NOUTĂȚILE JAGUAR LAND ROVER

1,5 milioane de motoare: Jaguar Land Rover celebrează cu un motor mai „curat”

 • Au fost produse peste 1,5 milioane de motoare Jaguar Land Rover Ingenium.

 • Fabrica de motoarelor găzduiește o gamă completă de tehnologii pentru motoarele Ingenium.

 • Un nou motor diesel de șase cilindri se alătură familiei Ingenium, care include, de asemenea, unități de acționare electrică asamblate la Wolverhampton, Marea Britanie.

 • Unitatea de producție inovatoare susține trecerea la electrificare și face parte din misiunea Destination Zero a companiei.

Fabrica de motoare din Wolverhampton, Marea Britanie, produce familia ultra-eficientă Ingenium, oferind o gamă de propulsoare curate și electrificate pentru toate modelele Jaguar și Land Rover.

Familia avansată Ingenium, care include o serie de motoare diesel, benzină și electrice, rafinate și eficiente, sunt construite pentru a maximiza performanța, reducând în același timp impactul asupra mediului și costurile de funcționare pentru clienți. Dezvoltate și fabricate în Marea Britanie, Jaguar și Land Rover, toate modelele de motoare din aluminiu Ingenium sunt modulare, flexibile și scalabile, cu tehnologii de bază comune.

Ultima completare a gamei Ingenium este motorul diesel cu șase cilindri, care oferă performanțe, confort și eficiență îmbunătățite, alimentând noul Range Rover și noul Range Rover Sport. Motorul diesel avansat Ingenium, cu tehnologie hibrid ușoară, se alătură gamei proprii și eficiente de motoare benzină cu șase cilindri, patru cilindri pe benzină și diesel fabricate la West Midlands.

Familia Ingenium în evoluție și eficientă susține angajamentul pe termen lung al companiei de a reduce emisiile de CO2 ale vehiculelor și de a îmbunătăți economia de combustibil pe întreaga gamă de vehicule. Aceasta face parte din misiunea sa, Destination Zero, și angajamentul de a reduce emisiile și de a face mediile mai curate printr-o inovație continuă.

Jaguar Land Rover va continua să dezvolte tehnologia sa Ingenium, va continua să avanseze electrificarea liniei sale de modele și să stabilească un concept de soluții de propulsie cu celule de hidrogen. Centrul găzduiește, de asemenea, ansamblul de unități de acționare electrică (EDU), oferind o flexibilitate deplină între noile motoare pe benzină și diesel și EDU-uri pentru clienții care doresc să treacă de la vehiculele convenționale la cele electrificate.

Fabrica de motoare din Wolverhampton este completată de un ecosistem „electrific” în creștere în Midlands, cu centrul de asamblare a bateriilor inovatoare și avansate din punct de vedere tehnologic, la Hams Hall, care asamblează bateriile PHEV și BEV. Împreună, vor alimenta următoarea generație de vehicule electrificate Jaguar și Land Rover.

Jaguar I-PACE este acum mai inteligent, mai bine conectat și mai rapid de încărcat

 • I-PACE, SUV electric performant: acum cu un sistem multimedia nou, încărcare AC trifazică și tehnologii noi pentru asistența șoferului

 • Sistem multimedia Pivi Pro: la fel de rapid și ușor de utilizat ca un smartphone, cu sistem de navigație inteligent care poate indica locația celei mai apropiate stații de încărcare, costul și durata operațiunii

 • Încărcare mai rapidă la domiciliu: stația de încărcare domestică de 11 kW (AC) pentru curent trifazic încarcă într-o oră cu un curent care permite parcurgerea a 53 km (WLTP)

 • Performanțe și autonomie excepționale: accelerație de la 0 la 100 km în numai 4,8 secunde și o autonomie maximă de 470 km (WLTP)

 • Conectivitate îmbunătățită: Posibilitatea conectării unui SIM dual-modem cu abonament de date 4G, încărcare wireless a dispozitivelor, Spotify încorporat și posibilitatea conectării prin Bluetooth a 2 telefoane în același timp

 • Tehnologie de siguranță perfecționată: O camera video 3D surround și oglinda retrovizoare ClearSight asigură o vizibilitate îmbunătățită

 • Confort îmbunătățit pentru pasageri: ionizarea aerului din habitaclu cu filtrare PM2.5 captează particulele foarte fine și substanțele alergice. Modelul I-PACE poate filtra aerul din habitaclu în timp ce se încarcă, înainte de a porni la drum

 • Design mai personalizat: finisaj grilă de culoare Atlas cromat în echiparea standard, gamă de culori extinsă și jante de 19 inci

 • Pachet Bright, disponibil opțional: accentuează design-ul unanim apreciat al modelului I-PACE, care in 2019 a fost desemnată mașina anului la nivel mondial

 • Actualizare prin wi-fi îmbunătățită a software-ului: sistemele precum cel multimedia, cel care gestionează bateria sau încărcarea pot fi actualizate de la distanță, astfel permițând evoluția în timp a acestui model

Pitești, 24 iunie 2020: I-PACE – primul SUV Jaguar electric din lume, oferă acum un sistem multimedia nou, rapid și intuitiv, și permite încărcarea mai rapidă, astfel încât deținerea și condusul unui vehicul electric vor fi mai simple ca niciodată.

De la lansare, modelul I-PACE a câștigat peste 80 de premii internaționale, printre care „Mașina Anului 2019”, „Cel mai bun design” și „Cel mai ecologic automobil”, consolidându-și poziția de model care a schimbat regulile pentru a deveni primul și cel mai bun automobil electric din această clasă.

Cu 2 motoare electrice proiectate de Jaguar pe fiecare punte, care dezvoltă împreună o putere de 400 CP și un cuplu de 696 Nm, o structură din aluminiu și un centru de greutate jos, I-PACE oferă un echilibru perfect între tracțiunea integrală, rafinament, lux și agilitate.

I-PACE: pe scurt

Jaguar I-PACE include acum și mai multe tehnologii, astfel încât condusul unui vehicul electric să fie mai simplu și mai plăcut ca niciodată. Acesta este primul Jaguar echipat cu noul sistem multimedia Pivi Pro. La fel de intuitiv de utilizat ca un smartphone, Pivi Pro este rapid și agil, cu navigație EV îmbunătățită, care poate indica dacă stațiile de încărcare din apropiere sunt disponibile sau ocupate, costul încărcării și cât durează încărcarea (în funcție de piață).

