RANGE ROVER

Rafinament fără egal

Designul este simplu, elegant și mai modern, cu grila de radiator, bara față și capota motor noi, alături de tevi de eșapament integrate și lumini cu LED noi.

EXTERIOR

Cu cele trei linii clasice, Range Rover este inconfundabil. Designul consacrat al caroseriei coboară ușor, curbat, spre spate, iar utilizarea unor stalpi fini ai caroseriei, de culoare negru lucios, accentuează forma aerodinamică și elegantă a plafonului.

INTERIOR

Foarte confortabil, rafinat și perfect finisat. Detaliile, ornamentele noi și finisajele îmbunătățesc senzația de rafinament desăvârșit la bordul modelului Range Rover. Interiorul a fost conceput pentru a asigura un confort fără egal. Materialele fine, precum pielea Semi-Aniline, sunt utilizate din abundență, scaunele sunt mai late, iar consola centrală nouă, cu un design simplificat, este proiectat pentru a asigura o ergonomie îmbunătățită.

TRAVERSAREA VADURILOR

Range Rover poate traversa vaduri cu o adancime maximă de 900mm. Sistemul de detectare a adâncimii vadului, disponibil opțional, utilizează senzorii din oglinzile retrovizoare exterioare, pentru a vă informa dacă adâncimea vadului se apropie de limita maximă. Sistemul de comandă asigură informații în timp real și este util mai ales dacă afară este întuneric.

RAFINAMENT DESĂVÂRȘIT

Range Rover cu ampatament lung are o personalitate aparte, este perfect proiectat și bine proporționat. Cu plafon panoramic în echiparea standard, acest tip de caroserie este mai lung cu 200mm, pentru a asigura un habitaclu și mai elegant. Pasagerii pot călători în propria oază de liniste, vehiculul dispune de un spatiu suplimentar pentru picioare, de 186 mm, care asigură un confort îmbunătățit.

RANGE ROVER PHEV

În modul complet electric (EV) modelul PHEV asigură o deplasare extrem de silențioasă, iar pentru un rafinament suplimentar, garantează trecerea fără întreruperi între propulsia electrică și cea pe benzină. Utilizând o combinație între motorul Ingenium Si4 avansat, de 2.0 litri, pe benzină, de 300 CP și un motor electric de 85 kW, modelul PHEV dezvoltă o putere de 404 CP și are emisii CO2 de 64 g/km. Din punct de vedere al capabilităților, modelul PHEV este exact și performant și permite depăsirea fără probleme a situațiilor dificile întalnite în off-road.

RANGE ROVER SV COUPE

Range Rover SV Coupé reprezintă apogeul gamei Range Rover. Cu siluetă dramatică în două uși, acest coupé captivant în patru locuri face aluzie la moștenirea sa legendară, fiind totodată modern și contemporan. Un lux desăvârșit, cu un design elegant și remarcabil, Range Rover SV Coupé este cel mai exclusivist Range Rover construit vreodată.

ACCESORII

Îmbunătățiți modelul Range Rover în orice moment, prin adăugarea de accesorii Land Rover. Personalizați vehiculul în funcție de nevoile personale, cu accesorii robuste și funcționale proiectate, testate și fabricate la aceleași standarde ridicate ca echipamentele originale. 

BROȘURĂ

Explorați gama Range Rover și descoperiți combinația perfectă de rafinament, design elegant și confort.

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI