum de combustibil mai redus – oferind clienților o parte din avantajele propulsiei electrice, fără a fi necesară conectarea vehiculului la priză, pentru încărcarea bateriei. Disponibile în variante de 163 CP și 204 CP, aceste motorizări sunt mai puternice și mai eficiente decât variantele anterioare, cu emisii de CO2 de 177 g/km și consum de combustibil de 6,7 l/100 km pentru Range Rover Evoque și emisii de CO2 de 179 g/km și consum de combustibil de 6,8 l/100 km pentru Land Rover Discovery Sport.

Primul motor Ingenium pe benzină, cu 3 cilindri, de 1,5 litri, disponibil pentru Evoque – P160 – este cuplat la o transmisie automată cu 8 trepte și oferă clienților un model de bază eficient și în același timp rafinat. Motorul avansat cu 3 cilindri P160 – identic cu cel utilizat de motorizarea hibridă cu conectare la priză P300e – dezvoltă o putere de 160 CP (118 kW) și un cuplu de 260 Nm, oferind o combinație perfectă între performanțe și un consum redus de combustibil, datorită construcției ușoare și tracțiunii pe roțile din față .

Clienții modelelor Discovery Sport și Evoque au în continuare la dispoziție o gamă diversificată de motorizări pe benzină, în variantele P200, P250 și P300, toate echipate cu tehnologie MHEV.

Odată cu prezentarea Pivi, sistemul multimedia Land Rover, experiența digitală la bordul ambelor vehicule s-a schimbat radical. Sistemul este pregătit pentru utilizare imediat după pornire – o baterie separată permite să nu existe niciun fel de întârzieri. Sistemul actualizează prin Wi-Fi software-ul, la o oră potrivită pentru utilizator. Acest lucru permite clienților să beneficieze întotdeauna de ultimele versiuni ale hărților, aplicațiilor și funcțiilor vehiculului, fără a fi necesară o vizită la dealer. Sistemul este specific noii arhitecturi electrice a vehiculului și este disponibil în varianta standard Pivi sau Pivi Pro, mai avansat, cu sistem de navigație încorporat, începând de la nivelul de echipare S .

De asemenea, este disponibilă încărcarea wireless a dispozitivelor cu amplificator de semnal**. Pentru cele 2 modele este disponibilă și o nouă generație de cheie inteligentă tip brățară, care permite clienților descuierea și încuierea oricărei uși sau chiar pornirea vehiculului, printr-o simplă apropiere. Impermeabilă și robustă, această brățară încorporează un ecran LCD cu ceas.

Alex Heslop, director sistem electric, Jaguar Land Rover, a spus: „Odată cu lansarea noii arhitecturi electrice a vehiculului și sistemului multimedia Pivi, experiența multimedia la bordul celor mai bine vândute SUV-uri compacte s-a transformat. Hardware-ul și software-ul noi permit modelelor Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport să fie mai bine conectate la lumea digitală decât până acum. Clienții noștri pot acum beneficia de un sistem la fel de rapid și ușor de utilizat ca un smartphone, care se perfecționează în timp, datorită actualizărilor software prin Wi-Fi.”

Clienții pot acum vedea direct pe ecranul tactil care este calitatea aerului din habitaclu, prin activarea noului sistem inteligent de filtrare a aerului din habitaclu□, care elimină particulele fine nocive ce se regăsesc adesea în aer la deplasarea în oraș sau în zone cu trafic intens. Noul sistem – care completează funcția de ionizare a aerului din habitaclu deja existentă – elimină particulele fine, alergenii, polenul și chiar mirosurile puternice. Sistemul poate filtra particulele ultrafine (până la PM2,5 și chiar mai fine). Pentru activarea sistemului, pasagerii trebuie să selecteze modul „Purify”, care permite filtrarea și monitorizarea continuă a aerului din habitaclu, comparativ cu cel din exterior. Ecranul tactil oferă siguranța că aerul din habitaclu este mai curat decât cel din exterior.