I-PACE dispune acum în echiparea standard de un încărcător de 11 kW încorporat, care asigură clienților accesul la sursele de alimentare cu tensiune trifazice, ce permit o încărcare mult mai rapidă: în cazul conectării la o stație de alimentare de 11 kW, bateria se încarcă într-o oră cu un curent care permite parcurgerea a 53 km* (WLTP), iar încărcarea completă de la baterie descărcată durează acum numai 8,6 ore – ideal pentru încărcarea peste noapte, la domiciliu. Pe piețele unde nu este disponibil un curent trifazic, stațiile de 7 kW garantează, de asemenea, o încărcare competitivă și asigură într-o oră încărcarea bateriei cu un curent care permite parcurgerea unei distanțe de 35 km, iar încărcarea completă durează 12,75 ore. În timpul unei călătorii, un încărcător de 50 kW asigură încărcarea în 15 minute cu un curent care permite parcurgerea a 63 km, iar un încărcător de 100 kW, cu un curent care permite parcurgerea a 127 km, în același interval de timp.

Starea de bine a pasagerilor este amplificată printr-un sistem de ionizare a aerului din habitaclu, ce filtrează PM2.5 pentru a capta particulele foarte fine și substanțele alergice din aer. I-PACE poate să filtreze aerul din cabină și înainte de a porni la drum.

Design-ul exterior este îmbunătățit cu un finisaj al grilei față de culoare Atlas Grey, iar clienții beneficiază de o gamă mai extinsă de culori, de jante noi și de noul Pachet Bright, disponibil pentru toate modelele din gama I-PACE.

Alan Volkaerts, Vehicle Line Director, Jaguar I-PACE a declarat: „Când am dezvoltat modelul I-PACE, ne-am dorit ca acesta să fie cel mai apreciat si dorit vehicul electric din lume și să arătăm ce se întâmplă atunci când Jaguar realizează un automobil electric. Cred că ne-am îndeplinit aceste obiective ambițioase, iar acum am îmbunătățit conceptul inițial, cu un sistem multimedia nou, încărcare la curent trifazic și o tehnologie de care beneficiază atât șoferul, cât și pasagerii.

„De asemenea, am îmbunătățit subtil design-ul, cu grilă de culoare Atlas Grey și cu noul Pachet opțional Bright. I-PACE a fost primul SUV sport premium electric: fiecare schimbare pe care am făcut-o a fost pentru a ne asigura că rămâne în continuare de referință referință în clasa din care face parte.”

I-PACE: în detaliu

Mai inteligent, mai rapid și mai bine conectat: Noul sistem multimedia Pivi Pro este un element important al habitaclului spațios și luxos al modelului I-PACE. Instrumentele de bord virtuale, cu ecran HD cu diagonala de 12,3 inci, ecranele tactile superior și inferior, cu diagonala de 10, respectiv 5 inci.** și butoanele rotative haptice, multifuncționale, sunt corelate cu grafica clară, simplă și modernă, pentru a oferi utilizatorului o experiență autentică și intuitivă.

Inspirat de smartphone-uri, Pivi Pro este ușor de utilizat, iar procesorul puternic și pornirea rapidă permit sistemului să fie pregătit atunci când urcați la volan. Datorită bateriei de rezervă încorporate, inițializarea sistemului de navigație durează numai câteva secunde.

Meniul nou cu structură plană și intuitivă asigură utilizarea ușoară a sistemului, prin accesarea cu o singura atingere a echipamentelor și funcțiilor uzuale. Sistemul de navigație reproiectat înjumătățește numărul de pași necesari pentru setarea unei destinații, reducând distragerea atenției șoferului, iar clienții pot avea o imagine tip panoramă și mări sau micșora harta cu degetele, la fel ca pe un smartphone.

I-PACE include în prezent și un suport de încărcare wireless, disponibil opțional, amplasat sub consola centrală. Încărcarea wireless include și un amplificator de semnal, iar Pachetul Smartphone cu Apple CarPlay® este disponibil în echiparea standard, ca și tehnologia Bluetooth, care permite sincronizarea simultană a 2 telefoane.

Noul sistem multimedia Pivi Pro vă va ajuta să ajungeți la destinație mai rapid și mai odihnit. Sistemul de navigație utilizează algoritmi inteligenți, pentru a optimiza traseul și știe, de asemenea, să nu ofere ghidare vocală în zonele pe care le cunoașteți, iar hărțile vor fi întotdeauna actualizate, datorită funcției de actualizare prin wi-fi a software-ului (SOTA).

Stephen Boulter, Vehicle Engineering Manager, Jaguar I-PACE, a declarat: „Sistemul multimedia Pivi Pro simplifică utilizarea rețelelor de încărcare publice. Pe lângă indicarea locației stațiilor de încărcare, vă poate spune dacă sunt disponibile, cât costă utilizarea acestora și poate estima timpul de încărcare. Știm că majoritatea clienților încarcă modelul I-PACE la domiciliu, dar am dorit să facem încărcarea în timpul deplasării la fel de simplă – iar noul sistem multimedia Jaguar face posibil acest lucru.”

Prin posibilitatea de a adăuga automat stații de încărcare la traseu, dacă este cazul, Pivi Pro permite simplificarea suplimentară a procesului. Sistemul va selecta încărcătoarele optime, pentru a minimiza timpul total al călătoriei. La drum lung, Pivi Pro poate afișa, de asemenea, nivelul estimat al încărcării în momentul sosirii la fiecare punct intermediar.

Siguranță și confort:

I-PACE a fost proiectat pentru a garanta siguranța dumneavoastră și a familiei, obținând calificativul maxim, de 5 stele, la testele EuroNCAP.

Tehnologia de ultimă oră asigură protecția suplimentară a pasagerilor și participanților la trafic. Cu un sistem nou de camere video perimetrale 3D, care oferă o imagine de ansamblu în plan a zonei din apropiere și pericolelor potențiale, cu afișare pe ecranul tactil central, vizibilitatea este îmbunătățită semnificativ.

În habitaclu, oglinda retrovizoare ClearSight îmbunătățește siguranța și confortul, asigurând faptul că șoferul are întotdeauna o vizibilitate neobstrucționată în spate, chiar și cu 3 pasageri pe banchetă sau cu portbagajul de 656 de litri încărcat până la plafon.

ClearSight utilizează o cameră video cu lentilă cu unghi larg, conectată la un ecran de înaltă rezoluție, amplasat în oglinda retrovizoare, fără cadru. Un mic buton de pe oglindă permite șoferului să comute între imaginea oferită de oglinda standard și cea oferită de camera video.

Perfect integrată în modulul antenei montate pe plafon, camera video de înaltă definiție funcționează în toate condițiile, inclusiv de luminozitate scăzută, iar marginea protectoare și învelișul hidrofob permit o vizibilitate crescută.

