NOUTĂȚILE JAGUAR LAND ROVER

Un simbol reinventat pentru secolul 21: Noul Land Rover Defender

 • Noul 4x4 își face prima apariție coborând o pantă extrem de înclinată, la 42 grade, transmisă în direct publicului din întreaga lume

 • Zara Tindall, medaliată olimpică pentru echitație și Kenton Cool, alpinist profesionist, confirmă capabilitățile noului model

 • Durabilul Defender 110, cu Kenton Cool la volan, ajunge în Valea Castelelor din Kazakhstan, unul din cele mai izolate locuri de pe pământ

 • Anul viitor, noul Defender se va alătura programului mondial de testare al flotelor Disaster Response, al Federației Internaționale a Societăților de Cruce Roșie și Semilună Roșie

 • Opțiuni avansate mild-hybrid și plug-in, precum și motoare puternice și eficiente pe benzină și diesel.

 • Prețul orientativ de comercializare pentru Defender 90 incepe de la 53.200 euro cu TVA si de la 59.000 euro cu TVA pentru Defender 110.

 • Pentru Defender există posibilitatea de a alege între patru pachete de accesorii distincte. 

Prezentarea generală a produsului:

 • Incomparabil, imposibil de oprit: Un simbol reinventat pentru secolul 21

 • Design funcțional, creat pentru a încânta: Inteligent și cu un design ușor de recunoscut, care păstrează principalele elemente Defender

 • Expert de talie mondială off-road și on-road: Abilitatea în teren este indiscutabilă, oferind confort pe orice suprafață, chiar și pentru călătorii de lungă durată

 • Pare dur, este dur: Durabila și noua arhitectură D7x proiectată pentru a rezista procedurii de testare în condiții extreme, este mai presus și dincolo de standardul normal pentru SUV-uri și autoturisme

 • Tehnologia secolului 21: Introduce noul infotainment Pivi Pro cu o interfață mai intuitivă și actualizări Software-Over-The-Air pentru a furniza permanent cele mai noi programe informatice, oriunde în lume

 • Modele: Defender 110, disponibil cu 5+2 locuri și patru Pachete de Accesorii distincte (Explorer, Adventure, Country și Urban) și cu 170 de accesorii individuale, va fi completat de un Defender 90 mai mic și modele comerciale versatile

 • Eficiență în esență: Sisteme de propulsie electrificate introduse pe Defender cu opțiuni avansate mild-hybrid și plug-in hybrid (PHEV), cât și cu motoare puternice și eficiente pe benzină și diesel.

 • Interior modern: Interiorul funcțional, durabil și flexibil este unic, cu elemente structurale expuse și o strapontină frontală centrală – perfect pentru aventuri trăite în familie

 • Tehnologie inteligentă off-road: Tehnologia inovatoare Terrain Response a modelelor Land Rover adaugă noul mod Wade, care oferă informații la trecerea prin apă, în timp ce funcția configurabilă Terrain Response permite șoferului să își regleze setările cu mai multă precizie

 • Gata de expediție: O sarcină utilă maximă de până la 900 kg, o sarcină statică aplicată acoperișului de până la 300 kg, o capacitate de remorcare de 3.720 kg* și o adâncime pentru trecere prin vad de până la 900 mm, se îmbină pentru a face noul Defender cel mai bun partener 4x4 pentru aventuri.

 

 

Marți 10 septembrie 2019, Frankfurt, Germania – Land Rover a dezvăluit Noul Defender, la Salonul Auto de la Frankfurt, cu o demonstrație live a capabilității sale.

 

Noul 4x4 și-a făcut prima apariție, în cadrul salonului, coborând o pantă extrem de înclinată de 42 de grade - o performanță transmisă în direct audienței globale. Noul Defender, imposibil de oprit, este cel mai capabil și durabil Land Rover construit vreodată, iar debutul său de la Frankfurt a marcat sfârșitul primei sale aventuri din Valea Castelelor în Canionul Charyn, Kazakhstan.

Noul Defender completează dinastia Land Rover, îmbinând luxul inegalabil și rafinamentul familiei Range Rover cu versatilitatea SUV-urilor Discovery. Va fi disponibil în variantele de caroserie 90 (cu până la șase locuri ) și 110 ( cu cinci, șase sau 5+2 locuri).

 

Gama Defender cuprinde echiparile S, SE, HSE, First Edition și vârful de gamă Defender X. Defender este cel mai personalizabil model Land Rover de până acum, datorită celor patru Pachete de Accesorii distincte. Fiecare dintre pachetele Explorer, Adventure, Country și Urban îi oferă modelului un caracter distinct, care să ajute proprietarii să profite din plin de el. Echiparea First Edition, care dispune de specificații unice, va fi disponibilă pe durata primului an de producție.

 

 

La Frankfurt, a fost prezentată familia Defender, împreună cu modelul comercial durabil și versatil, care va fi disponibil pe caroseriile 90 și 110, începând cu anul viitor.