Alte tehnologii îmbunătățite pentru Discovery Sport includ o gamă completă de noi sisteme avansate de asistență pentru șofer, care garantează obținerea calificativului de 5 stele la testele Euro NCAP. Noul sistem împotriva coliziunilor, din spate, utilizează radare pentru a monitoriza continuu partea din spate a vehiculului, iar acest lucru înseamnă că mașina este pregătită să reducă gravitatea unui impact pentru pasageri. De asemenea, sistemul de camere video perimetrale permite șoferului să vadă obstacolele din preajma vehiculului, la viteze de până la 30 km/h, permițând manevrarea și traversarea zonelor dificile mai simplu ca până acum.

Aceste sisteme noi completează funcționalități existente deja pe cele 2 modele, precum vizibilitatea ClearView și oglinda retrovizoare ClearSight - camerele video inteligente proiectează imagini din imediata apropiere a părții din față și laterală a vehiculului, iar oglinda retrovizoare poate reda la o simplă atingere imagini captate cu ajutorul camerei spate, pentru o vizibilitate considerabil îmbunătățită.

SFÂRSIT

*  este necesar un abonament Spotify Premium și conectarea la internet cu ajutorulul unui sim sau abonament de date

**Opțiunea Spotify este disponibilî pe anumine modele Range Rover Evoque, încărcarea wireless a telefonului este disponibilă în funcție de piață

† În funcție de disponibilitatea pe piață

†† Denumirea Lafayette/Nolita variază în funcție de piață

Toate valorile privind emisiile, consumul de combustibil si autonomia in modul EV sunt obținute conform standardului UE – WLTP (TEL) în ciclu combinat. Pentru motorizările D165 (163 CP) FWD și P160 (160 CP), datele privind consumul de combustibil sunt furnizate de producător [„estimate” în Germania]. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO₂ pot varia ân funcție de factori precum stilul de condus, condițiile de mediu, sarcina, roțile din dotare și accesoriile montate.

Pivi Pro este disponibil în echiparea standard a modelelor S, SE și HSE

□ Compatibil numai cu sistemele de ionizare Nanoe™, indisponibil pentru piața din China – consultai tehnologiile de ionizare a aerului din habitaclu

1,5 milioane de motoare: Jaguar Land Rover celebrează cu un motor mai „curat”

 • Au fost produse peste 1,5 milioane de motoare Jaguar Land Rover Ingenium.

 • Fabrica de motoarelor găzduiește o gamă completă de tehnologii pentru motoarele Ingenium.

 • Un nou motor diesel de șase cilindri se alătură familiei Ingenium, care include, de asemenea, unități de acționare electrică asamblate la Wolverhampton, Marea Britanie.

 • Unitatea de producție inovatoare susține trecerea la electrificare și face parte din misiunea Destination Zero a companiei.

Fabrica de motoare din Wolverhampton, Marea Britanie, produce familia ultra-eficientă Ingenium, oferind o gamă de propulsoare curate și electrificate pentru toate modelele Jaguar și Land Rover.

Familia avansată Ingenium, care include o serie de motoare diesel, benzină și electrice, rafinate și eficiente, sunt construite pentru a maximiza performanța, reducând în același timp impactul asupra mediului și costurile de funcționare pentru clienți. Dezvoltate și fabricate în Marea Britanie, Jaguar și Land Rover, toate modelele de motoare din aluminiu Ingenium sunt modulare, flexibile și scalabile, cu tehnologii de bază comune.

Ultima completare a gamei Ingenium este motorul diesel cu șase cilindri, care oferă performanțe, confort și eficiență îmbunătățite, alimentând noul Range Rover și noul Range Rover Sport. Motorul diesel avansat Ingenium, cu tehnologie hibrid ușoară, se alătură gamei proprii și eficiente de motoare benzină cu șase cilindri, patru cilindri pe benzină și diesel fabricate la West Midlands.

Familia Ingenium în evoluție și eficientă susține angajamentul pe termen lung al companiei de a reduce emisiile de CO2 ale vehiculelor și de a îmbunătăți economia de combustibil pe întreaga gamă de vehicule. Aceasta face parte din misiunea sa, Destination Zero, și angajamentul de a reduce emisiile și de a face mediile mai curate printr-o inovație continuă.