Toți pasagerii beneficiază de un sistem de climatizare îmbunătățit, care asigură o încălzire sau o răcire inteligentă și eficientă independentă (până la 4 zone). Ionizarea aerului din habitaclu, proiectată pentru eliminarea substanțelor alergice, include acum și un sistem de filtrare, care captează particulele foarte fine – inclusiv particulele PM2.5 – pentru a îmbunătăți starea de sănătate și confortul pasagerilor. Un avantaj important al noului sistem de filtrare este că, în timpul încărcării, clienții pot utiliza sistemul de precondiționare al modelului I-PACE (care optimizează temperatura bateriei) și pentru a elimina din habitaclu substanțele alergice și particulele foarte fine, înainte de a porni la drum.

Clienții dispun de mai multe posibilități de personalizare:

Pachetul Bright accentuează design-ul incitant al modelului I-PACE, cu o ramă cromată pentru grila radiatorului, capace oglinzi exterioare Atlas Grey, rame geamuri din crom satinat și difuzor de aer spate Atlas Grey. Pachetul opțional Black, modern, este îmbunătățit cu ajutorul siglelor spate de culoare negru lucios.

Gama de culori actualizată include acum nuanțe precum Caldera Red, Portofino Blue, Eiger Grey sau Aruba.

Un model electric ușor de condus: Jaguar I-PACE a fost proiectat ca în fiecare moment șoferul să beneficieze de o liniște deplină și să se poată bucura fără nicio grijă de automobilul său electric.

 • Cu o autonomie maximă de 470 km (WLTP) asigurată de bateria de 90 kWh, clienții care nu parcurg zilnic o distanță prea mare trebuie să încarce modelul I-PACE doar o dată pe săptămână.

 • I-PACE are o garanție a bateriei de 8 ani sau 160.000 km..

 • Jaguar a dezvoltat aplicația iGuide, care permite găsirea cu ușurință și înțelegerea principalelor funcții și comenzi ale modelului Jaguar I-PACE. Aceasta ține rolul de manual de utilizare la purtător și se asigură că găsiți întotdeauna răspunsul la orice întrebare despre încărcare.

 • La încărcarea în locații publice, cablul de încărcare al modelului I-PACE se blochează pe poziție odată cu încuierea vehiculului și nu poate fi deconectat dacă vehiculul nu este descuiat, oferind libertatea de a face altceva în timpul încărcării.

 • Jaguar I-PACE dispune de un mod Eco, care permite creșterea autonomiei prin reducerea consumului de energie și încurajează un stil de condus mai eficient. De asemenea, acesta modifică ușor setările temperaturii aerului în habitaclu, recirculării aerului și altor funcții ale vehiculului. Puteți anula aceste modificări prin acționarea normală a fiecărei funcții sau prin modificarea setărilor din meniu.

Range Rover sărbătorește 50 de ani de inovații în domeniul luxului și tracțiunii integrale cu o nouă ediție limitată

Range Rover este cel mai apreciat SUV din lume și îmbină rafinamentul și luxul cu designul avangardist și capabilitățile excelente în teren accidentat

 • Originalul: Range Rover a fost primul 4x4 SUV de lux; la 50 de ani de la lansarea pe piață, rămâne standardul în materie de design, rafinament și inovație tehnologică

 • O gamă de modele SUV: În 50 de ani, primul Range Rover a evoluat în cea mai apreciată gamă de SUV-uri din lume – Range Rover Evoque, Range Rover Velar și Range Rover Sport.

 • Ediție specială: Range Rover sărbătorește 50 de ani de excelență în materie de design și tehnologie, cu o ediție specială, modelul Range Rover Fifty

 • Model aniversar: Limitat la 1.970 de unități la nivel global, pentru a marca anul 1970, în care s-a născut acest model. Printre opțiuni se numără 3 culori speciale, propuse de Divizia de Vehicule Speciale Land Rover (SVO)

 • Evoluția modelului Range Rover: Urmăriți evoluția modelului Range Rover aici.

Pitești, 17 iunie 2020 –  Range Rover sărbătorește 50 de ani de inovații, rafinament extraordinar și capabilități de neegalat, prin prezentarea noului Range Rover Fifty.

În momentul lansării, pe 17 iunie 1970, acest model a fost primul SUV de lux, iar 50 de ani mai târziu, Range Rover a evoluat într-o gamă de modele apreciate și capabile. Combinația perfectă între design, rafinament și inovații tehnologice a permis acestui model să ocupe poziția de lider în segmentul SUV-urilor de lux.

În cei 50 de ani de viață , Range Rover a adus numeroase inovații și a parcurs nenumărate trasee dificile. La momentul lansării a fost primul SUV echipat cu sistem de tracțiune integrală permanentă, iar în 1989 a fost primul 4x4 din lume echipat cu ABS. În 1992, a devenit primul 4x4 din lume echipat cu sistem de control electronic al tracțiunii (ETC) și suspensie pneumatică gestionată electronic – ce asigura confortul pentru care este atât de renumit Range Rover, atât pe șosea, cât și în off-road. În 2012, Range Rover a fost primul SUV din lume echipat cu o caroserie realizată integral din aluminiu, care a permis construirea unui model mai ușor, mai robust și mai economic.

Acesta a traversat dificila trecătoare „Darien Gap”, a fost primul vehicul expus la Muzeul Louvre de la Paris și a câștigat raliul Paris-Dakar – de 2 ori. Range Rover îmbină luxul, confortul și eleganța cu capabilitățile în off-road și performanțele pe șosea.

Capota tip scoică, haionul din 2 parți, plafonul plonjat caracteristic unui Range Rover și prizele de aer laterale inconfundabile asigură modelelor Range Rover actuale legătura cu anii 70. Acum, la 50 de ani de la lansare, este cel mai economic, tehnologizat, luxos și capabil în orice teren exemplar de până acum.

Pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare, Ediția Limitată Range Rover Fifty va fi produsă în numai 1.970 de exemplare, în semn de recunoaștere al anului lansării primului model Range Rover.

Având la bază Range Rover Autobiography, Ediția Limitată Range Rover Fifty se remarcă printr-o serie de elemente exterioare specifice, de culoare Auric Atlas, precum și prin cele 2 modele de jante cu diametrul de 22 de inci. Ediția Limitată este personalizata cu inscripția „Fifty”, creată personal de Prof. Gerry McGovern OBE, directorul de design Land Rover, iar aceasta apare atât pe exteriorul vehiculului, cât și în interior, pe plăcuța de identificare „1 of 1970” de pe consola centrală, tetiere, planșa de bord și pragurile iluminate.

Prof. Gerry McGovern OBE, directorul de design Land Rover a spus: “În lumea vehiculelor de lux, Range Rover a ieșit întotdeauna în evidență. Capacitățile sale unice și inovatoare împreună cu abordarea tehnologică fără egal au fost valorile pe care clienții noștri le-au admirat încă de la primul model lansat în 1970.”

Range Rover Fifty va fi disponibil în variantele de caroserie cu ampatament standard și lung, iar clienții vor putea opta pentru culori exterioare atent selectate precum Carpathian Grey, Rosello Red, Aruba sau Santorini Black. Într-un număr extrem de limitat, Divizia de Vehicule Speciale Land Rover (SVO) oferă modelul Range Rover Fifty și în una dintre cele 3 culori exterioare Heritage nemetalizate, preluate din paleta inițială Range Rover: Tuscan Blue, Bahama Gold și Davos White. Ediția Limitată Fifty va fi disponibilă cu motorizări diesel, pe benzină și chiar varianta PHEV P400e.

Aflat la a 4-a generație, cu peste 1 milion de exemplare vândute, Range Rover este cel mai luxos model de până acum. Designul sofisticat, inconfundabil și capabilitățile excelente în teren accidentat îi permit acestuia să fie la fel de performant și de relevant ca în 1970.

GAMA DE MODELE RANGE ROVER

După 3 decenii în fruntea segmentului SUV-urilor de lux, în 2005 a fost lansat modelul Range Rover Sport, un vehicul care îmbină agilitatea și caracterul sportiv cu luxul și capabilitățile modelului mai mare, Range Rover,. În 2010 a fost lansat modelul compact Range Rover Evoque, destinat unei clientele mai tinere și mai bine adaptat mediului urban.

În 2017 familia a primit un nou membru, Range Rover Velar, poziționat între Range Rover Sport și Range Rover Evoque. Cu un nume preluat de la primele prototipuri Range Rover, modelul Velar a completat gama Range Rover, cu un design minimalist și un habitaclu avansat din punct de vedere tehnologic.

ISTORIA RANGE ROVER

Zilele acestea sărbătorim 50 de ani de la lansarea primului model Range Rover, dar povestea nu începe aici. La mijlocul anilor '60, în încercarea de a revoluționa segmentul modelelor 4x4 recreative aflat în expansiune, directorul Rover pentru proiecte noi de vehicule, Charles Spencer „Spen” King (nepotul fondatorilor Land Rover), a conceput un model care a îmbinat confortul și calitățile pe șosea ale unei limuzine Rover, cu cele în off-road ale unui Land Rover.

Dezvoltarea primului station wagon de 100 in. a început în a doua parte a anilor '60, iar primul model a fost prezentat în 1970. Polivalența sa - deplasare pe autostradă, în off-road și chiar tractare fără efort - i-a asigurat o popularitate imediată. Modelul Classic inițial a fost considerat „o lucrare exemplară de design industrial” și a devenit primul vehicul expus la faimosul Muzeu Louvre de la Paris, în 1971.

Prima generație Range Rover (1970-1994) a fost disponibilă numai în varianta cu 2 uși. Pe parcursul celor 26 de ani de existență, modelul Classic a continuat să evolueze, prin prezentarea modelului cu 4 uși, în 1981 și a celui cu transmisie automată, în 1982. Primul Range Rover cu motorizare diesel a apărut pe piață în 1986.

A doua generație Range Rover, cunoscută ca P38A, a fost lansată în 1994 și putea fi recunoscută imediat datorită profilului inconfundabil, tip scoică, hayonul din 2 parți, plafonul plonjat caracteristic; toate acestea se regăsesc și in prezent. De asemenea, vehiculul se remarcă printr-un interior și mai luxos, fără însă a face rabat la capabilitățile pe șosea și în off-road. Totodată, era echipat cu suspensie reglabilă și un motor diesel de 2,5 litri sau V8 pe benzină de 3,9 și 4,6 litri, care asigurau performanțe mai bune decât până atunci.

A treia generație de Range Rover (2001-2012) a fost îmbunătățită semnificativ pe parcursul celor 11 ani de producție. Inovațiile tehnologice au inclus o caroserie monococă mai rigidă (care înlocuia șasiul separat de tip scară, specific modelelor 4x4) și suspensie complet independentă, cu perne pneumatice interconectate (la momentul respectiv aproape toate modelele 4x4 erau echipate cu punți rigide). Interioarele acestor vehicule erau inspirate de iahturile de lux, cu ornamente din lemn nobil și scaune pe care le regăsești la clasa întâi a aeronavelor, oferind suplimentar spațiu și lux.

În 2012 a fost lansată a patra și cea mai recentă generație Range Rover. A fost primul SUV echipat cu o caroserie ușoară, realizată integral din aluminiu, cu 420 de kg mai ușoară decât a modelului predecesor. Cu o multitudine de inovații în domeniul off-road, cum ar fi Terrain Response™ 2 automat și All-Terrain Progress Control (ATPC), a evoluat pentru a permite echiparea cu motorizări Ingenium noi, o versiune hibridă, cu conectare la priză și cu tehnologii multimedia și de siguranță inovatoare.

În ultimii 5 ani, vârful de gamă a fost reprezentat de Range Rover SVAutobiography, cel mai puternic și mai rafinat model Range Rover realizat vreodată. Acesta este fabricat de Divizia de Vehicule Speciale.

Land Rover, iar clienții pot alege între variantele Range Rover SVAutobiography și SVAutobiography Dynamic – cu motoare V8 puternice și interioare finisate luxos.

Despre Land Rover

Începând cu anul 1948, Land Rover realizează vehicule cu tracțiune integrală, care în timp s-au diversificat pentru a reprezenta toate clasele. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover.

Range Rover Sport, Range Rover Velar și Range Rover Evoque reprezintă etalonul pentru clasele din care fac parte, iar un procent de 80% din producție este exportat în peste 100 de țări.

Cascadorii cu Noul Land Rover Defender 110, în cel mai nou film James Bond:

No time to die

18 februarie 2020, Pitești, România: Colaborarea Land Rover cu cel mai recent film James Bond, No Time to Die, reprezintă o demonstrație a capacităților noului Defender pe teren accidentat.

“Am dezvoltat un nou standard de testare pentru Defender, cel mai dificil pe care l-am avut vreodată și exclusiv pentru acest vehicul. Forța fizică și durabilitatea sunt măsurate printr-o serie de provocări diferite, inclusiv un test de săritură peste un pod, care ne-a dat încrederea că putem furniza ceea ce are nevoie echipa de cascadori pentru a crea scenele din No Time To Die, fără modificări la structura caroseriei, în afară de instalarea unei cuști de protecție (roll cage),” a spus Nick Collins, Directorul liniei de vehicule Land Rover Defender.

Scena urmăririi din No Time To Die a fost condusă de coordonatorul de cascadorii Lee Morrison, care a lucrat cu Chris Corbould, câștigător al premiului Oscar și tehnician de efecte speciale pentru vehicule de acțiune.

“Rolul Defender-ului a fost dus mai departe decât am crezut că este posibil, pentru a obține emoție maximă și pentru a le arăta fanilor provocările dure cu care ne confruntăm în timp ce producem o scenă de urmărire incredibilă, pe care aștepti cu nerăbdare să o vezi în filmul No Time To Die, a menționat Lee Morrison.

Mai mult, Lee Morrison a ales-o pe Jessica Hawkins din seria Formula 3W după ce i-a remarcat potențialul, oferindu-i ocazia să joace în No Time To Die, primul ei film.

“Nu e nimic mai entuziasmant decât să fii șofer cascador într-un film cu James Bond și e o onoare să particip la acest film incredibil la volanul noului Defender,” a declarat Jessica Hawkins.

Din culise: Video-ul cu Land Rover Defender de la repetiții, inclusiv un salt de 30m, poate fi văzut aici.

 • Capacitate de neoprit: Tehnologia inovatoare off-road dezvoltată de Land Rover și durabilitatea extremă au făcut din noul Defender opțiunea cea mai potrivită pentru scena urmăririi din cel mai nou film James Bond, No Time to Die. Filmul va avea premiera și în România în luna aprilie 2020.

 • VIN 007: La realizarea filmului No Time to Die s-au folosit 10 mașini Defender, inclusiv al șaptelea Defender ieșit de pe linia de producție, VIN 007

 • La mare căutare: De la lansarea noului Defender, în septembrie 2019, Land Rover s-a bucurat de un interes fără precedent în cererile pentru noul model, gata să depășească oferta existentă. Primii clienți își vor primi cheile începând cu primăvara anului 2020.

NOTE PENTRU REDACTORI:

Echipa de designeri Land Rover a lucrat îndeaproape cu tehnicianul de efecte speciale și vehicule de acțiune Chris Corbould pentru specificațiile vehiculelor Defender folosite în film. Vehiculele Defender folosite în No Time to Die au fost primele mașini ieșite de pe linia de producție din fabrica Land Rover, Nitra din Slovacia, și se bazează pe modelul Defender 110 X Black Santorini, cu elemente negre, jante de 20 inch cu finisaj închis la culoare și anvelope off-road.

Land Rover s-a bucurat de un parteneriat îndelungat cu EON Productions la filmele cu Bond, începând din anul 1983, când un Range Rover Convertible a apărut în Octopussy.

În filmul din acest an apar unele dintre cele mai prestigioase modele Land Rover. Pe lângă cele 10 vehicule Defender, în No Time to Die mai vedem și Range Rover Sport SVR, Land Rover seria III și Range Rover Classic. 

Jaguar lansează noul F-TYPE

 • Noul design: F-TYPE evoluează într-o formă mai sculptată și recognoscibilă a mașinii sport definitorii Jaguar

 • Materialele luxoase, lucrătura precisă și detaliile atractive definesc interiorul concentrat pe șofer

 • Noul panou de bord virtual HD de 12,3 inci și sistemul audio Meridian contribuie la experiența de condus

 • Noul Jaguar F-TYPE R are 575CP cu un motor V8 și ajunge de la 0 la 100 km pe oră în doar 3,7 secunde. Este prevăzut cu șasiu si suspensie îmbunătățite, bare anti-ruliu, direcție asistată electric și stiluri noi de jante

 • Noile modele V8 450CP vin cu tracțiune spate și integrală – cu o dinamică adaptată pentru o performanță exploatabilă

 • Cu ajutorul informațiilor primite de la Jaguar XE SV Project 8, transmisia Quickshift a fost recalibrată în mod minuțios pentru o schimbare mai rapidă și mai evidentă a treptelor de viteză

 • First Edition cu pachetul de design exterior, plafon exterior contrastant negru, jante unice de 20 inci, scaune Performance cu piele Windsor și 12 direcții de reglare și monogramă cusută

 • Disponibil pentru comandă, în România, începând cu 2020

 

Noul Jaguar F-TYPE arată mai frumos ca niciodată și încorporează ADN-ul designului Jaguar în cea mai pură formă a sa. Mașina sport oferă un echilibru perfect între performanță și satisfacția șoferului, ce constă într-un design mai agresiv și un habitaclu definit de materiale luxoase.

Gama de motoare puternice include opțiuni cu patru și opt cilindri, toate adaptate la transmisiile Quickshift cu opt viteze și control manual, cu ajutorul padelelor montate pe volan.

De asemenea, noul F-TYPE oferă o tehnologie concentrată pe nevoile șoferului, care include un panou de bord TFT de 12,3 inci de înaltă definiție cu informații configurabile, un sistem infotainment Touch Pro, posibilitatea actualizării de software over-the-air, astfel încât să fie mai confortabil pentru client, fără a fi nevoie să viziteze un retailer. Cele două sisteme audio Meridian permit o reproducere îmbunătățită a sunetului.

Julian Thomson, Director de Design Jaguar, a declarat: „Proiectarea celui mai frumos vehicul sport, cu o puritate, proporție și prezență care sunt negreșit specifice Jaguarului: aceasta a fost provocarea pe care ne-am impus-o. Noul F-TYPE este mai spectaculos ca niciodată, cu o claritate și mai sporită a obiectivului cu privire la fiecare linie, suprafață și funcție, încorporând ADN-ul adevăratului design Jaguar.

Tehnologiile de vârf, materialele și finisajele de lux conferă o estetică funcțională, într-un interior care va încânta șoferul și pasagerul deopotrivă, chiar înainte de pornirea motorului și începerea călătoriei. Jaguar produce mașini sport de peste 70 de ani și tocmai această moștenire bogată a inspirat echipa să creeze ceva cu adevărat extraordinar.”

Designul premiat al modelului F-TYPE a evoluat concentrându-se pe mai multă puritate și disciplină și o formă perfect sculptată. Farurile Pixel LED, foarte subțiri*, cu lumini de zi cu design actualizat în forma literei „J”  și indicatoarele de direcție, se integrează perfect în suprafața din „metal lichid” a noii capote de tip scoică, exagerând lățimea vizuală și accentuând atitudinea impunătoare. Noua bară frontală și masca subtil lărgită sporesc prezența și impactul vizual.

Partea posterioară subliniază silueta dramatică, spectaculoasă a modelului F-TYPE, în timp ce noile stopuri combină o linie sinuoasă LED inconfundabilă, inspirată de SUV-ul electric Jaguar I-PACE.

