RĂMÂI ALĂTURI DE NOI

JAGUAR F‑TYPE

Puternic, agil și complet distinctiv. Un Jaguar cu adevărat sportiv.

Faceți cunoștință cu ultimul reprezentant al unei dinastii prestigioase. Gama de modele F‑TYPE include automobile sportive pe care numai Jaguar le-ar fi putut crea - performanțe excelente și manevrabilitate sportivă, alături de rafinament și utilitate în viața de zi cu zi.

EXTERIOR

Forma sa aerodinamică este realizată pornind de la principiul dinamicii fluidelor, modelat pe calculator de către Jaguar. Caroseria a fost proiectată pornind de la criterii aerodinamice, pentru a asigura o forță de apăsare mare și stabilitate excelentă la viteză ridicată. Indiferent de viteza de deplasare, noile faruri adaptive cu LED ale modelului F‑TYPE se reglează automat, pentru a asigura cea mai bună iluminare posibilă.

Formele fluide ale caroseriei, contururile sculptate, aripile evazate - prezență de necontestat a modelului F‑TYPE nu lasă nicio urmă de îndoială. Este un automobil sportiv, de înaltă performanță.

INTERIOR

Interiorul modelului F‑TYPE se remarcă prin îmbinarea dintre ergonomia funcțională și stilul sportiv, alături de designul funcțional al postului de conducere, comenzile simple și instrumentele vizibile. Interiorul a fost restilizat pentru a îmbunătăți rafinamentul, fără a influența însă atenția acordată postului de conducere. Toate elementele au fost reproiectate. Scaunele noi, ușoare și elegante, reprezintă cea mai importantă modificare, iar opțional, scaunele Performance pot include acum o funcție de ventilație. Actualizarea și a celor mai mici detalii, cum ar fi ornamentele noi ale consolei centrale și elementele cromate ale ușilor și volanului sporesc senzația de lux.

UN SUNET SPORTIV

Toate modelele F‑TYPE sunt echipate cu un eșapament sport activ, cu o tonalitate inspirată de modelele de curse. Sistemul de eșapament reacționează la poziția pedalei de accelerație, viteza vehiculului și turația motorul, prin deschiderea supapelor active. Dacă sunt deschise, aceste supape permit gazelor de eșapament să urmeze un traseu direct și mai puțin restrictiv prin toba finală de eșapament, furnizand un ton mult mai puternic și mai incitant. 

ACCESORII

Accesoriile permit personalizarea modelului F‑TYPE conform preferințelor personale, stilului de viata și domeniilor de interes. Configurați modelul F‑TYPE pe care îl visați sau explorați catalogul nostru online de accesorii, pentru a le vedea pe toate.

Jaguar F‑TYPE este proiectat pentru plăcerea pură de a conduce, iar soluțiile tehnice utilizate îi deschid calea către performanțe excepționale, în toate condițiile de deplasare. Coupé sau Convertible, cu tracțiune pe spate sau integrală, transmisie manuală sau automată, fiecare șofer poate alege un model F‑TYPE potrivit preferintelor personale.