LR_DEF_20MY_90_110_Static FACEBOOK.png

* Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

DEFENDER - Capabil de lucruri mărețe

Cu un spirit capabil, Defender face posibilă alegerea oricărei destinații. 

Modelul poate face față condițiilor de deplasare extreme și este de încredere în toate condițiile, de la jungla urbană, la nisipuri mișcătoare și zone înghețate.

desert.jpg
padure.jpg
aer.jpg
ciment.jpg
defender.jpg
PACHET EXPLORER

Urmați-vă drumul, indiferent de suprafața de rulare. Pachetul Explorer echipează modelul Defender pentru a vă permite să vă depasiți limitele și să ajungeți în locuri inedite. 

PACHET ADVENTURE

Lasați-vă purtat de pasiuni pe noi teritorii. Pachetul Adventure care echipează modelul Defender vă permite să părăsiți drumurile cunoscute și să vă aventurați în natură.

PACHET COUNTRY

Nu pierdeți vremea să vă curățați bocancii. Modelul Defender cu pachet Country este pregătit pentru condiții nefavorabile și face din fiecare călătorie o experiență memorabilă.

PACHET URBAN

Cuceriți jungla urbană. Pachetul Urban care echipează modelul Defender vă permite să vă remarcați în oraș prin stilul atrăgător, echilibru și încredere.

LR_DEF_20MY_Interior_100919_21 (1).jpg

Design și Tehnologie Încorporată

Cu design exterior și interior complet noi, precum și o gamă de sisteme de asistență și conectivitate de ultimă generație, întotdeauna activ și pregătit.

La interior, designul habitaclului extrem de funcțional este marcat de elemente structurale și tehnologii ale secolului 21, care includ noul sistem infotainment Pivi Pro de ultimă generație. Ecranul tactil este mai intuitiv și mai ușor de utilizat, în timp ce designul său always-on garantează răspunsuri aproape instante.

Untitled-2.jpg

Pentru o ofertă personalizată și mai multe informații, te invităm să completezi formularul de mai jos.

DISCLAIMER

 

Consum combustibil combinat (echivalent WLTP) 8,9 - 9,0l/100km pentru motorizarea diesel 2.0L D200 AWD transmisie automată, 5 locuri.
Emisii CO2 mixte (echivalent WLTP) 234 - 236 g/km.