 

Un simbol reinventat

Având o siluetă distinctivă, noul Defender este ușor de recunoscut, oferind unghiuri de atac și degajare excelente.

Gerry McGovern, Director de Proiectare, Land Rover, a spus: „Noul Defender își respectă trecutul, dar nu este limitat de acesta. Noul Defender este perfect adaptat epocii și cerințelor sale. Personalitatea sa unică este accentuată de silueta distinctivă și proporțiile optime, care îl fac să fie foarte dorit, dar și foarte puternic – un 4x4 convingător din punct de vedere vizual, care își poartă designul și integritatea tehnică cu un angajament fără compromisuri.”

Noua arhitectură Land Rover  D7x, proiectată pentru conditii extreme, se bazează pe o construcție ușoară din aluminiu monoque pentru a crea cea mai dură caroserie produsă vreodată de brand.

De trei ori mai dur decât tradiționalele metode de construcție body-on-frame, a fost proiectat pentru a rezista procedurilor de testare în condiții extreme și oferă fundamentele perfecte pentru suspensia complet independentă pneumatică sau cu arcuri elicoidale, în timp ce susține cele mai noi sisteme de propulsie electrificate.

Selecția de motoare avansate pe benzină și diesel asigură faptul că Noul Defender are puterea, controlul și performanța în orice mediu, în timp ce un sistem de propulsie plug-in hybrid (PHEV) se va alătura anul viito gamei, oferind perspectiva unui progres silențios.

Noul Defender dispune de tracțiune integrală permanentă, capacitate maximă de remorcare de 3.500 kg și o sarcină statică maximă pe acoperiș de 300 kg, făcându-l să fie partenerul perfect pentru aventură.

Defender este, de asemenea, primul Land Rover care dispune de funcția Configurable Terrain Response, ce oferă șoferilor posibilitatea de a comuta între setări pentru a se adapta cu mai multa precizie la  condiții. Noua optiune Wade permite optimizarea vehiculului pentru traversarea vadurilor adânci – oferind clienților și mai multă încredere atunci când au de-a face cu drumuri și poteci inundate. Defender are o adâncime maximă de trecere prin vad de până la 900 mm.

La interior, designul habitaclului extrem de funcțional este marcat de elemente structurale și tehnologii ale secolului 21, care includ noul sistem infotainment Pivi Pro de ultimă generație. Ecranul tactil este mai intuitiv și mai ușor de utilizat, în timp ce designul său always-on garantează răspunsuri aproape instante. În plus, tehnologia Software-Over-The-Air cu 14 module individuale capabile să primească actualizări de la distanță, asigură faptul că utilizatorii Defender beneficiază întotdeauna de cele mai noi programe informatice, oriunde în lume.

Nick Rogers, Director Executiv, Proiectarea Produselor, Jaguar Land Rover, a spus: „Am îmbrățișat capabilitatea uimitoare și interiorul minimalist, funcțional al modelului Defender, pentru a reinventa acest adevărat simbol și a-l adapta pentru secolul 21. Noul Defender ne oferă libertatea de a face lucrurile diferit, de a ne împinge limitele și de a atinge obiective la care nu ne puteam gândi, fără a pierde caracterul și autenticitatea modelului original. Am avut de la început o obsesie absolută pentru funcționalitate, de la alegerea materialelor potrivite până la conectivitatea de ultimă generație. Rezultatul nu este doar cel mai capabil Land Rover produs vreodată, dar și un vehicul cu adevărat confortabil, modern, pe care oamenii vor iubi să îl conducă."

 

Jaguar I-PACE este mașina anului 2019, în Europa

 • Jaguar I-PACE a câștigat premiul “European Car of the Year”- Mașina anului 2019, în Europa;

 • 60 de jurnaliști de profil au ales SUV-ul electric Jaguar în detrimentul altor șase finaliști;

 • Până în prezent, vânzările din Europa reprezintă 75% din volumul* global de vânzări I-PACE;

 • Serviciul public de încărcare Jaguar oferă acces ușor la peste 85.000 de puncte de încărcare, din întregul continent;

 • Cu un an în urmă, I-PACE a câștigat 55 de premii la nivel global de la lansarea sa.

 

Jaguar I-PACE a fost desemnată Mașina Anului în cadrul competiției European Car of the Year Awards 2019. Acesta este primul an când Jaguar a câștigat premiul râvnit de întreaga industrie, la nivel european. Juriul European Car of the Year este compus din 60 de jurnaliști de profil din 23 de țări, iar premiul recunoaște inovația tehnică, designul, performanța, eficiența și raportul calitate preț.

Prof. Dr. Ralf Speth, Chief Executive Officer, Jaguar Land Rover, declară: “Suntem extrem de mândri de faptul că primul nostru autovehicul electric este de asemenea și primul Jaguar care a câștigat European Car of the Year. I-PACE a fost proiectat și dezvoltat în Marea Britanie de la zero. Din punct de vedere tehnologic, este cel mai avansat vehicul electric alimentat de baterie. Schimbă cu adevărat regulile jocului! Premiul European Car of the Year este o adevărată onoare și recunoaștere pentru echipa noastră globală.”

Proiectat și dezvoltat în Marea Britanie, Jaguar I-PACE cunoaște un adevărat succes de vânzări la nivel mondial, cu peste 8.000 de livrări către clienți până în prezent - 75% dintre acestea în Europa*.

Nimic nu se compară cu aspectul pe șosea sau felul în care se conduce I-PACE. Acesta a fost proiectat pentru a maximiza toate avantajele unui motor cu propulsie electrică și ale unei arhitecturi din aluminiu, dovedind performanța unei mașini sport și utilitatea unui SUV.

I-PACE a primit 55 de premii la nivel mondial de la lansarea sa, în urmă cu un an, printre care și Mașina Anului în Germania, Norvegia și Marea Britanie, EV of the Year oferit de revista TopGear, Mașina Verde a Anului în China și ECOBEST Award oferit de Autobest.

*Cifre aferente la 31 Ianuarie 2019

”BRIT Motor AG Jaguar Land Rover„

Noua aplicație mobilă, disponibilă gratuit, pentru Android și iOS

BRIT Motor AG, Dealer și Service Jaguar Land Rover, lansează noua aplicație mobilă, disponibilă gratuit, pentru Android și iOS „BRIT Motor AG Jaguar Land Rover”, acesta facilitează procesul de asistență rutieră, comercială și de service pentru conducătorii auto, oferindu-le în permanență o conexiune cu echipa

BRIT Motor AG și lumea autoturismelor britanice Jaguar și Land Rover.

Abordarea din spatele proiectului este una orientată către utilizator, venind în întâmpinarea nevoilor diverse ale acestuia și oferind soluții inovative pentru toate interacțiunile sale ce au de-a face cu autoturismul său actual sau viitor.

Aplicația permite utilizatorilor acces facil la serviciul de asistență rutiera de urgență, dar facilitează și diversele programări pe care aceștia doresc să le stabilească pentru serviciile oferite de BRIT Motor AG, începând de la drive test, până la programări în service, solicitare de piese și accesorii, sau prezentarea unei oferte de buy back și vizualizarea stocului de autoturisme noi și rulate.

Aplicația BRIT Motor AG oferă utilizatorilor o interfață intuitivă, un design inovativ și minimalist. Este un mod simplu de a  fi conectat cu prestigioasa și legendara lume Jaguar Land Rover.

BRIT Motor AG te suprinde cu cele mai noi autoturisme Jaguar și Land Rover la

Auto Expo Spring Edition

Auto Expo Spring Edition va reprezenta pentru BRIT Motor AG, Dealer şi Service Autorizat Jaguar Land Rover, oportunitatea de a prezenta într-un cadru relaxant, tuturor vizitatorilor expoziției, noutățile din prestigioasa lume a mărcilor britanice de autoturisme.

Noul E-PACE,  primul SUV compact din familia Jaguar și Noul Range Rover Sport, cel mai agil și dinamic Range Rover, acum la un nou nivel de performață, vor fi noutățiile acestei ediții. În completarea celor două autoturisme, în cadrul expoziției, vor fi prezente și Jaguar F-PACE, un SUV extrem de rafinat și performant și avangardistul Range Rover Velar.

Range Rover Velar a primit distincția de cea mai frumosă mașină din lume

Modelul Range Rover Velar a fost desemnat cea mai frumoasă maşină din lume, câștigând titlul World Car Design of the Year, în cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards, care s-a desfășurat la New York.

Ajunsă la a 14-a ediție, competiția Mașina Anului (World Car Awards) este cea mai importantă de acest gen la nivel mondial pentru al cincilea an consecutiv, conform raportului publicat de Prime Research pentru anul 2017. Competiția a fost inaugurată în 2003 și lansată oficial în ianuarie 2004, pentru a prezenta realitatea pieței la nivel global și pentru a recunoaște și recompensa excelența în domeniul auto la nivel internațional.

Succesul modelului Velar precedă dubla victorie a modelului Jaguar F-PACE, din 2017. Lansat anul trecut și denumit după numele de cod al conceptelor originale Range Rover de la sfârșitul anilor 1960, Velar se poziționează între Range Rover Evoque și Range Rover Sport.

Proiectat, realizat și fabricat în Marea Britanie, Velar se remarcă prin funcționalitate și conectivitate. În plus, dispune de toate capabilitățile specifice gamei de modele Range Rover. Cele mai noi tehnologii și utilizarea unor materiale cu un grad ridicat de sustenabilitate permit acestui SUV să facă față oricărei situații.