top of page
dual brand 1.jpg

Programul RABLA 2022

 

Descoperă ofertele Jaguar Land Rover în Program! Cere acum oferta pentru modelul tău preferat.

Alege dintr-o gamă variată de modele, pe cel care ți se potrivește și beneficiezi de avantajele Programului Rabla Plus.

 

BRIT Motor AG, Dealer și Service Autorizat Jaguar Land Rover, oferă în permanență cele mai înalte standarde Jaguar Land Rover, astfel încât să beneficiezi de servicii de o calitate excepțională.

MODELELE PLUG-IN HYBRID

J-horz.jpg

Prin îmbinarea unui motor cu ardere internă și a unui motor electric, în vederea optimizării eficienței și performanțelor, vehiculele PHEV oferă cele mai importante avantaje ale ambelor tehnologii. În modul complet electric (EV) modelul PHEV asigură o deplasare extrem de silențioasă, iar pentru un rafinament suplimentar, se remarcă prin trecerea fără întreruperi între propulsia electrică și cea pe benzină. Din punct de vedere al capabilităților, modelul PHEV este exact și performant și permite depășirea fără probleme a situațiilor dificile întâlnite în off-road, cum ar fi traversarea vadurilor sau zăpadă adâncă.

Explorați gama de modele plug-in hybrid.

MODELUL JAGUAR 100% ELECTRIC

Jag_I-PACE_21MY_Exterior_Charging_Indus

Corelând performanțele propulsiei electrice cu elementele de design specifice Jaguar, modelul I‑PACE pune la dispoziție un pachet care include serviciile și asistența oferite întotdeauna de Jaguar. Fiind un vehicul cu zero emisii de noxe, I‑PACE beneficiază de avantaje suplimentare, cum ar fi accesul la stimulente și avantaje oferite de guvern, autoritățile locale și companiile care susțin adoptarea vehiculelor electrice.

Bateria de 90 kWh a modelului I‑PACE este proiectată pentru longevitate și permite exploatarea prelungită la putere maximă. Poziționarea bateriei între punți asigură vehiculului un centru de greutate coborât, care favorizează dinamica vehiculului și asigură modelului I‑PACE un comportament sportiv. 

Modelul I‑PACE este propulsat de 2 motoare electrice acționate sincron, cu magneți permanenți, integrate în punțile față și spate. Acestea dezvoltă o putere de 400 CP și un cuplu de 696 Nm, disponibil instantaneu. Cu ajutorul tracțiunii integrale incorporate, modelul I‑PACE are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde.

BRIT Motor AG Jaguar Land Rover App

BRIT App.jpg

Descoperă aplicația BRIT Motor AG, Dealer și Service Jaguar Land Rover, disponibilă gratuit,  pentru Android, iOS si Huawei AppGallery „BRIT Motor AG Jaguar Land Rover”, aceasta facilitează procesul de asistență rutieră, comercială și de service pentru conducătorii auto, oferindu-le în permanență o conexiune cu echipa BRIT Motor AG și lumea autoturismelor britanice Jaguar și Land Rover.

Abordarea din spatele proiectului este una orientată către utilizator, venind în întâmpinarea nevoilor diverse ale acestuia și oferind soluții inovative pentru toate interacțiunile sale ce au de-a face cu autoturismul său actual sau viitor.

apple.png
Google_Play-512.png
Huawei-Symbol.png

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Prin completarea şi transmiterea formularului, vom primi informaţiile tale personale pentru a te contacta.

bottom of page