Interiorul combină măiestria tradițională Jaguar cu materialele contemporane, prețioase, precum pielea Windsor și finisajele Noble Chrome. Printre frumoasele detalii se numără logo-ul cusut pe scaune, căptușeala ușilor și tetiere, precum și marcajele subtile „Jaguar Est. 1935” de pe consola centrală, butonul torpedoului și ghidajele centurilor de siguranță.

Panoul de bord HD TFT configurabil de 12,3 inci prezintă o varietate de afișaje și o hartă completă, dar așa cum îi stă bine unui vehicul sport, modul implicit este caracterizat de turometrul central mare. Această funcție și lumina schimbătorului de viteze transmit subtil caracterul concentrat pe șofer și potențialul de performanță al modelului F-TYPE.

Chiar înainte de începerea călătoriei, F-TYPE încântă șoferul cu spectacolul vizual al mânerelor ușilor și gurilor de ventilație escamotabile.

Motorizările disponibile în România – în patru cilindri cu putere de 300CP și în 8 cilindri V8 cu puteri de 450CP și respectiv 575CP – sunt prevăzute cu evacuare sport activă cu intensitatea zgomotului reglabilă. Clienții care aleg motorul V8 450CP sau 575CP beneficiază de noua funcție Quiet Start, care asigură un sunet mai subtil, mai rafinat. Dacă se dorește, Quiet Start poate fi suprasolicitat prin selectarea Modului Dynamic sau prin apăsarea butonului de evacuare sport activă cu intensitatea zgomotului reglabilă.

Alan Volkaerts, Director Linie de Vehicule, Jaguar F-TYPE, declară: „Noul F-TYPE este vehiculul sport Jaguar prin definiție și continuă să stabilească standardul pentru puritatea designului, bucuria și satisfacția fiecărui șofer, dar și o experiență de condus cu adevărat specială – făcând fiecare călătorie extraordinară.

Designul său atemporal este mai recognoscibil ca niciodată, tehnologiile precum panoul de bord virtual de înaltă definiție sporesc orientarea către necesitățile șoferilor, în timp ce sistemele de propulsie prezintă o gamă de opțiuni incomparabilă în acest segment. Entuziaștii vor aprecia noul F-TYPE R cu motor V8 de 575CP, șasiul îmbunătățit și sistemul inteligent cu tracțiune integrală, care oferă o performanță cu adevărat deosebită în orice condiții, în timp ce păstrează manevrabilitatea inerentă.”

Noul motor V8 de 450CP a fost dezvoltat pentru a oferi o performanță exploatabilă și plină de satisfacții – cuplul său maxim de 580Nm fiind generat la numai 2.500rpm. Acesta este disponibil cu tracțiunea integrală și – pentru pasionați – tracțiunea spate.

Creșterea randamentului motorului V8 al modelului F-TYPE R cu tracțiune integrală la 575CP și 700Nm (de la 550CP, respectiv 680Nm) oferă o performanță cu adevărat deosebită în toate condițiile și pe orice vreme, menținând în același timp manevrabilitatea inerentă. Performanța este excepțională: sprintul comparativ până la 100km/h durează doar 3,7 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 300km/h.

Pentru a oferi o agilitate mai bună, puterea crescută a modelului F-TYPE R este adaptată unui șasiu echipat cu jante noi de 20 inci Gloss Black cu 10 spițe și finisaj diamond-turned, unei suspensii noi, a barelor anti-ruliu și a unei suspensii spate mai rigide.

Pe baza informațiilor acumulate prin dezvoltarea Jaguarului XE SV Project 8, ediție limitată, transmisiile Quickshift atât ale noului model F-TYPE R cât și ale modelului V8 450CP au fost recalibrate cu meticulozitate pentru o experiență a condusului mai interesantă. Noul F-TYPE R oferă în mod specific schimbări de viteză mai rapide și mai clare la acționarea padelelor montate pe volan sau a selectorului de viteze SportShift. Atât schimbările spre o treaptă de viteză superioară, cât și inferioară sunt mai rapide și oferă o senzație mai conectată și mai receptivă.

Clienții au posibilitatea de a alege și varianta exclusivistă F-TYPE First Edition. Bazat pe nivelul de echipare R-Dynamic, First Edition este disponibil doar în primul an de la lansare și are detalii unice precum Pachetul de Design Exterior în contemporanul Dorchester Grey și jante de 20 de inci Gloss Black cu 5 spițe și finisaj Diamond-Turned, acestea completând posibilitatea de a alege între culorile exterioare Santorini Black, Eiger Gre sau Fuji White.

Interiorul este dotat cu scaune din piele Windsor, ajustabile pe 12 direcții, în nuanța negru Ebony și cusături Light Oyster sau în nuanța roșu Mars și cusături Flame Red. Printre alte îmbunătățiri se numără panoul de bord învelit în alcantara cu monograma embosată, padelele din aluminiu și un plafon din piele întoarsă negru Ebony.

Gama F-TYPE este produsă în fabrica Jaguar din Castle Bromwich din Regatul Unit și constă în:

F-TYPE Coupé și Convertibil:

 • 300CP 2.0-litri patru cilindri; Quickshift RWD

 • 450CP 5.0-litri V8; Quickshift; RWD/ AWD

F-TYPE R-Dynamic Coupé și Convertibil:

 • 300CP 2.0-litri patru cilindri; Quickshift RWD

 • 450CP 5.0-litri V8; Quickshift; RWD/ AWD

F-TYPE First Edition Coupé și Convertibil:

 • 300CP 2.0-litri patru cilindri; Quickshift RWD

 • 450CP 5.0-litri V8; Quickshift; RWD/ AWD

F-TYPE R Coupé și Convertibil:

 • 575CP 5.0-litri V8; Quickshift AWD

 * Farurile Pixel LED sunt disponibile exclusiv la noul F-TYPE R 

Un simbol reinventat pentru secolul 21: Noul Land Rover Defender

 • Noul 4x4 își face prima apariție coborând o pantă extrem de înclinată, la 42 grade, transmisă în direct publicului din întreaga lume

 • Zara Tindall, medaliată olimpică pentru echitație și Kenton Cool, alpinist profesionist, confirmă capabilitățile noului model

 • Durabilul Defender 110, cu Kenton Cool la volan, ajunge în Valea Castelelor din Kazakhstan, unul din cele mai izolate locuri de pe pământ

 • Anul viitor, noul Defender se va alătura programului mondial de testare al flotelor Disaster Response, al Federației Internaționale a Societăților de Cruce Roșie și Semilună Roșie

 • Opțiuni avansate mild-hybrid și plug-in, precum și motoare puternice și eficiente pe benzină și diesel.

 • Prețul orientativ de comercializare pentru Defender 90 incepe de la 53.200 euro cu TVA si de la 59.000 euro cu TVA pentru Defender 110.