Jaguar Land Rover va continua să dezvolte tehnologia sa Ingenium, va continua să avanseze electrificarea liniei sale de modele și să stabilească un concept de soluții de propulsie cu celule de hidrogen. Centrul găzduiește, de asemenea, ansamblul de unități de acționare electrică (EDU), oferind o flexibilitate deplină între noile motoare pe benzină și diesel și EDU-uri pentru clienții care doresc să treacă de la vehiculele convenționale la cele electrificate.

Fabrica de motoare din Wolverhampton este completată de un ecosistem „electrific” în creștere în Midlands, cu centrul de asamblare a bateriilor inovatoare și avansate din punct de vedere tehnologic, la Hams Hall, care asamblează bateriile PHEV și BEV. Împreună, vor alimenta următoarea generație de vehicule electrificate Jaguar și Land Rover.

Range Rover sărbătorește 50 de ani de inovații în domeniul luxului și tracțiunii integrale cu o nouă ediție limitată

Range Rover este cel mai apreciat SUV din lume și îmbină rafinamentul și luxul cu designul avangardist și capabilitățile excelente în teren accidentat

 • Originalul: Range Rover a fost primul 4x4 SUV de lux; la 50 de ani de la lansarea pe piață, rămâne standardul în materie de design, rafinament și inovație tehnologică

 • O gamă de modele SUV: În 50 de ani, primul Range Rover a evoluat în cea mai apreciată gamă de SUV-uri din lume – Range Rover Evoque, Range Rover Velar și Range Rover Sport.

 • Ediție specială: Range Rover sărbătorește 50 de ani de excelență în materie de design și tehnologie, cu o ediție specială, modelul Range Rover Fifty

 • Model aniversar: Limitat la 1.970 de unități la nivel global, pentru a marca anul 1970, în care s-a născut acest model. Printre opțiuni se numără 3 culori speciale, propuse de Divizia de Vehicule Speciale Land Rover (SVO)

 • Evoluția modelului Range Rover: Urmăriți evoluția modelului Range Rover aici.

Pitești, 17 iunie 2020 –  Range Rover sărbătorește 50 de ani de inovații, rafinament extraordinar și capabilități de neegalat, prin prezentarea noului Range Rover Fifty.

În momentul lansării, pe 17 iunie 1970, acest model a fost primul SUV de lux, iar 50 de ani mai târziu, Range Rover a evoluat într-o gamă de modele apreciate și capabile. Combinația perfectă între design, rafinament și inovații tehnologice a permis acestui model să ocupe poziția de lider în segmentul SUV-urilor de lux.

În cei 50 de ani de viață , Range Rover a adus numeroase inovații și a parcurs nenumărate trasee dificile. La momentul lansării a fost primul SUV echipat cu sistem de tracțiune integrală permanentă, iar în 1989 a fost primul 4x4 din lume echipat cu ABS. În 1992, a devenit primul 4x4 din lume echipat cu sistem de control electronic al tracțiunii (ETC) și suspensie pneumatică gestionată electronic – ce asigura confortul pentru care este atât de renumit Range Rover, atât pe șosea, cât și în off-road. În 2012, Range Rover a fost primul SUV din lume echipat cu o caroserie realizată integral din aluminiu, care a permis construirea unui model mai ușor, mai robust și mai economic.

Acesta a traversat dificila trecătoare „Darien Gap”, a fost primul vehicul expus la Muzeul Louvre de la Paris și a câștigat raliul Paris-Dakar – de 2 ori. Range Rover îmbină luxul, confortul și eleganța cu capabilitățile în off-road și performanțele pe șosea.

Capota tip scoică, haionul din 2 parți, plafonul plonjat caracteristic unui Range Rover și prizele de aer laterale inconfundabile asigură modelelor Range Rover actuale legătura cu anii 70. Acum, la 50 de ani de la lansare, este cel mai economic, tehnologizat, luxos și capabil în orice teren exemplar de până acum.

Pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare, Ediția Limitată Range Rover Fifty va fi produsă în numai 1.970 de exemplare, în semn de recunoaștere al anului lansării primului model Range Rover.

Având la bază Range Rover Autobiography, Ediția Limitată Range Rover Fifty se remarcă printr-o serie de elemente exterioare specifice, de culoare Auric Atlas, precum și prin cele 2 modele de jante cu diametrul de 22 de inci. Ediția Limitată este personalizata cu inscripția „Fifty”, creată personal de Prof. Gerry McGovern OBE, directorul de design Land Rover, iar aceasta apare atât pe exteriorul vehiculului, cât și în interior, pe plăcuța de identificare „1 of 1970” de pe consola centrală, tetiere, planșa de bord și pragurile iluminate.

Prof. Gerry McGovern OBE, directorul de design Land Rover a spus: “În lumea vehiculelor de lux, Range Rover a ieșit întotdeauna în evidență. Capacitățile sale unice și inovatoare împreună cu abordarea tehnologică fără egal au fost valorile pe care clienții noștri le-au admirat încă de la primul model lansat în 1970.”

Range Rover Fifty va fi disponibil în variantele de caroserie cu ampatament standard și lung, iar clienții vor putea opta pentru culori exterioare atent selectate precum Carpathian Grey, Rosello Red, Aruba sau Santorini Black. Într-un număr extrem de limitat, Divizia de Vehicule Speciale Land Rover (SVO) oferă modelul Range Rover Fifty și în una dintre cele 3 culori exterioare Heritage nemetalizate, preluate din paleta inițială Range Rover: Tuscan Blue, Bahama Gold și Davos White. Ediția Limitată Fifty va fi disponibilă cu motorizări diesel, pe benzină și chiar varianta PHEV P400e.

Aflat la a 4-a generație, cu peste 1 milion de exemplare vândute, Range Rover este cel mai luxos model de până acum. Designul sofisticat, inconfundabil și capabilitățile excelente în teren accidentat îi permit acestuia să fie la fel de performant și de relevant ca în 1970.

GAMA DE MODELE RANGE ROVER

După 3 decenii în fruntea segmentului SUV-urilor de lux, în 2005 a fost lansat modelul Range Rover Sport, un vehicul care îmbină agilitatea și caracterul sportiv cu luxul și capabilitățile modelului mai mare, Range Rover,. În 2010 a fost lansat modelul compact Range Rover Evoque, destinat unei clientele mai tinere și mai bine adaptat mediului urban.

În 2017 familia a primit un nou membru, Range Rover Velar, poziționat între Range Rover Sport și Range Rover Evoque. Cu un nume preluat de la primele prototipuri Range Rover, modelul Velar a completat gama Range Rover, cu un design minimalist și un habitaclu avansat din punct de vedere tehnologic.

ISTORIA RANGE ROVER

Zilele acestea sărbătorim 50 de ani de la lansarea primului model Range Rover, dar povestea nu începe aici. La mijlocul anilor '60, în încercarea de a revoluționa segmentul modelelor 4x4 recreative aflat în expansiune, directorul Rover pentru proiecte noi de vehicule, Charles Spencer „Spen” King (nepotul fondatorilor Land Rover), a conceput un model care a îmbinat confortul și calitățile pe șosea ale unei limuzine Rover, cu cele în off-road ale unui Land Rover.

Dezvoltarea primului station wagon de 100 in. a început în a doua parte a anilor '60, iar primul model a fost prezentat în 1970. Polivalența sa - deplasare pe autostradă, în off-road și chiar tractare fără efort - i-a asigurat o popularitate imediată. Modelul Classic inițial a fost considerat „o lucrare exemplară de design industrial” și a devenit primul vehicul expus la faimosul Muzeu Louvre de la Paris, în 1971.

