RANGE ROVER

Rafinament fără egal

Designul este simplu, elegant și mai modern, cu grila de radiator, bara față și capota motor noi, alături de tevi de eșapament integrate și lumini cu LED noi.

Range Rover
Range Rover

EXTERIOR

Cu cele trei linii clasice, Range Rover este inconfundabil. Designul consacrat al caroseriei coboară ușor, curbat, spre spate, iar utilizarea unor stalpi fini ai caroseriei, de culoare negru lucios, accentuează forma aerodinamică și elegantă a plafonului.

INTERIOR

Foarte confortabil, rafinat și perfect finisat. Detaliile, ornamentele noi și finisajele îmbunătățesc senzația de rafinament desăvârșit la bordul modelului Range Rover. Interiorul a fost conceput pentru a asigura un confort fără egal. Materialele fine, precum pielea Semi-Aniline, sunt utilizate din abundență, scaunele sunt mai late, iar consola centrală nouă, cu un design simplificat, este proiectat pentru a asigura o ergonomie îmbunătățită.

Range Rover

TRAVERSAREA VADURILOR

Range Rover poate traversa vaduri cu o adancime maximă de 900mm. Sistemul de detectare a adâncimii vadului, disponibil opțional, utilizează senzorii din oglinzile retrovizoare exterioare, pentru a vă informa dacă adâncimea vadului se apropie de limita maximă. Sistemul de comandă asigură informații în timp real și este util mai ales dacă afară este întuneric.

Range Rover

RAFINAMENT DESĂVÂRȘIT

Range Rover cu ampatament lung are o personalitate aparte, este perfect proiectat și bine proporționat. Cu plafon panoramic în echiparea standard, acest tip de caroserie este mai lung cu 200mm, pentru a asigura un habitaclu și mai elegant. Pasagerii pot călători în propria oază de liniste, vehiculul dispune de un spatiu suplimentar pentru picioare, de 186 mm, care asigură un confort îmbunătățit.

Range Rover

RANGE ROVER PHEV

În modul complet electric (EV) modelul PHEV asigură o deplasare extrem de silențioasă, iar pentru un rafinament suplimentar, garantează trecerea fără întreruperi între propulsia electrică și cea pe benzină. Utilizând o combinație între motorul Ingenium Si4 avansat, de 2.0 litri, pe benzină, de 300 CP și un motor electric de 85 kW, modelul PHEV dezvoltă o putere de 404 CP și are emisii CO2 de 64 g/km. Din punct de vedere al capabilităților, modelul PHEV este exact și performant și permite depăsirea fără probleme a situațiilor dificile întalnite în off-road.

RR_FIFTY_21MY_170620_SP_16.jpg

RANGE ROVER FIFTY

​Pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare, Ediția Limitată Range Rover Fifty va fi produsă în numai 1.970 de exemplare, în semn de recunoaștere al anului lansării primului model Range Rover.​

Având la bază Range Rover Autobiography, Ediția Limitată Range Rover Fifty se remarcă printr-o serie de elemente exterioare specifice, de culoare Auric Atlas, precum și prin cele 2 modele de jante cu diametrul de 22 de inci. Ediția Limitată este personalizata cu inscripția „Fifty”, creată personal de Prof. Gerry McGovern OBE, directorul de design Land Rover, iar aceasta apare atât pe exteriorul vehiculului, cât și în interior, pe plăcuța de identificare „1 of 1970” de pe consola centrală, tetiere, planșa de bord și pragurile iluminate.

Range Rover

ACCESORII

Îmbunătățiți modelul Range Rover în orice moment, prin adăugarea de accesorii Land Rover. Personalizați vehiculul în funcție de nevoile personale, cu accesorii robuste și funcționale proiectate, testate și fabricate la aceleași standarde ridicate ca echipamentele originale. 

Range Rover

RANGE ROVER SV COUPE

Range Rover SV Coupé reprezintă apogeul gamei Range Rover. Cu siluetă dramatică în două uși, acest coupé captivant în patru locuri face aluzie la moștenirea sa legendară, fiind totodată modern și contemporan. Un lux desăvârșit, cu un design elegant și remarcabil, Range Rover SV Coupé este cel mai exclusivist Range Rover construit vreodată.

RR_21MY_INFOGRAPHIC_150720.jpg

NOUA FAMILIE DE MOTOARE

Cele mai noi motoare diesel Ingenium sunt alegerea perfectă pentru clienții care fac mulți kilometri și pentru cei care folosesc remorca regulat. Bazat pe arhitectura modulară a motorului din aluminiu Jaguar Land Rover, noile motoare diesel în linie sunt mai netede și mai rafinate decât generația anterioară și dispun de o tehnologie avansată de hibrid ușor de 48V pentru a îndeplini cele mai stricte reglementări globale privind emisiile. Acestea includ standardele Real Driving Emissions Step 2 (RDE2), care guvernează emisiile de oxid de azot (NOx), ceea ce face ca noul Range Rover să fie printre primele SUV-uri de lux și performanță de dimensiuni complete din lume care să fie disponibile cu certificate  diesel - RDE2. Motoarele extrem de eficiente oferă răspunsuri îmbunătățite prin recoltarea și stocarea energiei generate în timpul decelerării și redistribuirea inteligentă pentru a ajuta motorul la accelerare.

Range Rover

BROȘURĂ

Explorați gama Range Rover și descoperiți combinația perfectă de rafinament, design elegant și confort.

RR50_Henry_Poole_270820_04.jpg

Găsește și comandă

Descoperă stocul actual BRIT Motor AG.