Programul RABLA 2021

 

Descoperă ofertele Jaguar Land Rover în Program! Cere acum oferta pentru modelul tău preferat.

Urmează pașii de mai jos și profită de Programul Rabla

 

Pentru o îndrumare corespunzătoare îți recomandăm să iei legătura cu unul dintre consilierii BRIT Motor AG. Aceștia te vor îndruma pas cu pas în procesul de casare și achiziție.

1. Înscrierea în Programul Rabla

Pentru a te înscrie în Programul Rabla trebuie să iei legătura cu unul dintre consilierii BRIT Motor AG.

 

Înscrierea se face în mod electronic în aplicația PSIPAN de către consilierii BRIT Motor AG. Pentru înscriere vor fi necesare datele beneficiarului (persoana care  achiziționează noul autovehicul), datele proprietarului de rablă (în cazul în care sunt persoane diferite) și datele referitoare la vehiculul ce urmează a fi casat.

3. Casarea mașinii vechi

După ce consilierul BRIT Motor AG confirmă validarea în aplicație, proprietarul mașinii uzate se prezintă la un centru autorizat Remat cu mașina pentru casare. În urma procesului de casare se va obține certificatul de distrugere a autovehiculului vechi.

5. Prezentarea dovezii de radiere

În termen de maxim 30 de zile de la introducerea în aplicația PSIPAN a datelor (PASUL 1), proprietarul de vehicul uzat trebuie să prezinte consilierului BRIT Motor AG certificatele de distrugere și radiere ale mașinii vechi.

2. Documente necesare

Pentru înscrierea în Programul Rabla este necesar să prezinți următoarele documente:

  • actul de identitate, original și copie, atât pentru beneficiar cât și pentru proprietarul rablei;

  • certificatul de înmatriculare al mașinii vechi în copie legalizată;

  • cartea de identitate a rablei în copie legalizată;

  • certificate de atestare fiscală emise de către direcțiile de taxe și impozite locale din cadrul primăriilor de pe raza unde domiciliază atât proprietarul rablei cât și cumpărătorul noului autovehicul, rezultând faptul că nu au datorii. Pe certificatul fiscal al proprietarului trebuie specificat că are în proprietate rabla ce urmează a fi casată.

4. Radierea din circulație

După casare, proprietarul are obligația să radieze vehiculul vechi la DRPCIV.

6. Finalizarea procesului

După ce au fost urmați toți pașii de mai sus, consilierul BRIT Motor AG poate elibera factura de achiziție a autoturismului nou.

*Oferte destinate persoanelor fizice, supuse unor termene si condiții, fără valoare contractuală, valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programul RABLA 2021. Oferte prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, aplicabile de la momentul la care înscrierile pentru persoanele fizice vor fi disponibile în PSIPAN.