Prima generație Range Rover (1970-1994) a fost disponibilă numai în varianta cu 2 uși. Pe parcursul celor 26 de ani de existență, modelul Classic a continuat să evolueze, prin prezentarea modelului cu 4 uși, în 1981 și a celui cu transmisie automată, în 1982. Primul Range Rover cu motorizare diesel a apărut pe piață în 1986.

A doua generație Range Rover, cunoscută ca P38A, a fost lansată în 1994 și putea fi recunoscută imediat datorită profilului inconfundabil, tip scoică, hayonul din 2 parți, plafonul plonjat caracteristic; toate acestea se regăsesc și in prezent. De asemenea, vehiculul se remarcă printr-un interior și mai luxos, fără însă a face rabat la capabilitățile pe șosea și în off-road. Totodată, era echipat cu suspensie reglabilă și un motor diesel de 2,5 litri sau V8 pe benzină de 3,9 și 4,6 litri, care asigurau performanțe mai bune decât până atunci.

A treia generație de Range Rover (2001-2012) a fost îmbunătățită semnificativ pe parcursul celor 11 ani de producție. Inovațiile tehnologice au inclus o caroserie monococă mai rigidă (care înlocuia șasiul separat de tip scară, specific modelelor 4x4) și suspensie complet independentă, cu perne pneumatice interconectate (la momentul respectiv aproape toate modelele 4x4 erau echipate cu punți rigide). Interioarele acestor vehicule erau inspirate de iahturile de lux, cu ornamente din lemn nobil și scaune pe care le regăsești la clasa întâi a aeronavelor, oferind suplimentar spațiu și lux.

În 2012 a fost lansată a patra și cea mai recentă generație Range Rover. A fost primul SUV echipat cu o caroserie ușoară, realizată integral din aluminiu, cu 420 de kg mai ușoară decât a modelului predecesor. Cu o multitudine de inovații în domeniul off-road, cum ar fi Terrain Response™ 2 automat și All-Terrain Progress Control (ATPC), a evoluat pentru a permite echiparea cu motorizări Ingenium noi, o versiune hibridă, cu conectare la priză și cu tehnologii multimedia și de siguranță inovatoare.

În ultimii 5 ani, vârful de gamă a fost reprezentat de Range Rover SVAutobiography, cel mai puternic și mai rafinat model Range Rover realizat vreodată. Acesta este fabricat de Divizia de Vehicule Speciale.

Land Rover, iar clienții pot alege între variantele Range Rover SVAutobiography și SVAutobiography Dynamic – cu motoare V8 puternice și interioare finisate luxos.

Despre Land Rover

Începând cu anul 1948, Land Rover realizează vehicule cu tracțiune integrală, care în timp s-au diversificat pentru a reprezenta toate clasele. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover.

Range Rover Sport, Range Rover Velar și Range Rover Evoque reprezintă etalonul pentru clasele din care fac parte, iar un procent de 80% din producție este exportat în peste 100 de țări.

Cascadorii cu Noul Land Rover Defender 110, în cel mai nou film James Bond:

No time to die

18 februarie 2020, Pitești, România: Colaborarea Land Rover cu cel mai recent film James Bond, No Time to Die, reprezintă o demonstrație a capacităților noului Defender pe teren accidentat.

“Am dezvoltat un nou standard de testare pentru Defender, cel mai dificil pe care l-am avut vreodată și exclusiv pentru acest vehicul. Forța fizică și durabilitatea sunt măsurate printr-o serie de provocări diferite, inclusiv un test de săritură peste un pod, care ne-a dat încrederea că putem furniza ceea ce are nevoie echipa de cascadori pentru a crea scenele din No Time To Die, fără modificări la structura caroseriei, în afară de instalarea unei cuști de protecție (roll cage),” a spus Nick Collins, Directorul liniei de vehicule Land Rover Defender.

Scena urmăririi din No Time To Die a fost condusă de coordonatorul de cascadorii Lee Morrison, care a lucrat cu Chris Corbould, câștigător al premiului Oscar și tehnician de efecte speciale pentru vehicule de acțiune.