 • Pentru Defender există posibilitatea de a alege între patru pachete de accesorii distincte. 

Prezentarea generală a produsului:

 • Incomparabil, imposibil de oprit: Un simbol reinventat pentru secolul 21

 • Design funcțional, creat pentru a încânta: Inteligent și cu un design ușor de recunoscut, care păstrează principalele elemente Defender

 • Expert de talie mondială off-road și on-road: Abilitatea în teren este indiscutabilă, oferind confort pe orice suprafață, chiar și pentru călătorii de lungă durată

 • Pare dur, este dur: Durabila și noua arhitectură D7x proiectată pentru a rezista procedurii de testare în condiții extreme, este mai presus și dincolo de standardul normal pentru SUV-uri și autoturisme

 • Tehnologia secolului 21: Introduce noul infotainment Pivi Pro cu o interfață mai intuitivă și actualizări Software-Over-The-Air pentru a furniza permanent cele mai noi programe informatice, oriunde în lume

 • Modele: Defender 110, disponibil cu 5+2 locuri și patru Pachete de Accesorii distincte (Explorer, Adventure, Country și Urban) și cu 170 de accesorii individuale, va fi completat de un Defender 90 mai mic și modele comerciale versatile

 • Eficiență în esență: Sisteme de propulsie electrificate introduse pe Defender cu opțiuni avansate mild-hybrid și plug-in hybrid (PHEV), cât și cu motoare puternice și eficiente pe benzină și diesel.

 • Interior modern: Interiorul funcțional, durabil și flexibil este unic, cu elemente structurale expuse și o strapontină frontală centrală – perfect pentru aventuri trăite în familie

 • Tehnologie inteligentă off-road: Tehnologia inovatoare Terrain Response a modelelor Land Rover adaugă noul mod Wade, care oferă informații la trecerea prin apă, în timp ce funcția configurabilă Terrain Response permite șoferului să își regleze setările cu mai multă precizie

 • Gata de expediție: O sarcină utilă maximă de până la 900 kg, o sarcină statică aplicată acoperișului de până la 300 kg, o capacitate de remorcare de 3.720 kg* și o adâncime pentru trecere prin vad de până la 900 mm, se îmbină pentru a face noul Defender cel mai bun partener 4x4 pentru aventuri.

 

 

Marți 10 septembrie 2019, Frankfurt, Germania – Land Rover a dezvăluit Noul Defender, la Salonul Auto de la Frankfurt, cu o demonstrație live a capabilității sale.

 

Noul 4x4 și-a făcut prima apariție, în cadrul salonului, coborând o pantă extrem de înclinată de 42 de grade - o performanță transmisă în direct audienței globale. Noul Defender, imposibil de oprit, este cel mai capabil și durabil Land Rover construit vreodată, iar debutul său de la Frankfurt a marcat sfârșitul primei sale aventuri din Valea Castelelor în Canionul Charyn, Kazakhstan.

Noul Defender completează dinastia Land Rover, îmbinând luxul inegalabil și rafinamentul familiei Range Rover cu versatilitatea SUV-urilor Discovery. Va fi disponibil în variantele de caroserie 90 (cu până la șase locuri ) și 110 ( cu cinci, șase sau 5+2 locuri).

 

Gama Defender cuprinde echiparile S, SE, HSE, First Edition și vârful de gamă Defender X. Defender este cel mai personalizabil model Land Rover de până acum, datorită celor patru Pachete de Accesorii distincte. Fiecare dintre pachetele Explorer, Adventure, Country și Urban îi oferă modelului un caracter distinct, care să ajute proprietarii să profite din plin de el. Echiparea First Edition, care dispune de specificații unice, va fi disponibilă pe durata primului an de producție.

 

 

La Frankfurt, a fost prezentată familia Defender, împreună cu modelul comercial durabil și versatil, care va fi disponibil pe caroseriile 90 și 110, începând cu anul viitor.

 

Un simbol reinventat

Având o siluetă distinctivă, noul Defender este ușor de recunoscut, oferind unghiuri de atac și degajare excelente.

Gerry McGovern, Director de Proiectare, Land Rover, a spus: „Noul Defender își respectă trecutul, dar nu este limitat de acesta. Noul Defender este perfect adaptat epocii și cerințelor sale. Personalitatea sa unică este accentuată de silueta distinctivă și proporțiile optime, care îl fac să fie foarte dorit, dar și foarte puternic – un 4x4 convingător din punct de vedere vizual, care își poartă designul și integritatea tehnică cu un angajament fără compromisuri.”

Noua arhitectură Land Rover  D7x, proiectată pentru conditii extreme, se bazează pe o construcție ușoară din aluminiu monoque pentru a crea cea mai dură caroserie produsă vreodată de brand.

De trei ori mai dur decât tradiționalele metode de construcție body-on-frame, a fost proiectat pentru a rezista procedurilor de testare în condiții extreme și oferă fundamentele perfecte pentru suspensia complet independentă pneumatică sau cu arcuri elicoidale, în timp ce susține cele mai noi sisteme de propulsie electrificate.

Selecția de motoare avansate pe benzină și diesel asigură faptul că Noul Defender are puterea, controlul și performanța în orice mediu, în timp ce un sistem de propulsie plug-in hybrid (PHEV) se va alătura anul viito gamei, oferind perspectiva unui progres silențios.

Noul Defender dispune de tracțiune integrală permanentă, capacitate maximă de remorcare de 3.500 kg și o sarcină statică maximă pe acoperiș de 300 kg, făcându-l să fie partenerul perfect pentru aventură.

Defender este, de asemenea, primul Land Rover care dispune de funcția Configurable Terrain Response, ce oferă șoferilor posibilitatea de a comuta între setări pentru a se adapta cu mai multa precizie la  condiții. Noua optiune Wade permite optimizarea vehiculului pentru traversarea vadurilor adânci – oferind clienților și mai multă încredere atunci când au de-a face cu drumuri și poteci inundate. Defender are o adâncime maximă de trecere prin vad de până la 900 mm.

La interior, designul habitaclului extrem de funcțional este marcat de elemente structurale și tehnologii ale secolului 21, care includ noul sistem infotainment Pivi Pro de ultimă generație. Ecranul tactil este mai intuitiv și mai ușor de utilizat, în timp ce designul său always-on garantează răspunsuri aproape instante. În plus, tehnologia Software-Over-The-Air cu 14 module individuale capabile să primească actualizări de la distanță, asigură faptul că utilizatorii Defender beneficiază întotdeauna de cele mai noi programe informatice, oriunde în lume.