“Rolul Defender-ului a fost dus mai departe decât am crezut că este posibil, pentru a obține emoție maximă și pentru a le arăta fanilor provocările dure cu care ne confruntăm în timp ce producem o scenă de urmărire incredibilă, pe care aștepti cu nerăbdare să o vezi în filmul No Time To Die, a menționat Lee Morrison.

Mai mult, Lee Morrison a ales-o pe Jessica Hawkins din seria Formula 3W după ce i-a remarcat potențialul, oferindu-i ocazia să joace în No Time To Die, primul ei film.

“Nu e nimic mai entuziasmant decât să fii șofer cascador într-un film cu James Bond și e o onoare să particip la acest film incredibil la volanul noului Defender,” a declarat Jessica Hawkins.

Din culise: Video-ul cu Land Rover Defender de la repetiții, inclusiv un salt de 30m, poate fi văzut aici.

 • Capacitate de neoprit: Tehnologia inovatoare off-road dezvoltată de Land Rover și durabilitatea extremă au făcut din noul Defender opțiunea cea mai potrivită pentru scena urmăririi din cel mai nou film James Bond, No Time to Die. Filmul va avea premiera și în România în luna aprilie 2020.

 • VIN 007: La realizarea filmului No Time to Die s-au folosit 10 mașini Defender, inclusiv al șaptelea Defender ieșit de pe linia de producție, VIN 007

 • La mare căutare: De la lansarea noului Defender, în septembrie 2019, Land Rover s-a bucurat de un interes fără precedent în cererile pentru noul model, gata să depășească oferta existentă. Primii clienți își vor primi cheile începând cu primăvara anului 2020.

NOTE PENTRU REDACTORI:

Echipa de designeri Land Rover a lucrat îndeaproape cu tehnicianul de efecte speciale și vehicule de acțiune Chris Corbould pentru specificațiile vehiculelor Defender folosite în film. Vehiculele Defender folosite în No Time to Die au fost primele mașini ieșite de pe linia de producție din fabrica Land Rover, Nitra din Slovacia, și se bazează pe modelul Defender 110 X Black Santorini, cu elemente negre, jante de 20 inch cu finisaj închis la culoare și anvelope off-road.

Land Rover s-a bucurat de un parteneriat îndelungat cu EON Productions la filmele cu Bond, începând din anul 1983, când un Range Rover Convertible a apărut în Octopussy.

În filmul din acest an apar unele dintre cele mai prestigioase modele Land Rover. Pe lângă cele 10 vehicule Defender, în No Time to Die mai vedem și Range Rover Sport SVR, Land Rover seria III și Range Rover Classic. 

Jaguar I-PACE este mașina anului 2019, în Europa

 • Jaguar I-PACE a câștigat premiul “European Car of the Year”- Mașina anului 2019, în Europa;

 • 60 de jurnaliști de profil au ales SUV-ul electric Jaguar în detrimentul altor șase finaliști;

 • Până în prezent, vânzările din Europa reprezintă 75% din volumul* global de vânzări I-PACE;

 • Serviciul public de încărcare Jaguar oferă acces ușor la peste 85.000 de puncte de încărcare, din întregul continent;

 • Cu un an în urmă, I-PACE a câștigat 55 de premii la nivel global de la lansarea sa.

 

Jaguar I-PACE a fost desemnată Mașina Anului în cadrul competiției European Car of the Year Awards 2019. Acesta este primul an când Jaguar a câștigat premiul râvnit de întreaga industrie, la nivel european. Juriul European Car of the Year este compus din 60 de jurnaliști de profil din 23 de țări, iar premiul recunoaște inovația tehnică, designul, performanța, eficiența și raportul calitate preț.

Prof. Dr. Ralf Speth, Chief Executive Officer, Jaguar Land Rover, declară: “Suntem extrem de mândri de faptul că primul nostru autovehicul electric este de asemenea și primul Jaguar care a câștigat European Car of the Year. I-PACE a fost proiectat și dezvoltat în Marea Britanie de la zero. Din punct de vedere tehnologic, este cel mai avansat vehicul electric alimentat de baterie. Schimbă cu adevărat regulile jocului! Premiul European Car of the Year este o adevărată onoare și recunoaștere pentru echipa noastră globală.”

Proiectat și dezvoltat în Marea Britanie, Jaguar I-PACE cunoaște un adevărat succes de vânzări la nivel mondial, cu peste 8.000 de livrări către clienți până în prezent - 75% dintre acestea în Europa*.

Nimic nu se compară cu aspectul pe șosea sau felul în care se conduce I-PACE. Acesta a fost proiectat pentru a maximiza toate avantajele unui motor cu propulsie electrică și ale unei arhitecturi din aluminiu, dovedind performanța unei mașini sport și utilitatea unui SUV.

I-PACE a primit 55 de premii la nivel mondial de la lansarea sa, în urmă cu un an, printre care și Mașina Anului în Germania, Norvegia și Marea Britanie, EV of the Year oferit de revista TopGear, Mașina Verde a Anului în China și ECOBEST Award oferit de Autobest.

*Cifre aferente la 31 Ianuarie 2019

”BRIT Motor AG Jaguar Land Rover„

Noua aplicație mobilă, disponibilă gratuit, pentru Android și iOS

BRIT Motor AG, Dealer și Service Jaguar Land Rover, lansează noua aplicație mobilă, disponibilă gratuit, pentru Android și iOS „BRIT Motor AG Jaguar Land Rover”, acesta facilitează procesul de asistență rutieră, comercială și de service pentru conducătorii auto, oferindu-le în permanență o conexiune cu echipa

BRIT Motor AG și lumea autoturismelor britanice Jaguar și Land Rover.

Abordarea din spatele proiectului este una orientată către utilizator, venind în întâmpinarea nevoilor diverse ale acestuia și oferind soluții inovative pentru toate interacțiunile sale ce au de-a face cu autoturismul său actual sau viitor.

Aplicația permite utilizatorilor acces facil la serviciul de asistență rutiera de urgență, dar facilitează și diversele programări pe care aceștia doresc să le stabilească pentru serviciile oferite de BRIT Motor AG, începând de la drive test, până la programări în service, solicitare de piese și accesorii, sau prezentarea unei oferte de buy back și vizualizarea stocului de autoturisme noi și rulate.

Aplicația BRIT Motor AG oferă utilizatorilor o interfață intuitivă, un design inovativ și minimalist. Este un mod simplu de a  fi conectat cu prestigioasa și legendara lume Jaguar Land Rover.

Range Rover Velar a primit distincția de cea mai frumosă mașină din lume

Modelul Range Rover Velar a fost desemnat cea mai frumoasă maşină din lume, câștigând titlul World Car Design of the Year, în cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards, care s-a desfășurat la New York.

Ajunsă la a 14-a ediție, competiția Mașina Anului (World Car Awards) este cea mai importantă de acest gen la nivel mondial pentru al cincilea an consecutiv, conform raportului publicat de Prime Research pentru anul 2017. Competiția a fost inaugurată în 2003 și lansată oficial în ianuarie 2004, pentru a prezenta realitatea pieței la nivel global și pentru a recunoaște și recompensa excelența în domeniul auto la nivel internațional.

Succesul modelului Velar precedă dubla victorie a modelului Jaguar F-PACE, din 2017. Lansat anul trecut și denumit după numele de cod al conceptelor originale Range Rover de la sfârșitul anilor 1960, Velar se poziționează între Range Rover Evoque și Range Rover Sport.

Proiectat, realizat și fabricat în Marea Britanie, Velar se remarcă prin funcționalitate și conectivitate. În plus, dispune de toate capabilitățile specifice gamei de modele Range Rover. Cele mai noi tehnologii și utilizarea unor materiale cu un grad ridicat de sustenabilitate permit acestui SUV să facă față oricărei situații.

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI
 • Jaguar
 • Land Rover
 • Twitter
 • Instagram Jaguar
 • Instagram LR
 • YouTube
 • LinkedIn
recenzie_site.png