Nick Rogers, Director Executiv, Proiectarea Produselor, Jaguar Land Rover, a spus: „Am îmbrățișat capabilitatea uimitoare și interiorul minimalist, funcțional al modelului Defender, pentru a reinventa acest adevărat simbol și a-l adapta pentru secolul 21. Noul Defender ne oferă libertatea de a face lucrurile diferit, de a ne împinge limitele și de a atinge obiective la care nu ne puteam gândi, fără a pierde caracterul și autenticitatea modelului original. Am avut de la început o obsesie absolută pentru funcționalitate, de la alegerea materialelor potrivite până la conectivitatea de ultimă generație. Rezultatul nu este doar cel mai capabil Land Rover produs vreodată, dar și un vehicul cu adevărat confortabil, modern, pe care oamenii vor iubi să îl conducă."

 

Jaguar I-PACE este mașina anului 2019, în Europa

 • Jaguar I-PACE a câștigat premiul “European Car of the Year”- Mașina anului 2019, în Europa;

 • 60 de jurnaliști de profil au ales SUV-ul electric Jaguar în detrimentul altor șase finaliști;

 • Până în prezent, vânzările din Europa reprezintă 75% din volumul* global de vânzări I-PACE;

 • Serviciul public de încărcare Jaguar oferă acces ușor la peste 85.000 de puncte de încărcare, din întregul continent;

 • Cu un an în urmă, I-PACE a câștigat 55 de premii la nivel global de la lansarea sa.

 

Jaguar I-PACE a fost desemnată Mașina Anului în cadrul competiției European Car of the Year Awards 2019. Acesta este primul an când Jaguar a câștigat premiul râvnit de întreaga industrie, la nivel european. Juriul European Car of the Year este compus din 60 de jurnaliști de profil din 23 de țări, iar premiul recunoaște inovația tehnică, designul, performanța, eficiența și raportul calitate preț.

Prof. Dr. Ralf Speth, Chief Executive Officer, Jaguar Land Rover, declară: “Suntem extrem de mândri de faptul că primul nostru autovehicul electric este de asemenea și primul Jaguar care a câștigat European Car of the Year. I-PACE a fost proiectat și dezvoltat în Marea Britanie de la zero. Din punct de vedere tehnologic, este cel mai avansat vehicul electric alimentat de baterie. Schimbă cu adevărat regulile jocului! Premiul European Car of the Year este o adevărată onoare și recunoaștere pentru echipa noastră globală.”

Proiectat și dezvoltat în Marea Britanie, Jaguar I-PACE cunoaște un adevărat succes de vânzări la nivel mondial, cu peste 8.000 de livrări către clienți până în prezent - 75% dintre acestea în Europa*.

Nimic nu se compară cu aspectul pe șosea sau felul în care se conduce I-PACE. Acesta a fost proiectat pentru a maximiza toate avantajele unui motor cu propulsie electrică și ale unei arhitecturi din aluminiu, dovedind performanța unei mașini sport și utilitatea unui SUV.

I-PACE a primit 55 de premii la nivel mondial de la lansarea sa, în urmă cu un an, printre care și Mașina Anului în Germania, Norvegia și Marea Britanie, EV of the Year oferit de revista TopGear, Mașina Verde a Anului în China și ECOBEST Award oferit de Autobest.

*Cifre aferente la 31 Ianuarie 2019

”BRIT Motor AG Jaguar Land Rover„

Noua aplicație mobilă, disponibilă gratuit, pentru Android și iOS

BRIT Motor AG, Dealer și Service Jaguar Land Rover, lansează noua aplicație mobilă, disponibilă gratuit, pentru Android și iOS „BRIT Motor AG Jaguar Land Rover”, acesta facilitează procesul de asistență rutieră, comercială și de service pentru conducătorii auto, oferindu-le în permanență o conexiune cu echipa

BRIT Motor AG și lumea autoturismelor britanice Jaguar și Land Rover.

Abordarea din spatele proiectului este una orientată către utilizator, venind în întâmpinarea nevoilor diverse ale acestuia și oferind soluții inovative pentru toate interacțiunile sale ce au de-a face cu autoturismul său actual sau viitor.

Aplicația permite utilizatorilor acces facil la serviciul de asistență rutiera de urgență, dar facilitează și diversele programări pe care aceștia doresc să le stabilească pentru serviciile oferite de BRIT Motor AG, începând de la drive test, până la programări în service, solicitare de piese și accesorii, sau prezentarea unei oferte de buy back și vizualizarea stocului de autoturisme noi și rulate.

Aplicația BRIT Motor AG oferă utilizatorilor o interfață intuitivă, un design inovativ și minimalist. Este un mod simplu de a  fi conectat cu prestigioasa și legendara lume Jaguar Land Rover.

BRIT Motor AG te suprinde cu cele mai noi autoturisme Jaguar și Land Rover la

Auto Expo Spring Edition

Auto Expo Spring Edition va reprezenta pentru BRIT Motor AG, Dealer şi Service Autorizat Jaguar Land Rover, oportunitatea de a prezenta într-un cadru relaxant, tuturor vizitatorilor expoziției, noutățile din prestigioasa lume a mărcilor britanice de autoturisme.

Noul E-PACE,  primul SUV compact din familia Jaguar și Noul Range Rover Sport, cel mai agil și dinamic Range Rover, acum la un nou nivel de performață, vor fi noutățiile acestei ediții. În completarea celor două autoturisme, în cadrul expoziției, vor fi prezente și Jaguar F-PACE, un SUV extrem de rafinat și performant și avangardistul Range Rover Velar.

Range Rover Velar a primit distincția de cea mai frumosă mașină din lume

Modelul Range Rover Velar a fost desemnat cea mai frumoasă maşină din lume, câștigând titlul World Car Design of the Year, în cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards, care s-a desfășurat la New York.

Ajunsă la a 14-a ediție, competiția Mașina Anului (World Car Awards) este cea mai importantă de acest gen la nivel mondial pentru al cincilea an consecutiv, conform raportului publicat de Prime Research pentru anul 2017. Competiția a fost inaugurată în 2003 și lansată oficial în ianuarie 2004, pentru a prezenta realitatea pieței la nivel global și pentru a recunoaște și recompensa excelența în domeniul auto la nivel internațional.

Succesul modelului Velar precedă dubla victorie a modelului Jaguar F-PACE, din 2017. Lansat anul trecut și denumit după numele de cod al conceptelor originale Range Rover de la sfârșitul anilor 1960, Velar se poziționează între Range Rover Evoque și Range Rover Sport.

Proiectat, realizat și fabricat în Marea Britanie, Velar se remarcă prin funcționalitate și conectivitate. În plus, dispune de toate capabilitățile specifice gamei de modele Range Rover. Cele mai noi tehnologii și utilizarea unor materiale cu un grad ridicat de sustenabilitate permit acestui SUV să facă față oricărei situații.

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI